Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
loreen spune:
Elisor e sarbatoare...nu spala
Acuma am scos nebuna in lume din dormitor si am vazut ca i-a sparg gingia in sfarsit la al patrulea incisiv superior...pai daca nu incepe sa manance sa vezi ce-i sparg eu fatza...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:

ALEXIA sa cresti mare si frumoasa si sa ai o viata frumoasa. 

ADRIANA CASA DE PIATRA!!!
Aseara am facut peste prajit si am parfumat toata casa
Am o leneeee. Alexia s-a trezit la 6 dar i-am dat laptic si am pacalit-o sa mai doarma.
Laura nici eu nu pot sa o vad cum se mozoleste. Dar mai nou daca nu o las sa bage mana in cana cu ..... (imi moare iar neuronul singuratic).. iaurt nu sta la masa de pranz sa pape. Ieri si-a dat cu iaurt si in cap! dar a mancat macar putinul pe care i l-am pus
Si mai avem o noua placere. Aceea de a manca la masa de la ora 18 sandwich facut la aparat cu branza si cascaval. Nu stiu ce ii place la el dar linge cate 2 felii de paine.
Felicitari pentru plimbareti si dansatoare si vorbareti (a mea e mai mutulica. nu vrea sa zica decat mama, baba, tii tii).
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Mercedes spune:
Fetele ce crema de plaja folositi pentru copilasi?ce marca si ce factor? am gasit si factor 50+ -sincer mi se pare chiar exagerat dar poate ma insel eu.. dar de asta va intreb![]()
Pana la urma ne luam cielo executiv 8.300 euro in rate, il vom primi peste doua zile
La multi ani Alexia sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!!!!!!
loreen spune:
Hai sa va zic ce-am facut acuma ca pocnesc de nervi...va spuneam ca ma apuc de mancare si vroiam sa fac o supa de pui cu taietei...si fierbe carnea si fierbe si hai zic eu ca a fiert destul sa o strecor si cand m-am apucat ...am strecurat-o direct in chiuveta ca nu pusesem alta oala sub strecuratoare...si asta dupa ce mi-a frecat Delia linistea de cand s-a sculat...imi vine sa tampesc de nervi...si alta zeama nu mai am sa le dau la copii dar nici nervii necesari sa ma apuc sa fac alta...
Mercedes eu am luat una cu factor 40 de la Avene...din motiv ca are pielea uscata ...dar la cat merg eu la plaja cred ca-mi ajunge si pentru la anu la copil...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Laura, imi pare tare rau pentru supa ta!
ca imi pica fisa! pana la ce varsta se bea lapete de seara din biberon?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI Alexia, multa sanatate, fericire si viata lunga!
Adriana, La multi ani! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Felicitari pentru mergaretele Isa si Teo!
Crema de plaja : eu i-am luat Carinei Avene (cu FP 40), si m-am orientat dupa ce ziceau fetele pe-aici.
Mercedes, s-o stapaniti sanatosi!
Bea, tare imi place tunsoarea ta! Sa-ti fie de bine!
Tina, imi pare rau pentru sambata - zgatia mea a adormit pe la 16.15 si s-a mai trezit pe la 18.00. Nu stiu ce-a avut, normal trebuia sa adoarma la 15.00. In fine, poate odata-si-odata tot apucam sa mergem la o intalneala.
Ieri am fost la prietenii nostri la curte, si dupa un mic brainstorming ne-a picat fisa ca ar trebui sa mergem la mare cu copiii
... asa ca acum ma agit sa gasesc ceva convenabil pentru 10-14 iulie. Cam tarziu ne-am trezit, ufff. Aveti idee ? Asa, pe net, ma gandeam ca gasesc oricum, insa poate imi spuneti voi pe unde ati mai fost, chestii verificate adica.
Sa aveti o saptamana usoara!
Danelutza spune:
Buna dimineatza si...
La multi ani ! Alexia
Cornelia multzumesc, vai de capul meu de-acum cu umblareatza mea. 
Cloreta vazut poze, dar ce scumpa si cuminte-i fetitza ta, a mea n-ar sta nici o secunda asha linistita.
Pisik lasa ca-s mai buni adidashii. Eu i-am luat si colac pentru wc ca am vazut motzata Loreenei pozata si am zis sa incerc, nu vrea si pace, zice ccciccci si nimic. 
Olga m multzumesc. Esti o fericita ca Maia doarme pe unde apuca, asta mica a mea, nici cu politzia de frontiera nu adoarme, numai in patutzul ei se simte bine. Ma si gindesc deja ce-o sa fac in concediu sau cind o sa merg in tzara.
Loreen lasa ca si a mea s-a trezit la 6.30 urlind, asha ca de-atunci stau cu okii belitzi, noroc ca azi shomez si sper sa ma odihnesc la prinz. Si asha, ma incurajezi cu privire la mergatoarea mea
Ia incearca cu fructele sa vezi papa, daca o lashi singurica sa se unga un pic. E adevarat ca dupa... faci alergie, dar m-am obisnuit.
