Mamici de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 29
inni spune:
CamiSol...si cu remedii si fara herpesul tot isi face veacul cat vrea el mai ales in sarcina cand imunitatea ta e si mai scazuta. Totusi da-te cu Aciclovir...pt. ca doar asta merge (in strat subtire de 4-5 ori/zi). Este un unguent antiviral. Iar herpesul este produs de un virus. Altceva nu ai ce sa pui.
Nu e contraindicat in sarcina.
Inni
28+ cu
....
bibi spune:
Katia daca nu-i secret cum se numeste medicul tau?
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png
MamiLili spune:
Camisol, multe dintre cunostintele mele isi pun pasta de dinti pe zona cu herpes si le trece asa. Pe de alta parte, cred ca poti sa pui Aciclovir, dar in cantitate foarte mica, cat sa acopere zona cu un strat foarte subtire, care apoi va fi absorbit in piele. Vezi totusi ce zice si Inni, poate e mai in tema cu aceasta problema.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
22 sapt
AndraPG spune:
Itzi-bitzi, nu e pentru nunta ca sint maritate de peste 8 ani, am vrut sa vedeti si voi ce lucrusoare frumoase au pt. botez, eu zic ca asa cum ne gindim la patuturi si toate cele, ne putem gindi si la botez, ma rog-cine vrea. ![]()
Era ca o idee de ceea ce putem gasi pentru un astfel de eveniment ca mai devreme sau mai tirziu, o sa trebuiasca sa ne gindim si la asta.
Ideea era doar sa va clatiti ochii cu lucrusoarele de pe acolo, doar atita.
Pupi!
APoianschi
mephala30 spune:
Ramomar, mersi. 
Eloise, ti-am raspuns la pm. Bafta si sa ne tii la curent cu medicul la care vei merge.
Nicol, imi place camera. Si eu am lipit cateva figurine pe un perete iar Iustin e tare incantat.
Bafta la examene!
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
roxanae spune:

Mexxa ma bucur ca sunteti bine tu si bebe
Pufymic multa sanatate, cele doua medicamente sunt foarte bune, sper sa-ti treaca repede.Si incearca sa-l bagi inautru (hemoroidul)este mai putin dureros,stiu din experienta.Sa nu te superi daca eu nu sunt prea vorbareata, dar ma straduiesc cat pot.
si sanatate.
Eloise nu pot decat sa iti spun :schimb-o urgent este cea mai buna solutie.Si nu-ti face griji ca alt doctor nu te va primi.Daca este un profesionist o va face daca nu cu bucurie cel putin cu responsabilitate.Nu toti sunt comunicativi dar poti gasi unul in care sa ai incredere. Te pot ajuta fetele din Iasi.
Tasia si eu iau Elevit si Magneziu cu B6 cate una pe zi.Deci e OK asa cum a spus Inni.
Camisol poti folosi Aciclovir dar in cantitate mica, daca nu este foarte grav apeleaza intai la cele naturiste,parerea mea.
Inni ai reusit sa imi faci pofta cu papanasii desi mie nu prea imi plac, incat a devenit deja obsesie.Te rog spune-mi si mie reteta daca ai timp
+Diana(8.05.2002)+
cri19 spune:
Buna burtici.M-am hotarat sa-mi mai fac si eu aparitia.Dupa vestile proaste care au circulat pe forum am avut tendinta sa nu mai intru pe aici.M-au demoralizat ft. tare ,mai ales ca in zilele in care s-a facut postarea despre Cristina,bebelina mea parca nu mai vroia sa miste mai deloc.De ieri insa o simt ceva mai des si parca nu mai sunt asa speriata.Din ce ziceam pana acum ca nu vreau ca tati sa stea cu mine cand o sa nasc,acum m-am sucit cu 180 de grade.Nu vreau ca in timpul travaliului sa stau singura in spital la mana asistentelor si infirmierelor,care daca au chef sa ma bage in seama bine,daca nu, n-am ce face.Iar tati,cand m-a vazut atat de panicata,cu toate ca e "slab de inger",a fost de acord sa vina si sa stea cu mine(cand zic slab de inger ma refer la faptul ca daca trebuie sa-i ia sange,de cele mai multe ori i se face rau).Asa ca de vreo 2 zile am tot oscilat,sa mai intru pe DC si cine stie ce minuni sa mai citesc,dar sa am parte si de sprijinul vostru moral sau sa nu mai intru si sa nu mai aud vesti proaste,dar sa raman si fara voi.
Si precum se vede m-am decis:vreau sa stau cu voi pana la capat,indiferent de ce se mai intampla.
toate imi sunteti atat de dragi si sper sa nu se mai intample nimic rau nimanui.
Sa auzim numai de bine.
26+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
Vauva spune:
Roxanaereteta de papanasi a lui Pufi o gasesti la pagina 11 in acest capitol. Sa stii ca sunt foarte buni
. Scuze ca m-am bagat ma gandeam ca vrei sa faci acum si poate Inni nu e la calculator
Pupici,
Vauva
29+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101