Mamici de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mini_me
[Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti lamuri: de cateva zile am observat ca pe langa lichidul incolor care a inceput sa curga ocazional din sani acum vreo 2 saptamani, a inceput sa curga si un lichid galben. Problema e ca din sanul drept curge sporadic si putin sange, dar nu am nici o durere sau inflamatie. Voua vi s-a intmplat ceva asemanator?

E normal sa curga si lichid transparent si alb-galbui. Prima parte/picatura(-uri) sunt transparente, apoi, daca insisti, observi ca iese si alb-galbui. Dar de sange nu este sigur un lucru comun. Vorbeste cu doctorul. E prima data cand aud asa ceva inaitne de sarcina (dupa ce incepe alaptare e posibil, dar nu din canalele de lapte, ci din ranile cu care se aleg unele mamici (desi nici alea nu sangereaza chiar daca arata ca nsite taieturi mici).

.......in 23+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by amarantina
[In legatura cu dopul gelatinos poate sa ma lamureasca cineva? E posibil sa iasa si eu sa nu-mi dau seama? Ce trebuie sa fac ca sa fiu pe faza? Cum arata acest dop? Acu' imi dau seama ca degeaba sunt la a 2-a nastere, ca nu stiu mai nimic.

Dupa cum am mai spus, poti sa-l pierzi putin cate putin fara sa observi. Poti si sa-l pierzi dintr-o data ca pe dopul de sampanie. Eu l-am pierdut cand am ajuns la dilatatie de vreo 2 cm (dec ideja eram in timpul contractiilor nasterii. Am observat la wc. Am facut pipi si-am avut u nsentiment ciudat ca am piedut ceva: era dopul. Parea solid cu o consistenta ca de supozitor (desi sunt sigura ca era mai moale), o culoare nedefinita clar: un fel de maro inchis. De cele mai multe ori dopul are sange in el sau macar firisoare de sange. si era de vreo 1,5 cm lungime, cilindric oarecum...ce sa-ti ma izic. Dar daca-l pierzi treptat are aspect gelatinos si nu are forma solida, ala e dopul inmuiat care se pierde. Eu l-am pierdut ca urmare a faptulu ica m-am dilatat si astfel, colul deschizandu-se, dopul nu a mai avut sustinere si a "scapat" in jos.

.......in 23+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare burticoase!

MEXXA, ELOISE, IONICA, bafta azi la echo si consult.

DANIDANI, felicitari pentru frumusica!

Eu inca sunt deprimata, nu-mi plac vestile astea nici moarta, si tot imi inchipui tot felul de lucruri. Nici nu vreau sa mai zic ce ar insemna sa ti se intample acum, in atatea saptamani, dupa atatea sperante, dupa ce ti-ai organizat viata, pe cel putin 2 ani de-acum inainte. Ei, uite de-asta nu iau eu nimik pentru bebe, si daca se intampla ceva? si raman cu lucrurile alea, care imi vor aduce aminte, cata suferinta ar mai inacapea in mine? Mai bine ma opresc, ca o iau razna rau aici pe forum.

26+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la ute si ii.
Ieri am fost la consult si surpriza...mi-a luat tensiunea si am avut 14 cu 9 care eu de obicei am 11,5-12 cu 8...probabil oboseala, stres pt ca eram programata la ora 18 si am intrat la consultatie la 19.30...plus a descoperit ca am acumulat lichid+picioare umflate....rezulta stat acasa....plus col scurtat.eu am colul mai scurt de cand ma stiu dar acum cica s-a mai scurtat....asa ca de azi mi-am luat concediu( bine ca mai aveam 13 zile din ala de odihna) si trebuie sa stau in pat cat mai mult....asta e...sa fie bebe sanatos...
In rest toate bune....bafta celor care vor merge la eco zilele astea...sa fie totul bine...
va si sa auzim de bine!!!!

26 fix

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna dimineata burtici !

Io m-am trezit cu o pofta. Dar ca sa mi-o satisfac, as vrea sa apelez la cunostintele voastre de bucatariseala.

Ziceti-mi si mie cum faceti voi papanasii . Am o pofta nebuna de papanasi (si vreau sa-i fac diseara).Eu stiu o reteta, dar as vrea sa experimentez si o alta.

Sper sa stie careva dintre voi sa-mi spuna si mie.

Pupici

Inni 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetele multumim ptr incurajari. Alarma falsa. Mai stam o tura. .
Cand se rupe apa se simte, e o chestie incontrolabila. Asa mi-au spus mie ieri la spital.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Inni, habar n-am cum se fac papanasii.....eu ii mananc cu deosebita placere in oras

Am fost si noi ieri la echo :) Bebita mea este sanatoasa si tare jucausa. Am discutat cu doctorul despre nastere. Mi-a spus ca imi recomanda o nastere suta la suta naturala, ca n-o sa ma cheme la spital sa-mi declanseze nastere in vreo garda de-a lui (ceea ce mi s-a parut corect si de bun simt) ca in mod normal ar trebui sa-l anunt cand incep contractiile si sa ajung la spital cand am contractii cam la 20 minute. Mi-a zis ca daca o sa pierd lichid si n-o sa fiu suficient de dilatata si el o sa prevada ca o nastere normala ar dura foarte mult si ar fi un chin pentru mine va face cezariana, daca totul va fi in ordine ma asteapta nasterea naturala. Legat de anestezie epidurala mi-a spus ca in aproximateiv 30% din cazuri se aplica forcepsul or el nu a pus forceps niciodata si nici nu vrea s-o faca pentru ca (citez): "pe acesta il pui de o suta de ori bine si o data prost si iese prea urat".
Eu am dat o cautare pe forum despre acest doctor si am gasit pareri si pro si contra (ca despre majoritatea de altfel), cu mine s-a purtat as putea spune excelent....a fost receptiv la fiecare telefon al meu. Ca sa nu spun ca o data l-am sunat de pe telefonul sotului si nu mi-a raspuns iar dupa un sfert de ora a sunat inapoi. Sper sa nu fiu dezamagita. Eu nu imi fac niciodata sperante legat de oamenii din jur, sunt adepta a prezumtiei nevinovatiei dar nu-mi pun toata speranta in cineva, sunt constienta ca toti suntem oameni si nimeni nu e perfect, ca poti sa gresesti foarte mult in fata cuiva fara sa vrei asta....si credeti-ma doare mult mai mult decat daca ti-ar gresi tie cineva.

M-am intins iar cat o zi de post! Am uitat sa-l intreb daca poate sa vina tati la nastere...da' mai am timp :)

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Sabana.....te asteptam la tura viitoare
E asa de emotionant!!!! E super sentimentul ala ca azi maine o sa-mi tin bb-ul in brate!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!

In primul rand vreau sa imi cer scuze ca v-am necajit si speriat si pe voi cu problemele mele....sau mai bine zis ale prietenei mele...!
Si mie mi-e foarte greu si sunt inca socata de nenorocirea ei, dar ma rog pentru ea(altceva nu pot face....) sa treaca peste necazul acesta si s-o ia de la inceput....candva...
Iar noi trebuie sa fim "egoiste" acum cum zicea si Ionica , si sa ne gandim in primul rand la bebelusii din burticile noastre....
Deci capul sus, burta-nainte si nu mai e mult si ne vom tine piticii din burtici in brate!

Revin ca merg sa-i dau sa pape lui Alesio ca nu ma mai lasa sa scriu!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Asa e. Toate Zoele fiti barbate!!! O sa fie bine. Nu va lasati coplesite. Intr-adevar statistic se intampla destul de des, dar asta nu inseamna ca trebuie sa vi se intample voua. . Ma intorc la fetele mele.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput