Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

A, Laura felicitazione pentru iepurasi, mai aveti, mai aveti?
Si eu am zarit in parc, cand mi-a tras un mic concert pe motiv ca de ce m-am oprit sa-mi odihnesc oasele pe o banca, inca un incisiv jos, nr.5. Vad ca intram in recuperari.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Bea, Egoist-ii au niste preturi de mori...ii stiu ca erau clientii mei cand lucram in publicitate...
Chestia cu bigudiurile se face zilnic sau doar cand te speli pe cap??? Merci oricum pt raspunsuri!

Andutzy, dupa ce ma spal la par, ma usuc, imi dau putin cu crema asta si-mi pun 10 minute 2 bigudiuri mari rasucite in mod invers... Si sta exact ca in poza... Si va tine mult timp datorita cremei fixatoare.... Apoi parul meu are volum datorita cred si tunsorii dar si a cremei!

La Egoist, un tuns este 250.000. Nu mi se pare mult.. Dar cel putin dai odata si te face la fel. Eu zic ca nu ai ce sa pierzi. Cel mult, par...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Bea, tu esti in Romania acum? La Egoist te-ai tuns? Sau altfel de unde stii asa bine despre ei?

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Ieri am avut wek tare full as aca va pun niste pozulici!

CPH CENTRU

de la iarba verde!

IARBA VERDE

de la piscina de ieri! de la bloc!

PISCINA

pisik, Lisa Rinna este actrita care m-a inspirat pe mine sa ma tund ca ea! uite-o: LISA RINNA

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

Bea, tu esti in Romania acum? La Egoist te-ai tuns? Sau altfel de unde stii asa bine despre ei?

Nu, sunt inca in Danemarca... M-am uitta la ei pe site si mi-au zis fete care s-au tuns acolo! In iulie venim acasa!

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi si la multi ani sarbatoritilor de azi si din ultimele zile, pe care n-am mai apucat sa-i felicit: Alexia, Sara, Ana !!

Felicitari gravidutelor, (sper sa nu fac vreo gafa ca n-am terminat de lcururat din urma) si sarcina usoara! M-a apucat nostalgia...si lectura povestilor de acum un an jumate cand eram si eu gravida ! Sincer, m-ar mai tenta si pe mine un bebe, dar peste cativa ani....e prea mult cu 3 copii mici deodata!

Am fugit sa lecturez din urma, ca am peste 10 pagini de citit!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Ia uitati negrul ast in Centrul Copenhagei ce fain canta!

http://www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060612&ctime=033840

si aici cum se distreaza niste indieni!

http://www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060612&ctime=041408

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fetelor,am intrat in graba doar sa va spun de un loc minunat.am fost ieri cu gabitza si familiile in herastrau,langa lac, si am descoperit insula copiilor. www.insulacopiilor.ro . noi am ramas impresioate si am zis ca le vom orgaiza acolo copiilor nostri a 3 a aniversare.

am facut si eu cateva poze pe insula. le puteti vedeaaici

si sa va mai arat si cateva poze cu verisoarele ema&alexia(6luni) tot ieri, dar in parcul floreasca

si poza mea preferata, ema de fusta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor io cred ca-s prima la care i se rupe-n paispe ca sunt sarbatori si nu se spala sau nu se face nu stiu ...pentru ca nu vad legatura intre una si alta...dar de asta cu rusaliile stiam de copil ca-i pacatoasa si-asa mie-mi merge numai anapoda in ultima vreme...
Iar la dintii mai avem ca la balamuc...abia are 6...4 sus si doi jos...in ritmul asta si la 3 ani mai are Delia de scos dinti...

Clara mare de la noi...

Tdi faina tare...varianta de oda adusa femeii...

Am intrat iar in bucatarie sa fac supa totusi...pana acum nu am zapacit-o numa ca fac ciorba de salata si la asta nu am ce strecura...ca oricum Delia m-a rezolvat si pe ziua de azi cu nervii...cat cuprinde...si nimic de mancare...cum poate frate sa traiasca numai cu laptele ala cretin?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!!SA CRESTI MARE, SANATOASA SI FERICITA!!

Multumesc de urari fetele,la fel va doresc si voua.....nu cred ca o sa facem mare lucru...dar ne iubim si asta conteaza :), sotul vine tarziu de la lucru :(

Azi am tuns iarba si am spalat ca trebuia...nu tin sarbatorile religioase inafara de Craciun si Pasti.Eu nu lucru duminica....atat.

Mai fetelor sa va spun, avem aici un magazin, REAL, ca si in Timisoara, si au un concurs cu premii super, dau 22 Mercedes A Klasse, si trebuie scrijelite 3 casute....ce credeti am scrijelit si au picat 3 MASINI!!!!! Am completat hartia cu nume, adresa etc. si acum stam ca pe ace ca nu stim daca am castigat o masina sau nu ca nu stim regulile ca habar nu avem germana.I-am intrebat pe aia acolo si nici ei nu au stiut sa ne zica.Daca castigam ma imbat.....:)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput