Mamici de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Sabana nastere usoara iti doresc....cand va fi sa fie!
Inni revin eu mai incolo cu o reteta de papanasi buni....
!
Danidani74 felicitari pentru
si drum bun sa aveti!
Katia ma bucur ca e bine bebita!
Asteptam vesti bune azi de la fetele care merg la eco(Eloise, Mexxa, Ionica)!
Acai24 ai grija mare de tine!
Nu e de joaca cu tensiunea mare in sarcina....sper ca macar ai posibilitatea sa ti-o masori mai des acum....
Revin...
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
inni spune:
Pufy.
..pai chiar ma intristasem, cand am vz ca ai postat mesaj si n-ai zis nimic de papanasi. Mi-am imaginat ca nu stii ![]()
![]()
. Pt. ca de fapt...cu gandul la tine m-am trezit "sa o intreb pe Pufy..ea tr sa stie sigur" 

Hai ca te astept.
Succes la eco...cine merge astazi...abia astept sa ne povestiti de cat de incantate ati fost cand v-ati vz bebeii. Noi mai avem de asteptat pana pe 4 iulie..ohoho...cat mai e...
Inni
28+
adameasca spune:
'neatza!
Fetelor, bafta azi la eco si sa veniti cu vesti bune!
Azi am tensiunea buna, dupa putin efort era 14 cu 7, deci probabil ca daca imi mai trageam sufletul putin era si mai mica. Of, of ce emotii cu tensiunea asta. Atata m-am documentat si citit pe tema ca am senzatia ca-s mai documentata decat un medic de familie. ![]()
Sabana, bafta cu nasterea, mai ca ma luasera si pe mine emotiile cand am auzit ca nasti.
Inni, mie mi-e pofta de papanasi de vreo luna, dar nu am mancat pana acuma, la noi in familie nu face nimeni in casa. Mai rabd, poate ma scoate si pe mine sotzul la un resto sa mananc papanasi. ![]()
Noi vineri in zori plecam la mare si parca nu mai am rabdare, cred ca-s mai nerabdatoare ca fi-miu. ![]()
si o zi buna!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
inni spune:
MamiLili..stiu de congres...dar nu ma duc..nu ma duuuuuc nici daca ne trimite gratuit sa facem inconjurul lumii de 3 ori. Vreau sa stau acasa cu globuletul meu ...care o sa fie miiic, miiic la vremea respectiva si nu o sa o lase mami sa stea fara ea nici o secundita.
Inni
28+
inni spune:
Adameasca...pai ne trimite Pufy o reteta buna de papanasi.
..poate o incerci si tu..aia facuti in casa sunt cei mai buni.
Te duci la maaare
??
....ia-ma si pe mine intr-o pungulita 
Cat stai ?
Sa fii cuminte pe acolo si sa nu stai la soare...cu tensiunea ta ... nu-i bine..nici caldura nu prea e indicata...ai grija...
Inni
28+
Onutz spune:
O zi frumoasa tuturor!
MEXXA, ELOISE, IONICA va invidiez pentru ocazia sa va vedeti bebelusii. Eu trebuie sa mai astept pana la sfarsitul lunii. Mult succes la control si sa fie totul perfect.
Danidani74 Felicitari pentru fetita
!
Azi ma simt foarte egoista pentru ca nu vreau sa vad decat aspectele frumoase: si Matei si eu ne simtim mai bine, bebe e foarte activ in burtica, afara e senin si frumos (poate vine vara, in cele din urma).
Si, pentru ca ma simt vesela si vorbareata, voiam sa va intreb cam ce asteptari aveti de la dr. vostri, in afara de competenta in actul medical.
Onutz
24+ si
lui Matei
inni spune:
Onutz 

m-ai facut sa rad cu intrebarea ta despre asteptarile din partea medicului.
Pai eu nu astept nimic ....decat competenta in actul medical (dupa cum ai spus tu). N-am pretentia sa ma mangaie cat stau in spital...imi e suficient sa-mi fie alaturi cand am nevoie de el si sa-si faca treaba pt. care e pregatit si platit in cele din urma...atata tot.
Inni
28+
martha78 spune:
Inni, iata si de la mine o reteta de papanasi:
350-400 g branza de vaci , 2-3 oua, sare, 3-4 linguri faina, 2 linguri ulei
Sefreaca bine branza cu galbenusurile, se sareaza, se adauga faina si albusurile batute spuma. Pe fundul de lemn presarat cu faina de formeaza papanasii ca niste chiftele. Se prajesc apoi in ulei si se servesc fierbinti cu smantana. Se pot face si dulci in acest caz i se aduga branzei de vaci 2-3 lingurite de zahar, iar cand sunt pusi pe farfurie se pudreaza cu zahar.
28 
katia spune:
Onutz, eu am mai scris ca de obicei nu imi pun sperante prea mari in nimeni, prefer sa depinda de mine lucrurile care sunt importante pentru familia mea (viitoarea
) decat de altcineva, mai ales de un strain, ca pana la urma in majoritatea cazurilor doctorii nostri sunt niste straini. Totusi nu pot sa spun ca am reusit sa ma controlez suta la suta si undeva in sinea mea am crescut niste dorinte de a avea un doctor care sa se apropie de suflet. Nu vreau sa ma mangaie (vorba lui Inni) dar parca daca ar mai scoate o gluma fina, o replica de bun simt si daca l-as vedea putin implicat m-ar castiga de partea lui in ceea ce spune el "colaborarea noastra". Mi-ar place enorm sa ma faca sa fiu ferm convinsa ca indiferent de situatie va face TOT, dar ABSOLUT TOT ce depinde de el, ca va da tot ce are mai bun!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
eli26 spune:
Buna dimineata burticute!
MEXA ELOISE IONICA va asteptam cu vesti bune de la eco!GRIPO nu te mai gindi la prostii ca nu e bine pe bb
capul sus si burtica inainte,cum au spus si fetele (fii putin mai optimista!)SABANA a-ti tinem pumnii sa ai o nastere usoara !inni mi-ai facut o pofta cu papanasii
(de a-mi ploua in gura
)Ioana te asteptam cu reteta
Eu astazi am ramas singura cuc acasa, pe Shion a luato satazi soacramia la ea (sa ma mai relaxez si eu putin) Toshi (sotul meu) lucreaza pina mai tirziu astazi, si eu ma cam plictisesc fara Shion
Tina25+ POZE