Mamici de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 28
inni spune:
Eloise bebele tau nu are nici in ruptul capului greutatea unui pachet de unt, acum la varsta asta. E sigur mai mare...dar probabil ca doctorita ta habar n-are cat tr sa aiba un bebe de 20 sapt. daca nu s-a sesizat cand a transcris datele.
Si..normal...ca altfel nu-l simteai atat de bine.E sigur mai vanjos si are ceva muschiuleti pe el.
Si nu-ti mai cere atata iertare
pt. ca nu iei din timpul nimanui..fiecare iti raspunde, nu de mila fata de tine, ci din omenie si pt. ca asa este normal (dupa parerea mea). Si stai tu linistita ca nimeni dupa ce posteaza un mesaj pt. Eloise nu se da cu capu de pereti sa zica "ufff...in loc sa-i raspund fetei asteia...mai bine imi puneam bigudiurile" Pt. ca de-aia ne-am "adunat" aici ....sa ne ajutam si la bine si la greu cu sfaturi. Si asa vom ramane pana la sfarsit.
Uite..multi
din partea mea si intreaba tot ce-ti sta pe limba. E si normal ca ne asaltezi atata cu intrebari...ca saraca de tine ...nu ai avut cui i le pune pana acum...
Inni
28+ cu
....
inni spune:
Cand iti iei adio de la ...fosta...lasa-i si un biletel sa-l dea mai departe pacientelor ei gravidutze...pe care sa scrii "pt. aflarea greutatii bebelushului dvs accesati site-ul "www.... .com", pt. aflarea DPN-ului accesati site-ul "www.... .com"
Hai ca am devenit rautacioasa
....da m-a enervat
Eloise
Inni
28+ cu
....
ramomar spune:
Buna burtici!
Eloise schimba-ti medicul sau cel putin du-te la un alt eco sa vezi alta parere si nu te mai stresa. Si eu zic ca daca bb e miscaret tare si tu il simti bine, nu se poate sa aiba doar 100 si ceva de grame. 
Mexxa, ma bucur ca tu si bb sunteti bine, Multa sanatate in continuare!
Carmen spor la facut gem de capsuni! si bine ca bebe tau te-a "lovit" ca sa te linistesti. ![]()
nicolstoy felicitari pentru examenele luate, multa bafta la cele ramase si un concediu minunat!
pufymic
hai ca mai e un pic pana la 12 cand iti ajung medicamentele si poate dupa aia te mai lasa si pe tine durerile.
Am fugit la plimbare, de fapt plimabrea o fac pana la piatza, care e foarte apropape de mine. Ma duc sa cumpar fructe (cat de multe pot)
si conopida!
pupici la toata lumea
24+ 
POZE
mai avem un pic...
tasia spune:
inni sunt un pic
deci daca iau si Elevit, 2 Magne B6, e ok? Pe prospect zice sa consult doctorul, dar nu ajung soon la doctor. De bebe, pot sa-ti spun ca la mine ziua e relativ cuminte, seara insa de pe la 11 incepe el sa boxeze, asa ca
somn. M-am obisnuit deja sa adorm pe la 3-4 dimineata.
eloise nu stiu la ce doctora ai fost da merita
, eu m-as duce imediat la ea la cabinet sa-mi dea si mie o explicatie, cum e posibil??? nu si-a dat seama cand ti-a zis greutatea lui bebe
??? la mine bebe la 23 sapt avea aproape 700 gr. Deci ori te duci sa o iei la
pe doctora aia ori schimb-o ! Si scuza-ma dar e dreptul tau sa te informezi de la doctora cand te vezi cu ea de tot ce te intereseaza. Ea trebuia sa te intrebe mereu daca mai ai intrebari, daca te simti bine... Sper sa iei decizia buna. ![]()
pufymic mama a avut problema cu hemoroizii cand eram eu acasa, zicea ca e o durere de nedescris... asa ca te inteleg si te compatimesc
desi nu am trecut prin asta, INCA, ca cine stie...
Acuma trebuie sa ma duc la magazin sa iau branza, mi-ati facut o pofte de papanasi
Sper sa-mi iasa bine ca eu nu le am cu dulciurile la gatit.
24 + 
pozele noastre
bebe
inni spune:
...chiar vroiam sa-ti spun ieri ca daca o sa citesti prospectul o sa vezi ca scrie "precautii in sarcina si alaptare...intrebati medicul"/..si poate nu mai iei daca vezi scris asta.
Dar eu iti spun sa stai linistita ca e ultra si para recomandat si face bine la mamici pt. sist muscular si la bebici pt. cel nervos.
Pe nici un prospect n-o sa vezi scris "nu intrebati medicul inainte, luati-l cum doriti dvs"..poate pe alea naturiste
.
Asa ca cu toata increderea poti sa-l iei.
Dar cand te vezi cu medicul pune intrebarea ca sa fii tu impacata.
Tasia
Inni
28+ cu
....
tasia spune:
inni desi era scris pe prospect "precautii in sarcina" am luat ieri seara o pastila, am mers pe mana ta
Merci mult de tot 

24 + 
pozele noastre
bebe
CamiSol spune:
gravidutelor...
Am aterizat si eu iar pe aici pe la voi
...de fapt va citesc in fiecare zi si gasesc atetea sfaturi utile incat nu are rost sa mai dau si eu sau sa mai cer
.
Insa acum am si eu o mare problema, nu mai retin daca s-a mai confruntat vreo graviduta cu herpesul pana acum dar poate se gaseste cineva sa imi dea si mie cateva sfaturi
. Mi-a iesit un herpes "gigant" la gura pe buza superioara.Am in casa Aciclovir 5% dar nu mai am prospectul.Poate stie cineva si alte remedii ca v-as ramane pe veci recunoscatoare
.
Pupici pe burtici
Cami
24+ cu
Pozici cu burticutza
AndraPG spune:
Fetelor, intrati pe adresa aceasta:www.angelsday.ro si sa-mi spuneti ce parere aveti, eu una am ramas super incintata de ceea ce am vazut, sper sa va placa si voua.
Pupici la toata lumea si o zi cit mai buna!
APoianschi
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by AndraPG
Fetelor, intrati pe adresa aceasta:www.angelsday.ro si sa-mi spuneti ce parere aveti, eu una am ramas super incintata de ceea ce am vazut, sper sa va placa si voua.
Pupici la toata lumea si o zi cit mai buna!
APoianschi
Deja faci planuri pt botez?
Eu zic sa mai asteptam...sau este pt nunta?Itzy-Bitzy
26 cu
Ana-MariaPOZE