INSEMINARE
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanatugs spune:
Donatino multumesc iubita!! O sa-ti spun cu siguranta luni, cum a fost!! Daca vrei intreb eu si costul unui FIV! 
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
aniast72 spune:
gabiu, faza cu spermicidele de pe prezervativ mi-a spus-o dr Cocei, imediat dupa inseminare cand mi-a facut echo. Mi-a spus ca o sa foloseasca manusa chirurgicala pentru ca prezervativul contine spermicid si anuleaza efectul IA. Si eu am gandit la fel ca tine vis a vis de col si de uter dar daca dr. spune...pentru mine e litera de lege.
Andrada.P, intr-adevar, la Giulesti taxa de spital e de 2 mil. Eu ma asteptam ca IA sa o fac la cabinet particular unde am inceput monitorizarile si unde IA era 3 mil. Dr meu mi-a spus ca IA mi-o va face dr. Cocei la spital, unde mi s-au cerut 2 mil si am lasat 3. Nu imi pare rau, am lasat cu draga inima. Singura persoana care a participat la IA a fost dr. Cocei. Trage singura concluziile. 
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
Carmen.cita spune:
Abia astept, Ioana!
Cred ca vei veni cu vesti bune, la cat de optimista esti, sigur vei avea niste valori super pt inseminare!
Aniast, dar exista la farmacie si prezervative care nu contin spermicide. Oricum sunt de preferat in locul degetelor de manusa chirurgicala.![]()
Andrada.P spune:
multumesc Aniast72.
Noapte buna tuturor inseminaristelor - viitoare gravidute!! ![]()
![]()
Andrada
aurel_cris spune:
Vreau sa va salut si sa va urez succes la toate care faceti IA zilele astea,multa bafta
aniast72 spune:
Carmen.cita, sincera sa fiu, nu m-a interesat niciodata problema prezervativelor. Cabinetul unde fac eu monitorizarile este dotat cu prezervative isr cand am fost la Giulesti pentru IA, nu mi-am pus problema sa-mi iau eu de acasa pentru ca nu stiam faza cu spermicidele. Oricum, avand in vedere ca traiesc cu speranta sa fie prima si ultima IA, nu ma mai gandesc ca as mai trece inca o data prin asta.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
Andrada.P spune:
Nucutza imi pare rau!
Ce vrei sa faci in continuare? Stiu de la Cezara Bucur ca in tarile unde inseminarile si FIV-ul sunt decontate de asigurari, se fac numai 6 inseminari inainte de FIV. Ca dupa 6 nereusite, rata de succes scade mult ...
Fetelor stie cineva daca se fac inseminari si in week end la Giulesti sau la CMU? Daca nu se fac, din pacate, luna asta e ratata pentru mine. Nu pot decat sa ma duc la mare si sa ma inseminez singura ![]()
![]()
Andrada