Elisor se unge, dar nu pina la picioare ci pina la genunchi
, dar ce sa-i fac, incet incet invatza sa pape singurica. E adevarat ca trebuie s-o schimb toata ziua, dar oricum o schimbam ca mishuna peste tot. Asha ca macar, face si ceva util societatzii ![]()
Monu si Isabella papa, adica suge laptic la ora 8, iar la ora 9.30 deja papa o feliutza de sunculitza, din aia doar carnitza, plus piersicutza. Si brinzica ii place, cred ca gusturile sint noi pentru copilashi.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Tdi spune:
'Neatza la voi!
Multumesc de raspunsuri Loreen, Pisik, Elisor!
Ma mai gandesc si-i fac lista la my sister...![]()
Bube avem des, sunt putine, apar si dispar pe ici pe colo, nu stiu care-i cauza...poate ca e si normal sa-i iasa avand in vedere ca transpira, papa alimente noi, se taraste pe jos, pune mana pe diverse...
Pentru iritatii la fundic am crema Humana Lineablu cu oxid de zinc, e foarte buna, pentru restul nimik. Dupa baitza ii dau cu ulei de bebelusi tot Humana dar mi se pare cam depasit si are pielea destul de uscata.
Crema de plaja - avem Mustela fps 60 dar nu-s deloc multumita, a costat o carutza de bani, se aplica greu...parca-i tencuiala!
De gama Niveea ce parere aveti???
Loreen - imi pare rau de supa...mi s-au intamplat si mie chestii similare si dubioase si inca n-aveam instrumente bipede si misunatoare de tortura fizico-psihica prin casa ca sa pot da vina pe careva!![]()
Danelutza - pupam mancacioasa mica! sa ne dai si noua reteta de pofta de mancare...o fi aerul de Svizzera?![]()
Album Alyssa
elisor spune:
Danelutza eu ii mai dau sa pape cu manutza personala pana gat cu santierul si ne asezam si noi ca oamenii in casa normala, apoi gata, ca nu vreau sa stau sa frec toata ziua, afara are dezlegare, mie nu mi-e de hainutze ca oricum, asa cum ziceai si tu, le freaca destul pe jos, ci de
.
Laura pacat de zeama, se mai intampla.
Las ca am somat ieri ca a fost si duminica si sarbatoare, azi e doar...luni, romanul are prea multe sarbatori si motiv de stat, si oricum deja masina si-a facut treaba, eu sunt cu partea mai nasoala -pusul la uscat. Oricum n-am nici calendar d-ala cu cruci asa ca am o scuza
. D.p.m.d.v. altele sunt pacatele mai mari.
Ai innebunit?! Cum banal?! E cea mai buna firma, stii ca am dreptate!
Monu noi nu mai servim bibe de seara de cateva saptamani, avem 240 ml dimineata si asta e tot, eu ma intreb biberon pana cand?
Mercedes s-o stapaniti sanatosi si fara evenimente.
Eu am Fp 30 de la Avon kids si cred ca cu aia voi defila.
Cristina convenabil e Eforie Nord, eu am fost 2 ani consecutiv, dar nu m-as mai duce, m-au exasperat manelele si imbulzeala pe plaja (cearceaf unul langa altul), poate s-au mai schimbat lucrurile. Am stat la Apolo si la Decebal. Multumitor raport calitate/pret. A, se mananca foarte bine in Ef.N si rezonabil.
Am fost la exudat, mic dejun in parc, a servit si un Savoiardi, poate ma invrednicesc sa creez si eu un tiramisu.
Ieri a tras o ploaie cu grindina, culmea ca nu in tot orasul.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Tdi spune:
Am primit asta pe mail...e faina!
Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale,
jucandu-se in noroi iar cutii de carton si hartie de impachetat erau
imprastiate peste tot prin curte.
Portiera masinii sotiei sale era deschisa, la fel si usa de la casa si
nici urma de caine.
Intra in casa unde gaseste o dezordine si mai mare. O lampa era sparta, vopsea imprastiata pe pereti.
In living televizorul urla foarte tare pe desene animate, pe jos erau
jucarii si haine.
In bucatarie chiuveta era plina cu vase, mancare era imprastiata pe
masa, usa frigiderului larg deschisa, mancarea cainelui imprastiata peste tot pe podea, sub masa un pahar spart.
Urca scarile in graba calcand peste jucarii si haine cautandu-si
nevasta.
De sub usa de la baie iesea apa. Intrand gaseste prosoape ude,
kilometri de hartie igienica insirati pe jos si pasta de dinti imprastiata pe oglinda si pereti.
In dormitor isi gaseste sotia in pat cu parul pe bigudiuri citind o
carte.
Ea s-a uitat la el si a zambit intreband cum a fost ziua.
El s-a uitat socat la ea si a intrebat "Ce s-a intamplat azi aici?"
Ea a zambit din nou si i-a raspuns: "Stii cum in fiecare zi te
intorceai acasa si ma intrebai "da' ce-ai facut tu azi???"
"Da" raspunse sotul.
Ea raspunse "ei bine, astazi nu am mai facut nimic." ![]()
Album Alyssa