Mamici de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
AndraPG spune:
Inni, e rindul meu sa te "ajut" cu o reteta de papanasi, am vazut ca poftesti si o sa-mi fac si eu citiva zilele astea.
Eu cumpar dovlecei, ii curat, ii dau pe razatoare, ii storc de apa, si ii amestec cu faina, delikat, oua 2-3 bucati-depinde de cantitatea de papanasi pe care vrei sa o faci si cu cascaval ras.
Se amesteca totul pina se omogenizeaza, apoi iei din compozitie cu o lingura si pui in tigaia cu ulei incins. Inorci pe o parte si alta si se fac foarte repede. Papanasii facuti cu delikat ies normal picanti, daca ii vrei dulci, in loc de delikat, poti pune zahar in compozitie iar dupa ce i-ai scos din tigaie, poti presara putin zahar pudra. Sper sa-ti placa reteta si poate si Adameascai si cui mai pofteste zilele astea la papanasi.
Va pup pe toate!
APoianschi
Ignatica spune:
Salut burtici,
mexxa, eloise, ionica multa bafta la consultatii. La fel si pentru adameasca , iti tin pumnii maine, sper sa fie totul bine.
Si eu merg tot maine la ecografia lunara, cred ca se va decide si cum voi naste ( in principiu), ca pana la urma nu stim niciodata sigur.
Multumim mult Sabana pentru incurajari.
Pufymic multa sanatate prietenei tale, sa ii dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta tragedie.
Am emotii pentru maine la ecografie si sunt atat de agitata de parca as naste maine, nu stiu ce m-a apucat. Nu stiu cum arata hainutele pe care trebuie sa le iau pentru bebe in maternitate, ma tot plimb pe la magazine de bebe cu liste in mana si nu prea imi dau seama ce trebuie sa cumpar, din pacate nu am nici o prietena care sa fi nascut si sa imi arate. ( ca la prosti). Cred ca ar trebui sa ma calmez, dar asa e materialul, nu am ce sa fac.
Lexi tu ce mai faci? Cum te simti?
Ignatica
29 fix
inni spune:
Martha78
pt retetutza.
AndraPG m-ai dat gata cu reteta ta de papanasi. Chiar de o asemenea compozitie nu am mai auzit.Cu dovlecei....delikat...chiar nu am mai auzit.
Ignatica ..fi optimistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Nu are ce sa nu fie bine cu bebe.
Haideti sa nu ne panicam de pe acum. Mai e destul timp pt. asta.
Toate, in momentul de fatza suntem bine. Si bebeii nostri la fel.
Haideti sa ne bucuram de burtica cat ne-a mai ramas, ca mie, una , o sa-mi lipseasca tare mult.
Inni
28+ cu
....
martha78 spune:
Mexxa, Eloise, Ionica bafta la eco azi si va asteptam cu vesti bune! La fel si pt tine Ignatica..iti tin pumnii maine
Martha 28 sapt 
eli26 spune:
MARTHA ingedientele scrise de tine le am deja in frigider
cred ca o sa ma apuc sa fac si eu acusi
Tina25+ POZE
katia spune:
Ignatica, nu esti singura care bombane prin magazine. Eu cand apuc sa intru in vre-unul stau si ma holbez si juma de ora si tot nu stiu ce sa iau
; habar n-am daca e bun, daca e mare daca e mic daca e scump daca e de calitate....daca o sa-mi trebuiasca sau nu....ce mai, sunt varza si la fel ca si tine nu am pe nimeni care sa-mi arate "ca la prosti" ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
adameasca spune:
Hai, Pufy, baga si tu o reteta de papanasi ca deseara asta fac.
Am notat si reteta data de Martha, da' mai vreau una, sa am de unde alege. Io, gospodina desavarsita...
Eu am asteptari decente de la medic. Sa fie unul bun, sa fie prevazator, sa vada ce probleme ar putea aparea, sa mi le trateze pe alea pe care le am, sa fie atent cand face o eco. In rest, numa' de bine. Al meu e un tip glumetz, relaxat, destul de calm, ideea este ca intotdeauna ies relaxata de la consultatie, sunt bine dispusa si faricita. Orice probleme ar aparea mi le trateaza, mi le explica cu calm, imi da incredere ca nu e nimic grav. Si nu in ultimul rand e disponibil. Atata l-am zapacit cu telefoanele in ultima luna ca imi imaginam ca abuzat de disponibilitatea lui. Dar de fiecare data imi raspunde la fel, are o vorba buna, mi s-a intamplat sa-mi raspunda si daca era intr-o operatie. Si nu s-a suparat, abia am apucat sa-mi cer scuze. Poate ca de aia sunt pacienta lui de atatia ani si nu-mi doresc pentru nimic in lume sa-mi schimb medicul.
Inni, mergem la mare o saptamana, n-am spus la nici un medic ca merg la mare ptr ca stiu ca nu imi da nimeni voie, dar sunt suficient de responsabila incat sa nu stau la soare, sa nu stau in caldura, etc, stau bine. In mare parte mergem ptr Luk, el a avut probleme cu gatul mereu si nu vrem sa intrerupem mersul la mare pentru ca dupa concediul de anul trecut lucrurile s-au imbunatatit simtitor. Noi la plaja nu prea stam, dar ne plimbam pe malul marii, d-astea. Relaxare totala.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
Ignatica spune:
inni si martha78 multumesc de incurajari.
inni sunt optimista, dar nu stiu ce m-a apucat cu disperarea asta de a avea lucrusoarele din timp. Si nu stiu ce sa iau
.
Cred ca o sa le cer pana la urma fetelor care au mai nascut si stiu cu ce trebuie sa iei la tine pentru bebe sa faca poze lucrusoarelor pentru maternitate pe care le-au cumparat si sa le posteze langa lista
. Na, ca mi-a venit si o idee creatza.
Katia ma bucur ca nu sunt singura debusolata.
Va pup,
Ignatica
29 fix
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!!
Try mersi pt raspunsuri ref la dopul gelatinos si apa care se rupe...exact acelasi lucru ni l-a spus si kinetoterapeuta chiar azi la gym. Cum ai spus si tu poate avea consitenta unui dop asa gelatinos sau poate curge putin cate putin, cam cum e albusul de ou asa...De asemenea daca este putin maroniu sau rosiatic, dar transparent cu toate astea...e din cauza vreunui capilar care s-a spart...Cat despre apa care se rupe, in cazul in care curge asa cate putin la fel am inteles ca e imposibil sa nu remarci ca iti curge si este diferita de secretie sau urina.
Azi de cum am intrat la gym m-am apucat sa povestesc shocata ce s-a intamplat cu bebelushul Cristinei si culmea acolo tocmai venise o tipa pt prima data ...care era la acest "faimos" dr. Biata de ea, am speriat-o ...pt ca eu tot povesteam si povesteam....de cum am intrat asa imbracata cum eram si apoi tipa a spus ca este la acest dr....Mi-a picat fatza cand am auzit...Cred ca pana la urma il va schimba...
Eu inca nu am inceput cumparaturile pt bb...cred ca prin august o sa incepem...acum suntem preocupati ca peste 2 saptamani vom fi nasi...cununam niste prieteni si...ma preocupa rochita , alegerea pantofilor...etc...
va pup si numai bine tuturor
Itzy-Bitzy
25+ cu
Ana-Maria
POZE