Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Danelutza, Cloreta, felciitari pt. primii pasi!

Am picat si eu ca musca in lapte , dar asta am citit.

Stefan e in continuare bolnav. Am avut doua zile rele in care a plans mai tot timpul. Il chinuie si maselele.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Alooooooooooooo, ce e lenea asta pe voi?
Noi am fost azi in Mall cu niste prieteni, doar noi doua fara tati. Am pus niste poze in album de azi (calitate slaba ca nu am luat camera, am facut cu telefoanele) si de ieri din parc.

aici

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

elisor, sunt necunoscatoare de melrose place... de asta nu auzisem eu de lina asta legendara!

danelutza, haios foc ce povestesti! cel putin faza cu olita!!! m-a pufnit rasul! noi inca nu avem olita, si mami tot zice mereu sa ia, dar... in loc de olita i-am luat ieri niste adidasi moi si un fel de colac cu plasa ptr scaldatoare in piscina... si o minge de doua ori mai mare ca ea, ptr copii de peste 3 ani!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Salutare!

Noi de cand suntem in Ro umblam in week-end din casa in casa, asa ca numai tarziu ne adunam la noi acasa. Sambata si duminica Maya doarme somnurile de peste zi numai in deplasari, dar vad ca nu o deranjeaza paturile bunicilor.

Ioana-eu am incercat vreo 2 terase de la marginea parcului IOR (cele intre Gloria si Campia Libertatii). Nu arata rau, dar nu au mai nimic din ce vrei sa comanzi. Au meniuri generoase si cand comanzi iti tot spun ca nu au. Dar daca nu ai musafiri pretentioasi, poti incerca. Mie imi placea unul care se numeste Casa Alba sau ceva de genul asta, langa Gradina Zoologica. Dar este intr-adevar foarte departe de tine si nu stiu daca merita sa te deplasezi pana acolo. Restaurnate bune mai stiu, dar scumpe rau.

Clara-pe mine m-a trecut soacra pe Augmentin. Am inceput si sa tusesc si mi-e sa nu-i dau si Mayei. Felicitari pentru primii pasi. Oare cand voi putea si eu sa dau vestea cea mare?

Danelutza-la fel, felicitari pentru progresele Isabellei.

Laura-si eu zic sa nu o certi pe Bianca. Eu cred ca ea a plans pentru ca inca este mica si sincer nu cred ca si-a dat seama ca face ceva rau. Cred ca certand-o, mai degraba i-ai atras atentia.

Ma retrag si eu si va zic sa aveti o noapte buna.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciaooo!
In primul rand LA MULTI ANI pentru toti SARBATORITII pe care n-am apucat sa-i felicit pana acum, sa va dea Bunul D-zeu numai bine!
abia am ajuns 'la zi' cu citirea...harnicutze ati mai fost!
noi suntem bine, am fost tare ocupati zilele astea cu smotru, rufe, taiat buruieni, spalat masina, gatit, cumparaturi...stiti si voi cum e!
azi am fost in vizita la niste prieteni, s-au mutat in casa noua (o vilutza super, abia construita) iar fetitza lor a implinit 2 ani! suntem foarte buni prieteni cu familia respectiva insa piticele nostre se urasc de-a dreptul!!!...jur...isi arunca niste priviri taioase si se cearta pe limba lor de am ramas toti ca la dentist!
Felicitari pentru vorbareti! Alyssa nu zice madam dar zice duduie, de multe ori am auzit-o! in rest ne sparge toata ziua cu "taie, gheghe" si "iggy" (il striga pe vrabiutz).
Mai nou se imbraca singura...cica...ia haine si si le trage pe cap, si-a infasurat un sutien de-al meu in jurul gatului, pe cap si o manutza ca era sa-l tai ca s-o eliberez!
Sa nu uit...am cateva intrebari, please:
(pediatrii de aici is cam ciudati...n-are rost sa-l intreb pe al nostru ca stiu deja raspunsul...adica nimik...pitika nu mananca ("dar e in grafic si e doar o faza trecatoare"), are des bubitze ("dar trec de la sine, e pacat sa bagam medicamente in ea"), sunt convinsa ca are lipsa de fier si nu ma baga nimeni in seama, cica din alimentatie ia tot ce are nevoie si nu are nevoie de suplimente, etc)...intreb si io ca boul, pardon, ca joiana, de unde din alimentatie daca nu mananca mai nimik?
- cum se numeste siropul pentru pofta de mancare? parca Peritol, daca ma mai ajuta memoria subrezita... trebuie reteta? se pare ca vine saptamana viitoare sora-mea si vreau sa-mi aduca.
- ce lotinune folositi pentru hidratarea pielii la bebei? parca Loreen a zis ceva de o chestie foarte buna...apropo Loreen, am ras cu lacrimi azi noapte la postarea ta cu serenada sotzului...esti mortala!
- cu ce le dati cand au bube? (ma refer la ceva unguent antimicrobian/antimicotic).
Despre fontanela: la noi e inchisa, am cautat-o aseara dar n-am mai gasit nici urma deci e clar. faza e ca o avea destul de mare dar de cand a inceput sa haleasca iaurt s-a inchis spectaculos. eu ii pun parmezan aproape in toate mancarurile, e foarte bogat in calciu.
Voiam sa-i mai zic Olgutei ca si Alyssa e dependenta de mine, face cam cum ai descris-o tu pe Maya...e tare nasol...sper ca daca mai creste sa se dezobisnuiasca...momentan vine dupa mine ca un catel oriunde merg in casa, daca e in patutz sau carucior si ma departez de ea un pas urla disperata, daca e la joaca cu tac-su si ma vede, vine urgent si se agatza de picioarele mele si nu mai vrea neam sa stea cu el. cu alte persoane sta (ma refer la socri sau ai mei) dar numai daca sunt si eu prezenta.
Va las ca nu mai sta...misuna pe aici si trage de cabluri...ca sa ma imbuneze imi zice "mama" tot la 2 secunde!
Noapte buna sa aveti!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

tdi,

- ce lotinune folositi pentru hidratarea pielii la bebei? eu folosesc lapte hidratant;
- cu ce le dati cand au bube? (ma refer la ceva unguent antimicrobian/antimicotic). bepanthen, iar unguent cu antibiotic se da doar pe reteta...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimienatza...

LA MULTI ANI Alexia... sa fi sanatoasa si norocoasa...

LA MULTI ANI cu fericire Adriana...sa fiti impreuna o viata,sa va iubiti o vesnicie,sa aveti parte numai de zile bune...Aniversare fericita si petrecere frumoasa...

Are vreun rost sa justific ora?!Asa ma gandeam si eu...de fapt la cinci m-am trezit in niste urlete de primadona si printre ele mai auzeam cate un "aide"...i-am dat laptele,acuma doarme ...iar eu eterna poveste...cui ii pasa?!Imi dreg creierii obositi cu niste cofeina dup acare ma voi apuca mestereste de facut mancare ca de cine se scoala de dimineatza mare fraier este toata ziua....
Ieri am fost cu domsoarele in Mamaia si cu niste prieteni...am vrut si noi sa halim o pizza dar nu se deschisese terasa,apoi in oras am vrut sa mergem la un local unde se mananca super dar nu aveam loc si in final am aterizat toti la Mc' unde am ajuns la concluzia dupa ani de zile ca manacarea este inodora,incolora si insipida...asa ca am avut si o dumnica de tot angajamentul...iar inceputul saptamanii este foarte promitator...

Tdi asa se cheama Peritol...iti trebuie reteta facand parte din categoria medicamentelor psihiotrope...dar daca sora ta are o farmacista care o cunoaste poate lua si fara...A mea nu mananca de o saptamana mai nimic...toti dumicatii luati saptamana trecuta adunati la un loc totalizeaza masa ei intr-o zi.I-am studiat claviatura nu da semne nimic ca ar vrea sa iasa...viermi nu are...rosu in gat nu...doar infundanta la nas de ceva vreme...eu am ajuns la concluzia ca anorexia asta a ei este pe sistem nervos dar nu vad cauza...in schimb bea lapte...cand vroiam si eu sa o trec pe vaca ...
Pentru piele eu folosesc gama Aven Cold Cream...speciala pentru piele uscata si foarte uscata...mai este si Aven Trixera tot pentru piele uscata si cu aspect atopic...ii merge bine nu mai este uscata si nici bube nu i-au mai aparut...
Legat de bubele spuse de tine,depinde de care sunt sunt...daca ii dai peritol s-ar putea sa-i dispara...daca vine sora ta sa-ti ia si Advantan Milk,se da fara reteta,nemaipomenit de bun in cazul bubelor cauzate de vreo alergie alimentara sau chiar a celor aparute la transpiratie...pentru cele aparute de la pampers eu folosesc bephanten sau pantenol spray daca se ingroasa gluma...

Clara sa stapaniti sanatoase maselutele si primii pasi... perseverenta este mama deprinderilor asa ca inainte cu tupeu si saptamana viitoare o sa mearga singurica ...

Daniela si voua felicitari pentru pasi...lasa melancolia si pregatestete pentru micul explorator care se intrevede la orinzont...
ca tare as mai vrea si eu sa fie Delia mica si neajutorata...

Pisik las ca si io i-am dat banana intreaga si s-a ales cu o cazatura demna de filmele cu Stan si Bran...asa ca a mea nici mangaiata nu o mananca...ca de altfel nici un fel de fruct...

Olguta din America asa am zis si eu "iart-o Doamne ca nu stie ce face"insa draga de fata mea ori nu stia si se manifesta instinctiv,ori era constienta pentru ca isi mai desfacea putin bluza de trening si lasa sa-i cada de pe umeri,ba isi mangaia parul...pe mine cred ca m-a socat sa o vad si sincer nu pot acccepta ca a crescut asa repede si ca in 2-3 ani va avea primul prieten...
Si sanatate multa iti doresc...

Cornelia m-am gandit eu ca-i ceva cu voi de nuati venit ieri in parc...sa va faceti bine repejor...sanatate maxima

Gata ma duc sa-mi trag un machiaj de sclava Ijaura si sa-mi intru-n rol...azi e preludiul si miercuri este cuprinsul si incheierea ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani si Casa de piatra Adriana! Sa aveti tot ce va doriti, drgaoste si iubire infinita, sa va sprijiniti la fel cum ati facut-o de fiecare data, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna, de Aidan, next bb, nepoti...

Laura ti-ai pus ceasul?

OlgaM sanatate, sa iti treaca cat mai repede. Ospen n-ai incercat?

Tdi si Bibi e dependenta si de aerul care-l respir. Asa a fost si Andreas, pe atunci mergeam la scoala si cand ieseam din casa si-l auzeam cum urla dupa mine imi venea sa ma intorc. Clar, pana in jur de 2 ani sunt dependenti de mamicile lor, e normal...
Multumesc pentru pontul cu crema de galbenele

Danelutza n-am solutii la faza cu olita ca la noi face parte doar din decor, e drept ca nici n-o pun si nici nu o s-o pun curand, sunt sigura ca pentru comoditatea mea voi proceda cam la fel ca la Andreas (2 ani si 4 luni) cu renuntatul la pampers. Sorry.
Ma uimesti cum spui ca-i dai fructele astea la ea in manuta si le papa singura, pai nu se face din cap pana in picioare ca o...ca sunt zemoase, Bibi isi pune mainile si-n cap (rezerva pentru zile negre).
Ieri am facut pui pe sticla si i-am dat si eu carnita in mana si sa serveasca cum si cat doreste.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani ALEXIA (Dana-Alexia)!
Sa ai parte de tot ce-i frumos pe lumea asta...

Tdi depinde bubitele de la ce sunt, daca-i alergie merge Claritine care-i antihistaminic.

Cornelia sanatate micutului bolnavior.

Bianca e aproape bine, ieri a inchis frumusel robinetul de muci si trag nadejde ca am scapat.
Aoleu, am uitat ca tb. sa mergem la exudat.
Apoi bagam niste rufe ca ma asteapta cu limba scoasa sa le spal si mai vedem.
Va pup.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor am cel mai bun ceas din lume...nu funtioneaza cu baterii,nici nu trebuie tras,nu are nevoie de lumina solara doar imi suge mie mielina pana ma lasa si ultimul neuron apt de o conversatie inteligenta...si nu-i de firma...are un nume banal Delia...vai de mama mea cand oi merge la servici si va trebui sa rezist pana la 2 intreaga la cap...

Si io ma minunez ca le dati la copii sa pape fructe singurei...nu pentru ca o fac ci pentru ca aveti taria sa va uitati la ei cum se mozolesc in mod deliberat...eu recunosc solemn ca nu am nervi si pentru asta...poate si din cauza asta nici nu-mi mananca fructe...desi ma indoiesc...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput