Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!
Sa cresti mare si sanatoasa, sai fii fericita si sa ai noroc in viata!

Babygirl, vazusem pozele din parc simie tot poza aia mi-a placut cel mai mult
Loreen, sa nu ma bati, am ras cand ai povestit de supa
Danelutza, sunt invidioasa rau Ce de fructe papa fetita ta, a mea deloc.

Vai ce dragastoasa a devenit Teodora! M-a pupat tare de tot dimineata, m-a muscat de mi-a dat sangele

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Clara acuma si eu rad cand imi aduc aminte...dar azi de dimineata imi venea sa o gatui pe Delia...
Si Delia ma iubeste dar gingas,printre singurele lucruri mai gingase care le face...adica ma ia frumos de obraz si ma pupa pe gura...si numa cand vrea pielea ei...nu cand vreau eu
Si mai nou d evreo 2 zile purtam dialoguri scurte si dese,cam de vreo 2 minute durata...este ca o tzatza si se cearta cot la cot cu mine si cu intonatie...sper sa o pot filma sa vedeti ce catza e...

Mi-a cazut pisicu mic de la geam...noroc ca stau la doi si nu a facut mult pana jos...partea nasoala este ca-i pui,abia are 2 luni jumate...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor si eu ii dau de multe ori fructele afara, dar in casa ii mai pun un prosopior jos si papa.
Loreen lasa ca pisica se spune ca, cade tot timpul in picioare, indiferent de cite luni are.
Cloreta ia incearca s-o lashi un pic in legea ei, sa vezi daca incepe sa pape fructe, sau poate nu-i plac
Tdi mie mi-a dat medicul pentru alergia si pentru ca are pielea uscata, medicamentul EXCIPIAL U LIPOLOTIO asha scrie pe cutie, cica e pentru piele sensibila, uscata sau foarte uscata, cica e bun preventiv in cazul bolilor legate de dezhidratare.

Fetelor am pus si eu poze cu alintatura mea.

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice ce vreme frumoasa aveti, super pozele de la iarba verde (de aia avem si noi), si de la piscina (la astea am salivat in fata PC-ului), arata excelent piscina si zici ca e "doar" piscina de langa bloc?! Cand vor fi si la noi?
Vad ca i-a crescut parul Pifosului, mai bea laptic in timpul zilei?

Io cu sarbatorile exact ca Adriana.
Sa ne dai de veste daca ati castigat masina, stai asa, cum adik te imbeti?! Nu, dai de baut la toata trupa

Danelutza mie imi place poza "o floricica intre flori", e superba. Tu chiar te bucuri de peiasjul ala zi de zi? Doamne e superb! Sorry Danelutza, nu mai ai nevoie de nici o vacanta...
Placut si tortul, dar ce sunt chestiile alea de pe margine? A ramas cu destul par Isa.

Si Bianca se cearta cu mine, cu noi, se ratoieste ca la piatza, azi venise cineva sa stabilim ce si cum continuam in casa si a trebuit s-o scot din incapere ca nu ne mai intelegeam.
De maine incepem santierul, de fapt continuam, sper ca intr-o saptamana si jumate sa terminam.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Salut

Ne-am intors ieri din Bucuresti, a fost frumos, dar eu m-am dus deja obosita si n-am avut nici un chef, si in plus nu-mi statea gandul decat la Sergiu. Mi-am explicat de ce nu stia nici una dintre voi unde este Restaurantul Haiducului, pentru ca de fapt e un complex militar, cu santinela la intrare. Nici cand eram in fata portii nu ne-am prins ca am ajuns unde trebuie, ii injuram de mama focului pe cei care ne indrumasera ca ne-au trimis la o unitate militara. Surpriza cea mai placuta a fost ca ne-a costat camera jenant de putin, 250.000, de, ca pentru armata.

Socrii s-au inteles bine cu Sergiu, cu o exceptie. L-au scos la plimbare sambata seara, si l-a apucat plansul cand a vazut ca se intoarce tot in apartamentul socrilor. Bietul de el cica ne-a cautat plangand prin toate camerele.
Cand ne-am intors, i-am gasit in fata blocului si Sergiu a inceput sa planga cu sughituri cand ne-a vazut si nu a mai vrut sa se dezlipeasca de mine, dar nici pe taica-su nu-l lasa sa se departeze de noi. Ne invitasera socrii sa mai stam un pic la ei, dar nu am mai urcat ca sa nu creada copilu' ca il lasam iar acolo.

Hai ca incerc sa recuperez ce ati scris si poate mai intru in seara asta. Daca nu, promit solemn ca revin maine.

Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna si de la noi! Dupa trei zile de ploaie, e cald si la noi si nu mai ploua! Asa ca astazi am stat mai mult pe afara, dupa ce am dus-o pe motata mare la gradinita. Ne-am jucat cu un catel, cu o pisica, am dat de mincare la veverite si le-am strigat pe nume cit am putut! Noua pasiune a Tudorei este sa culeaga flori si sa le duca la nasuc ca sa le miroase. De fapt, miroase orice, a descoperit simtul si acum il pune la treaba. Si a mai descoperit ca daca ciupeste doare si cum tipatul nostru de durere o amuza tare de tot, ne ciupeste tot timpul de unde apuca si ride... bai, eu nu am mai vazut copil atit de mic rizind atit de matur, in hohote. Ride la faze din desene surprinse cind se uita Agata, ride daca face pirt sau daca rigiie, ride tot timpul... iar atunci cind ride pentru ca tocmai a facut o faza nasoala, ride ca o vrajitoare. A mincat un castronel de fructe, a bagat in ea doua titze si acum face nani. Iar eu, in loc sa pun osu' la treaba, am intrat repede sa vad ce mai faceti.

Loreen, credeam ca numai eu strecor supa in chiuveta! O sa-i arat sotului postarea ta, ca sa vada ca mai sint si altele, ca eu am facut-o de vreo doua ori si de atunci ma tot tachineaza cum prinde ocazia. Poate mai sinteti si care va frigeti tot timpul si oriunde... sa postati, ca ma ia tot timpul la misto, chiar ieri i-am spus ca-mi trebuie alta pereche de manusi de bucatarie, la care el mi-a replicat: pai, de ce sa mai dam banii de pomana, ca poti sa te frigi si fara ele! Mi-a placut atit de mult o fraza de-a ta si care mi se potriveste de minune: astazi nu am facut nimic, dar mi-a luat toata ziua! Esti mor-ta-la!
Androix, spuneai tu ca ti-e lene! Ei, sa stii ca si eu am intrat intr-o faza asemanatoare! Nu stiu ce-i cu mine! Daca ati vedea ce e la mine in casa, tot am spalat si coltul cu rufe de impaturit si calcat se inalta pe zi ce trece, tot sustrag de acolo cite o toala necesara, dar nu ma invrednicesc sa le pun macar necalcate la locul lor, ca sa-mi vina mai usor. Nu am dat cu aspiratorul de vreo trei zile, de sters pe jos nici atit. Doar am gatit ceva si incerc sa tin la linia de plutire bucataria, ca aia chiar ma irita rau de tot cind o vad naclaita. In rest... tot astept, dar nu stiu ce! Dar cum eu, de obicei, sint o harnicuta si nu prea am stari din astea de lehamite sau daca le am nu sint chiar asa vizibile, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie altceva la mijloc, nu lenea. Si am gasit: lipsa de minerale si vitamine. Mai ales magneziu! Asa ca astept sa aiba sotul bani ca sa-mi ia magneziu sau si mai bine pina reusesc sa ajung la vreun doctor, sa-mi fac niste analize! Si cred ca am ceva de asteptat... si treaba la fel! In schimb, se pare ca nu am nevoie de magneziu ca sa stau pe DC...
Tdi, sa stii ca eu am inceput, treptat si cu greu, sa cam am incredere in doctorii de pe aici. Poate ca nu ar trebui sa-i dai nimic pentru pofta de mincare, poate doar niste vitamine un timp si sa folosesti doar o crema hidratanta pentru piele. Uleiul e bun in primele luni, ca sa le poti face masaj, dar nu hidrateaza pielea, poate cel de masline, nu asta de bebelusi.

Referitor la mincatul singura, Tudora maninca singura aproape orice de pe la 10 luni. Eu ii iau o treime din portia de mincare si o fac piure cu blenderul. Restul tai totul micut si i le pun pe o farfurie, ii pun la indemina lingurita si/sau furculita din plastic si o lasa sa se serveasca. Eu stau pe un scaunel in fata ei si, in pauze, ii mai bag pe git cite o lingurita din piureul facut. Supa o mincam la doua linguri, ea una, eu una, apa sau sucul o bea din canita, iaurtul si alte minuni ca el il mincam la fel la doua linguri. Scaunul are un singur loc unde sta si deci un singur loc de frecat, inainte de fiecare masa o imbrac in tricouri vechi, cele mai multe de-ale Agatei, care sint deja patate. Nu are par, avantaj noi! I-am cumparat si niste bavetici din musama, lungi si cu margini care se intorc si se prind cu scai, asa ca eventualele resturi se aduna acolo. Dar, sa stiti, ca daca la inceput se facea ca un purcelus cind minca, acum se murdareste din ce in ce mai putin... asta daca am grija sa-i iau mincarea din fata si sa sterg masa imediat cind da semne ca s-a saturat, ca altfel face ca purcelusul, cind se satura rastoarna troaca. In sfirsit, mincam si noi bine, nu mult, dar bine si de toate. Cred ca nici nu-i mai dau vitaminele prescrise, pentru ca analizele i-au iesit bune.

Gata, va las, ca s-a trezit piticuta si vrea atentie. Cu fusta mamei stam si noi nu bine, ci chiar foarte bine, nu stiu zau cum va fi cind va incepe gradinita, mai ales din septembrie cind incep scoala si chiar va trebui sa o las patru ore acolo. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Lili ma induioseaza pan' la lacrimi dependenta asta a lor, cu toate ca au inceput sa fie capabili de multe lucruri singuri simt nevoia sa ne stie in preajma, Bianca plange daca o las cu altcineva in camera si eu ies o secunda, exceptie face afara.

Laura sa inteleg ca nu v-ati intalnit cu Fran si Iepu, nu?

A & B

Mergi la inceput

Tot io...
Laura , Monicica va multumesc din suflet!
Laura ti-am raspuns pe mess.

OlgaT cum a fost partyul? Cand ai timp sa ne pui poze, ce mai fac piticii canadieni? Next, Patrick!

A & B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

dupa ce a facut kk m-a anuntat:"Putheeeee!",cu accent ardelenesc.Io acuma sa ma bucur ca mai zice copilu' un cuvant, sau sa ma enervez ca in loc sa-i fi repetat"puuh,ce miroase!", eu ziceam "puuh, ce pute!"?da' e tare dragalasa.isi da cu mana pe la nas si spune "putheeee!".n-ar fi mai usor sa zica kk?ce frumos ar fi daca ar mai si spune inainte..
atentie ce si cum vorbiti..a mea toata ziulica zice :"mai,mai,mai".bine ca n-a prins inca "bai"...

s-aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Din ciclu "cat de rau m-am dus cu capu'" azi de dupa-amiaza am fost la farmacie sa-i iau grevistei tratament pentru greva...la iesire apas pe butonul de la alarma masinii sa deschid usile sa arunc copii inautru...si ma apropii de masina si smulg de portiera intr-un hal mai sa o rup...si trag ...si mai injur putin si iar trag ca bou...pana iese unu si-l vad cum se uita crucis la mine...iar Bianca radea de se prapadea...abia atunci mi-am dat seama ca am incurcat masinile...cu scuzele de rigoare am plecat spre harbu meu...dar pe drum radeam ca bou singur de cat de dobitoaca pot fi...e clar

Daniela imi plac pozele tale la nebunie...au un aspect clasic...parc ar fi de epoca asa arata...tortul mi-a placut mult tare...Isa este o floare rara intre florile tale si seamana tare cu tati al ei...si vorba lui Elisor nu ai nevoie de natura mai relaxanta decat ceea ce vad eu in poze...

Beatriced mi-a placut si la iarba verde si la piscina...ferice de voi ca puteti avea asa ceva la scara blocului...

Nelia eu nu ma ard si de felul meu sunt chioar prea atenta ca al meu sot este disperat de simtul meu de observatie si mai ales de mirosul meu ...il simt de la o posta cand vine aghiazmat acasa...episodul cu supa l-am pai patit odata cand in loc d eulei am pus otet,apoi la o noua incercare in loc de sare am pus zahar...
Ma uimeste Tudora pe zi ce trece cu evolutia ei si doar intre ele sunt doar 4 zile...si iar ma intreb daca eu sunt de vina sau asa-i copilul...
M-am hotarat ...maine ma duc sa ma interesez si eu de lectii de dans pentru Bianca...ca oricum vine vacanta si va sta degeaba pe nervii mei...macar sa faca miscare...

Cuscra che faci...molto invatare parlare limba italiana?!Te dusesi la fundo de tot sau te chinuiare sa iesire din faza de lene?!

Stefania,Andreea.a mai aveti la scoala?!

Elisor cu cea mai mare placere...insa cu Fran nu ne-am intalnit...eu nu am telefonul ei si a ramas ca ma suna daca trece prin Cta... probabil nu au avut cum...da pe 29 vine Adina...abia astept sa o cunosc pe similara Deliei intr-ale cuminteniei...

Gabitza,Adina...daca ma mai uit mult la pozele voastre cu parcuri innebunesc definitiv si ma duc rau cu capu'...chiar ii spuneam Oanei ca asa m-am saturat de parcul ala de la pitici...iar copii sunt mortali...are Ema niste ochi dumnezeiesti...vad ca verisoara ei nu a mostenit-o...iar Andrei acelasi somnoros care il stiu ...de la noi pentru voi...

Ada te-au facut gigea fetele pentru nunta?!Ma ingrozesti cand povestesti de Sergiu...oare la fel voi patii si eu cand incep munca cu Delia...Cu Mirela nu ar fi stat mai bine,eventual la voi acasa,asta daca accepta si ea...binenteles

Gata ca m-am intins ca ingrasia pe pereti...fug sa spal porcu tazmanian grevist si apoi dupe ce servim cina cu Mos Ene revin...un ciat ceva?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput