Mamici de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy....ce mai faci ?

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
Fetelor, Lexi este bine, si ea si bb, atat va pot spune.
Legat de dopul gelatinos, eu sunt aproape convinsa ca l-am pierdut acum vreo doua luni, cand mi-a zis si doctorita aia ca am colul usor deschis....din ceea ce ai descris tu Try, cam asa era, decat ca nu l-am vazut pt ca deja cazuse in wc. Si de fiecare data uit sa il intreb pe dr despre asta Daca l-am pierdut atunci, ce inseamna? Ca infectiile pot ajunge mai usor la bb?
Eu aseara nu m-am simiti bine deloc, am avut niste dureri mari de burtica, nu stiu daca au fost contractii, burtica era tare, si ma durea si ma intepa, si ma durea si spatele....m-am speriat foarte tare. Am luat No-spa si m-am culcat. Acum vad ca sunt bine.

Floricika 26+ cu
Poze

Mergi la inceput

S-a facut coada la papanasi.
Asteptam sa-ti citim reteta

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Flory..la cat de repede ma sperie pe mine chestiile astea...cred ca as fi bagat mana dupa el..pe bune...

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni ma faci sa rad cand te vad asa cum salivezi. eu eram mai pofticioasa inainte de sarcina decat acum. Cred ca pana la urma o sa fac si eu papanasi insa mie imi plac cei cu smantana si cu dulceatza nu cei sarati.

Ref. la asteptarile pe care le am de la medic in primul rand privesc competentza medicala desigur, insa conteaza si sa fii pe aceeasi lungime de unda zic eu. Noi cand am fost prima data la el, dupa ce am schimbat un altul renumit aici pe forum...am plecat ff incantati atat eu cat si sotul ...este deschis, glumetz, mi-a dat toate nr de tel: de acasa, mobil si spital...m-a asigurat ca vine la orice ora, il pot suna oricand...si in rest sper sa fie bine. E drept ca e mereu pe fuga dar asta e asa sunt toti, nu o sa stea nimeni sa ma mangaie cum zicea si Inni...si mai ales doresc implicare...sa il vezi domnule ca isi da tot interesul nu asa ...de florile marului!!!

Pupici

Itzy-Bitzy
25+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onutz spune:

inni ma bucur ca macar te-am facut sa razi!
Am pus intrebarea pentru ca am vazut care este atitudinea fata de doctori si fata de 'greselile' lor. Se poate intampla, din pacate, sa moara un bebe, asa cum s-a dus bebelushul Cristinei sau al prietenei lui Pufy. Ei sunt atat de micutzi si fragili incat asa ceva se poate intampla. NU este neaparat vina dr.!
Eu am stiut si la prima sarcina (si gandesc acum la fel) ca sunt doar una dintre multele paciente ale dr. mele, ca dr. mea a auzit deja toate intrebarile pe care le pun eu si, chiar daca eu vad unele aspecte ca fiind esentiale, ele sunt common place in monitorizarea unei gravide. Dar, vorba Katiei, vrem sa-i vedem implicati in 'colaborarea' noastra, 'am crescut niste dorinte de a avea un doctor care sa se apropie de suflet'.....
Poate voi ati gasit exceptii de la regula........

Onutz 24+ si lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by floricika

buna burtici
Fetelor, Lexi este bine, si ea si bb, atat va pot spune.
Legat de dopul gelatinos, eu sunt aproape convinsa ca l-am pierdut acum vreo doua luni, cand mi-a zis si doctorita aia ca am colul usor deschis....din ceea ce ai descris tu Try, cam asa era, decat ca nu l-am vazut pt ca deja cazuse in wc. Si de fiecare data uit sa il intreb pe dr despre asta Daca l-am pierdut atunci, ce inseamna? Ca infectiile pot ajunge mai usor la bb?
Eu aseara nu m-am simiti bine deloc, am avut niste dureri mari de burtica, nu stiu daca au fost contractii, burtica era tare, si ma durea si ma intepa, si ma durea si spatele....m-am speriat foarte tare. Am luat No-spa si m-am culcat. Acum vad ca sunt bine.

Floricika 26+ cu
Poze

Floricika eu am inteles ca dopul asta se si reface in timp...tu daca zici ca l-ai pierdut deja...eu sunt convinsa ca s-a si refacut pana acum, adica s-a format din nou...ca imi amintesc cand povesteai. Asa ca stai linistita...Dar mai bine sa il intrebi si pe medicul tau.

Pupici

Itzy-Bitzy
25+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Pufymic multumesc pt. incurajari
Onutz legat de relatia cu doctorul la mine este foarte bine pana acum.Ieri m-am speriat rau si pt. linistea mea l-am sunat sa-l intreb cateva chesti si mi-a spus ca daca vreau pot veni la control.Si este un doctor super aglomerat dar intotdeauna si-a facut timp si pt. mine.Cand comunicam mi se pare ca suntem pe aceesi lungime de unda poate si din cauza faptului ca avem acelasi domeniu , dar intotdeauna plec linistita de acolo.Pt. mine asta conteaza enorm-comunicarea- de care la prima sarcina am cam suferit(nu am amintiri placute de atunci in relatia cu doctorul).Acum este altceva.Deci conteaza nu numai profesionalismul, dar si felul in care reuseste sa te linisteasca, cel putin pt. mine.
Mexxa,Eloise,,Ionica sa veniti cu vesti bune si multa sanatate.
Lexi tu ce mai faci?Esti bine?Da-ne un semn.
Eu m-am linistit de ieri, astept sa merg la doctor maine.
la tot si o zi buna!
+Diana(8.05.2002)+

Mergi la inceput

Itzy-Bitzy si mie tot cei dulci imi plac cu dulceata si smantana.

Aoleo..Pufy..sper ca reteta ta e de papanasi dulci, daaa ?

Ca daca nu...ma apuc de ..
de suparare

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

De ce mi-era frica nu am scapat ! Am ajuns o ! Am luat deja 10 kg de la inceputul sarcinii, si nu vreau sa ma ingras mai mult de 15, asa mi-am propus. Azi am fost la analize si joi trebuie sa ma duc la analiza pentru streptococul tip B. Dar a zis ca imi ia secretie si din gat. Asta pentru ce mai e ? Ca nu am intrebat. Deja 79 de kg ? Tensiunea e 13 cu 5.

Insa bebe e bine. E foarte saltareata, mai ales seara. Si noaptea! Si nu numai, ca dimineata e prezenta la apel, iar aseara desi era 12.30 avea chef de joaca, tati de vorbit, iar eu de somn, ca am ceva restante.

tuturor !
26+

Mergi la inceput