Mamici de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Cri19 si eu am avut aceeasi dilema ca si tine, dar am optat pt. forum si nu imi pare rau.Ma bucur ca ai revenit

Mergi la inceput

Vauva multumesc pt. raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by AndraPG

Itzi-bitzi, nu e pentru nunta ca sint maritate de peste 8 ani, am vrut sa vedeti si voi ce lucrusoare frumoase au pt. botez, eu zic ca asa cum ne gindim la patuturi si toate cele, ne putem gindi si la botez, ma rog-cine vrea.
Era ca o idee de ceea ce putem gasi pentru un astfel de eveniment ca mai devreme sau mai tirziu, o sa trebuiasca sa ne gindim si la asta.
Ideea era doar sa va clatiti ochii cu lucrusoarele de pe acolo, doar atita.
Pupi!

APoianschi

Daaaa sunt foarte dragutze insa eu vad evenimentul asta atat de indepartat....acum nu ma gandesc decat sa fiu bine in continuare si bb sanatos si nasterea sa fie usoara ...si sa o vad pe bebelina. Atat deocamdata.... Oricum multumim...si casa de piatra in continuare. Eu v-am zis ca inca nici nu am cumparat absolut nimic... cred ca din august o sa incepem asa...

Itzy-Bitzy
26 cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cri ma bucur ca nu ne parasesti....adevarul e ca vesti proaste poti auzi oricand si nu numai de aici...dar macar aici suntem impreuna si ne incurajam reciproc si trecem mai usor peste toate....parerea mea....!

Roxanae !O sa incerc iarasi sa-l bag inauntru...sper sa reusesc si sa ma simt si eu mai bine ca tare mari dureri am....
Si de acum mi-am promis ca nu mai zic niciodata : "ma doare-n fund de aia sau de aialalta(chestie)....ca tare nashpa e sa te doara pe bune...!"

Nicol faina camera!Candelabrul ala avion mi-a placut mult!

Am vorbit si cu medicul meu, i-am zis cum sta treaba si mi-a zis ca pot linistita sa folosesc Procto-Glyvenol si Proctolog, in asociere si ca dc nu ma simt mai bine sa-l sun oricand....
Iar de raul de ieri mi-a zis ca e posibil sa fi fost in parte si din cauza durerilor....
Si mi-a zis sa mai beau cate o cafea din cand in cand dc tot asa mica e TA....

Noa ma duc sa ma "doftoricesc"....sper sa fie cu folos!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Am tot incercat sa-mi iau tensiunea cu aparat electronic,dar rezultatele sunt complet idioate:in decurs de 10 min. mi-a iesit 9 cu 7,14 cu 10 si 16 cu 9.De unde am concluzionat ca ori am dat eu peste cel mai prost aparat,ori chiar nu sunt bune de nimic;asa ca in continuare am o problema:unde sa ma duc sa-mi iau tensiunea in fiecare zi,asa cum mi-a zis dr. sa fac.
In ceea ce priveste vitaminele,mie mi-a dat sa iau asa:Materna 1/zi si tardiferon fol 1/zi.
Eu am fost la control lunea trecuta cand aveam 25 de sapt. fix si m-a mai chemat dupa 30 de sapt.,dar nu ca n-ar fi vrut sa ma vada mai repede,ci pentru ca o sa plece din tara si se va intoarce d'abia pe 10 iulie,cand eu fac 30 de sapt.Insa mi-a lasat instructiuni clare ce sa fac si la cine sa ma duc ,daca intervine ceva pana se intoarce el.Daca pana se intoarce,bebelina mea o sa mai aiba zile in care d'abia s-o simt ,cred ca o sa ma duc sa-mi fac o eco la Iosup.Asa ca va intreb pe voi,care ati mai fost la el:unde e mai bine la CMU sau la Diagnosis?
PUFYMIC imi pare tare rau de tine si mi-e mila de funduletul tau;dar las' c-o sa treaca si asta si sa speram ca mai devreme,decat mai tarziu.
ELOISE e foarte bine ca te-ai hotarat sa schimbi dr.;e ft. important sa ai incredere in dr. la care te duci si sa-ti creeze senzatia de siguranta;daca tu n-o ai,e mai bine sa incerci si cu alt medic.Daca te ajuta cu ceva,bebelina mea la 19 sapt. si 2 zile avea 282g,iar la 25 sapt. 850g.
INNI esti o draguta cum ai tu grija sa ne ajuti pe toate cu un sfat;dar tu ce mai faci,cum te mai simti?Poate ai scris,dar eu acum nu-mi mai aduc aminte.
FLORICIKA uite o de la mine pentru tine.
TASIA si NICOL felicitari pentru examene .
ADAMEASCA distractie placuta la mare;sper sa aveti parte de o vreme buna.
RALU ce mai faci,pe unde ai umblat ieri?
GRIPO cred ca ne-am intelege tare bine daca ne-am cunoaste "live";doua balenute panicate

Fetelor,am si eu o pofta:prajitura cu visine.Ma poate ajuta cineva cu o reteta?
Sa auzim numai de bine.
26+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Pufy ai reusit sa ma faci sa rad
Eu ma pregatesc de dus la doctor, am programare la 16.30 si am un pic de emotii.
si o zi buna la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor am pus reteta de papanasi fierti si in notepad!!!
Si a mai trimis Lexi o reteta pentru lauze(de mancare cred), e tot in notepad!

Cri !O idee pot sa-ti dau eu pentru prajitura cu visine: poti sa faci un blat de pandispan si cand il pui la copt sa pui peste compozitie visine care au stat in prealabil cu zahar, apoi le storci....iese bun si e usor de facut!

Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78251" target="_blank">AICI!!!!!!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Cred ca am reusit sa-l panichez pe tati cu pretentiile mele in ceea ce priveste cumparaturile pentru bebita.Eu de felul meu sunt ponderata in ceea ce priveste cheltuielile,chiar mai mult ,cu tendinte spre a face economii,daca ma intelegeti.E... de data asta,in ceea ce priveste copilul meu,sunt la polul opus.Vreau doar ce e mai bun si evident mai scump;nu sunt in stare sa ma ponderez si sa ma multumesc cu ceva de nivel mediu.In general ,chiar nu tin neaparat sa ma imbrac in haine de firma,pentru ca de multe ori am gasit lucruri de calitate "no name" si la preturi mai mici,dar acum parca a dat strechea in mine.Vreau sa cumpar doar de firma,nici nu ma uit in magazinele oarecare,doar in cele de fite.De 2 sapt. ma lupt sa-l conving pe tati ca fetitei noastre ii trebuie un carucior de la chicco de aprox. 21 de mil.,iar aseara in sfarsit a cedat saracul;cred ca obosise sa incerce sa ma faca sa inteleg ca exista tot la chicco carucioare cu mult mai ieftine de atat;dar daca pe ala mi s-a pus mie pata,ce pot sa fac?!
E drept ca eu iau in calcul exact ce a zis si TRY,ca daca scap cu bine de prima nastere,vreau sa ma apuc si de bb nr.2 ft. repede (ca sa nu zic ca nu-l exclud nici pe bb nr.3) si atunci e de preferat sa cumpar lucruri de calitate din prima,decat sa ma zgarcesc acum si sa am aceleasi cumparaturi de facut de 2 sau 3 ori.
Doar la mine e prezent genul asta de fixatie sau ma mai acompaniaza cineva?
IONICA sa ne arati si noua pozele cu noile aranjamente care le-ai facut prin casa,mai ales cele pentru bebe.

Sa auzim numai de bine.
26+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput