Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Cam pustiu pe aici, sunteti in parc, nu-i asa? Trag speranta sa ajungem si noi, nu de alta, dar vreau sa prospectez niste terase pentru mot. Aveti idee, fetele care stati pe langa Titan, cum e cu terasele din parc? CA de aratat arata bine si mai e si avantajul ca daca i se face somn lui Mopaldea se poate sacrifica cineva sa o plimba pana adoarme. Din pacate am auzit ca servirea e cam proasta si nu vreau sa stri petrecerea.

Ieri nu am intrat ca a fost o zi cam ciudata: nu am facut mai nimic, dar mi-a luat toata ziua. Mogaldea iar a fost maraita, totul culminand cu dimineata de azi cand s-a trezit la 6 urland si nu puteam sa o mai potolim (asta dupa ce azi-noapte am dormit ciusdita cu ea in patul din camera de la ea vreo 3 ore pentru ca se trezise la 2 si se juca cu 2 suzete, nedand semne ca ar vrea sa mai adoarma). Initial am crezut ca o ustura la pasa (ca veni vorba, aseara s-a pipait pentru prima oara acolo unde o durea, ca iar se iritase un pic si probabil cand a facut un pipi a usturat-o), am defacut-o la pampers, dar se vindecase peste noapte. Pana la urma cred ca a visat urat ca urla si in brate, ea careia ii trece orice durere cand e in brate (mai ales la tac'su).

Gabitza - chiar ca incredibil arata parcul, poate intr-unul din week-endurile viitoare ajungem si noi ca prea e frumos.

Cloreta - sincere condoleanta!

Gusta - mai viziteaza-ne!

Iuliana - am vazut si eu pozele, mandre foc fetele tale, iar Ema e mortala cand zambeste cu toti dintii.

OanaC - m-am amuzat teribil vazand cum danseaza bulanitele.

ANdutzy - eu o calmez pe Ana cu Old McDonald had a farm... Mama, ce-i mai place melodia asta, daca urla si incep sa-i cant ii trece. Fiecare copil cred ca are o melodie favorita.

Florentina - wow, deja 12 saptamani. Ce nu ai apari tu pe aici acuma, dar sa vezi dupa ce nasti... TAi facut ecografia in care se masoara translucenta nucala? Te-ai inscris si la noile mamici?

Beatrice- sa-ti fie de bine, iti sta foarte bine.

OlgaM/Cloreta - multa sanatate!

Loreen - of, mai aveam si eu un rand de rufe si ajungeam la zi cu spalatul, dar daca nu e voie nici maine, nici poimaine iar se strang ca la balamuc. Chiar zicea bona ca ea n-a vazut in viata ei sa spele atata o familie de 2 persoane (ca pentru Ana spal doar o data pe saptmana); ei sunt 5 si nu ating "performantele" noastre
Chiar era nevoie sa accentuezi ca maine e luni? Ma ia depresia numai cand ma gandesc, maine am la treaba, parca vad ca iar nu apuc sa deschid DC-ul.

Gata, ma duc sa fac presiuni sa iesim (barbatul cica invata ca are maine examen, dar de fapt se uita cu nesimtire la meci). Nu de alta, dar mancare am facut, ca niciodata multa, multa, crap de somn, dar trebuie plimbat copilul. Sa nu uit sa remarc ca iar au disparut o gramada de fete, iar din cele noi care s-au inscris nu au mai intrat cu prezentarea bebelusilor. Hai, fetelor, curaj ca noi abia asteptam vesti! Cum ar fi sa nu mai scriu? Asa-i ca v-ati bucura? Hai, pupici si voie buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am uitat sa va spun ca acum doua zile am gasit a doua maseluta!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, pe a doua pagina?

Noi urmarim stirile despre vreme la tv, ca se pare ca o sa avem prima furtuna tropicala din anul asta, daca nu s-o transforma in uragan mititel, pina ajunge la noi.
E prognozat ca marti sa ajunga undeva putin mai la nord de noi, ceea ce e cel mai nasol, pt ca din cauza rotatiei est-vest (trigonometric, parca ), o sa aduca toata apa din golf la noi.
Cind eram fara Eva, nu ne interesa cit de puternic o sa fie. Acum ne gindim si la copilas, asa ca incepem deja sa luam masurile de precautie.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, pe unde umblati? Nu v-ati intors de prin parcuri si de la iarba verde? Si pe yahoo sinteti putine, speram un chat in seara asta.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nelia, pupici ptr fetite dansatoare!!! asteptam pozici!

blackpanterro, multumim ptr sfaturi. am vazut si noi la cineva si am fost incantati, doar ca proiectoarele costau vreo 2000 euro cel putin si am mai amanat-o. o sa ne uitam si noi dupa thanksgiving day, cred ca perioadele in care se reduc preturile sunt aceleasi in fiecare an.

elisor, i-am dat si eu o banana intreaga si s-a apucat s-o stoarca in pumnisori de ziceai ca vrea s-o faca suc! tot la gadilat de banane ne intoarcem!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

bea, tunsoarea te intinereste! cine este mai Lisa Rinna asta?

andutzy, daca ai fata rotunda nu iti merge tunsoarea asta, trebuie sa ai varfurile intoarse invers, spre fata.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... am aparut, asta asha poate va era dor de mine.

Cloreta felicitari pentru primii pashi si pentru maselutza. Uau, noi avem doar 6 dintzi, de la 9 luni n-a mai aparut nimic. Miine-i sarbatoare, martzi nu-i nici o sarbautoare
Ioanailincam eu am aparut, prezenta la datorie
Pisik faci ce faci si tot la gidilatul bananei ajungi, tzi-am spus si la mine a mers un an, acum s-a specializat, baga-n ea piersici de crezi ca le arunca in gradina, mamaaa prinde cite una, daca-i prea tare arunca coaja, daca nu baga tot la ghiozdanel.

Chiar asha, ce mai maninca bebelushi-copilashi ai vostri ? A mea, de exemplu, nu vrea pepene verde. Galben, da, maninca la greu, dar verde nu vrea nici sa-l guste. Maninca mazare, capshuni, zmeura, cirese (astea-s cam pe terminate), castravetzi, toate le rupe ea cu dintzii ca nu mai vrea sa-i dea mamasa.
Si acum sa ma laud. Motzata mea dimineatza a luat o cutie cu pastile in minutza si da-i mers, tzinindu-se de ea. Mai tirziu, daca tot am vazut ca-i place bricheta la motz, am profitat si tzinind o bricheta in mina, iar a mers. Faza s-a repetat de citeva ori. Cred ca in curind ma va alerga prin gradina si o sa-mi aduc aminte cu dor, de timpurile cind statea cumintzica intr-un loc.
Gata, ca am inceput sa cad in oala cu melancolie. Va doresc o seara placuta si... noapte buna.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

danelutza, si la noi e aceeasi situatie cu dintii... de masele nu stiu, ca nu ma lasa sa ma uit in gura ei. dar cu piersicile...? i le dai asa? eu i-am facut ieri un mixer de piersici fierte numai usor de inghitit si nu prea s-a aruncat la el, doar asa, in proportie de 5-6 lingurite, ca sa-mi faca mie placere. maninca in schimb pepene rosu, ii dau miezul, care e dulce si-l maninca cu pofta.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Danelutza felicitari pentru primii pasi ai Isei, intradevar melancolie se numeste, sunt nebuna sau nu dar nu-mi doresc sa mearga prea repede singura, vreau sa savurez mersul in 4 labe si mersul in picioare de-a lungul patului sau de orice are sa se tina. Sunt clipe pe care nu le voi mai trai, of, uneori mi-e dor de vremurile cand era un mormoloc mic si ma apuca cu mantuta ei mica, se apropie aniversarea primului an si...se vede.

Pisik las' ca are timp si de banana intreaga. Lisa Rina a jucat in Melrose Place, parca si acum are o si o emisiune pe un canal romanesc, e "sefa de santier", trimite cuplurile la plimbare si le revolutioneaza caminul.

Cam atat, noapte buna!

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pisik banana nu maninca, o arunca, piersica i-o spal frumos, o prinde cu amindoua minutzele si roade la ea pina ramine simburele. Cireshele i le dadeam la fel spalate, mai scapa cite un simbure in burtica, dar de obicei ii arunca.
Elisor multzumesc, a incercat ea acum vreo 10 zile cu vreo trei pashi, dar azi a insistat, e capoasa ca tatsu, se mai aseza ca babele si o lua de la capat. Ufff, melancolia asta-i boala grea, mie imi venea simbata sa sarbatoresc un an de cind am adus mogildeatza acasa de la maternitate si acum deja se cearta cu mine , chiar ieri m-a facut sa rid cind am certat-o si i-am spus sa iasa afara, s-a intors s_a uitat chioris la mine, a inceput sa bodoganeasca, dupa care... a ieshit afara

Am o intrebare ... cum reushitzi, sau cum atzi reushit sa faca kk la olitza. Eu m-am dat rotunda cind avea Isabella vreo 6 luni, dar a tzinut minunea pina la 9 luni cind am inceput sa-i dau fier si a inceput sa faca kk foarte des, adica diaree. Acum face normal, dar eu sint anormala, ca nu mai vrea sa stea motzata mea pe olitza, zice ca a facut ngggg, ccccicccci, ceva pe limba ei, dar cind deja e in pampers. Astept solutzii.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput