Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

La multi ani ptr sarbatorita zilei, Alexia!!!

loreen, nu vrea fructele nici crude nici fierte? cand incepi serviciul? parca spuneai peste 2 saptamani? cine ii da papica lui delia? cum se mai simte pisicu acrobat?

elisor, a mea nu-si pune mana in cap, dar le arunca imediat pe jos (fructele)... cu cat sunt mai lipicioase cu atat e mai interesant de urmarit unde cad!

monu, si a mea trage de borcanele sa bage mana in ele, papica, iaurt, ce-o fi, e bun de intins pe scaun...

danelutza, lasa mai ca o sa folosesti tu colacul ala mai tarziu... adica nu tu!!! aia mica voiam sa spun!!!

tdi, dureroasa gluma aia!!! am ras ca o zapacita aici de era sa o scol pe aia mica din somn!!!

care aia mica s-a sculat azi noapte la 3 si a facut circ pana la 5!!! suntem cheauni si eu si tac-su!!! am bodoganit-o si eu azi toata ziua! ce, numai ea?

bea, au dreptate fetele, esti tunsa la fel ca ea! nu o stiam pe actrita asta, probabil joaca doar prin seriale la care nu m-am uitat. e misto tunsoarea si a reusit-o bine coafeza!

mickyyy, hai mai, ca e loc de un baietel acum! surioarele mai mari o sa aiba grija de el, o sa vezi!

blackpanterro, va tin pumnii sa castigati!!! pica la fix!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, ce cautam pe pagina 2? Pina maine dimineata ajunge pe 3.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si cand te gandesti Gabitza ca-s capitole de 20 de pagini...eheeee...

Pisik matza face bine ca doar de-aia are 9 vieti...si Delia nu vrea fructe nici nici...asa-i o sa incep afurisita aia de munca pe 30 ...am femeie care sta cu fetele si se va ocupa de ele,mai precis de Delia pana vin eu la 14...mai rau va fi de mine ca mi-e un drag de a de numai pot,mai ales acuma de cand a inceput sa vorbeasca fluent pasareasca ei ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor ma bucur eu de peisaj dar sint nesatula, vreau vacantza sa mai vaz si altele Pe tort erau niste animalutze din zahar, le am si acum in frigider, le folosesc la urmatorul ca tot nu le papa nimeni. Cit despre motz, hmmm, eu i l-am taiat de aia are par mult, nu m-am indurat sa tai decit foaaaarteee putzin.
Ma bucur ca si Bianca face la fel ca Isa, mamaaaa dar ce se cearta de nu ma intzeleg cu ea, ma pufneste risul si ma intorc cu spatele, ca dupa aia chiar nu mai pricepe cind are voie si cind nu sa faca cite ceva.
Ada nici Isabella nu sta cu nimeni, in afara de tatsu si eu, nimic, incepe urlete puternice si nici vorba s-o putem lasa.
Nelia sa intzeleg ca si tu ii dai inca tzitza. Vroiam sa intreb pe aici daca mai e cineva ca mine, dar am renuntzat, m-am rushinat . Sa intzeleg ca nu sint anormala daca o las sa pape singurica, adica nu tot, eu ii dau cu linguritza cum spui tu, ea maninca bucatzele de pe masutza, se mai murdareste, asta e, o sa invetze sa manince si frumos.
Loreen multzumesc, ma relaxez de ma plictisesc, adica n-am timp nici sa respir cu mogildea. Am ris ca proasta in fatza calculatorului, cind am citit faza cu mashina. Soatza se uita la mine, a crezut ca m-am dilit.
Doamne, dar asta cu gresia pe peretzi de unde ai mai scos-o ?

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Danelutza, am vazut-o pe Isa si e o scumpa!!!!

Am vazut-o si pe Ema care e si ea o superba.Mai da ce umbla singurica!!!E super, arata a copilas mare si m-am cracanat de ras la faza cu puteeee

Si Aidan mananca singur bucatele de toate felurile.ii pun pe masuta bucatele de paine cu pateu, chiftele de cartofi cu branza facute mici azi i-am dat gogosi :), cartofi pai si carnitza de pui facuta bucatele, paste spirale(le adora) tot papa el singur.Eu ii dau supa sau pireu din borcane cu lingura, nu il las pe el ca daca l-as lasa toata mancarea ar fi pe el si pe jos.Eu ii pun bucatile direct pe masuta ca farfuriile da cu ele pe jos sau de masa.Fructe nic el nu prea vrea....

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

N-am mai apucat sa intru, dar revin dupa cateva zile cu vesti mari: ERIC UMBLA!!! In sfarist! Intr-un fel nu-mi vine sa cred.. S-a hotarat el asa, singurel. Inca ii e frica, dar persevereaza.
Am si alte vesti, dar nu asa bune. Eric (tot Eric ) e mucios. De ieri. Nu stiu cum am reusit. Cred ca m-a pacalit vremea. Ne-a imprumutat Androix “aspiratorul” si il demucificam la greu. Si mai sufera ca-i iese si un dinte sus, saracutul.
Loreen – !! Eu una nu mai am de tras cu scoala – momentan. Ne-au amanat doua examene pentru dupa 25 iunie, asa ca somez.. si astept. Dar nu stau degeaba – incep sa ma pregatesc de prima zi de nastere a lui Eric!
Si un pupic pentru pisic. Sper ca n-a patit nimic grav, ca doar e pisic!
Si inca ceva – nici Eric nu vrea fructe. Eu il pacalesc – le tai bucatele mici si le amestec in iaurtul de fructe (ca simplu nu vrea, ca nu e fraier). Poate merge si la Delia, cine stie?

Ma duc sa ma culc. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va spun si eu buna seara ca nu vreau sa treaca ziua fara sa fi spus si eu ceva.

Adina-tare scumpa Ema

Daniela-frumos copilul, frumos peisajul. Cum o fi sa te scoli dimineata si sa vezi asemenea minunatie? Sa stii ca si eu mai alaptez, dar numai, seara la culcare. As vrea sa renunt si la masa asta cat de curand dar nu prea stiu cu ce sa o inlocuiesc.

Beatrice-frumoase poze si ce vreme minunata. In Romania este o vreme cam aiurea. Vad ca Bucurestiul a devenit orasul vanturilor. Eu nu-mi amintesc vreodata sa fi fost atata vant ca acum. Vreau sa vina vara.

Mai, am parte de niste circuri cu mesele ca-mi vine sa o las nemancata pe Maya. Ea mananca bine, dar numai anumite mancaruri sau din anumite castronele. Rasfat maxim . De ex. este innebunita dupa mancarea din borcanele. Eu ma chinui sa-i gatesc si ea nu vrea deloc. O pacalesc si ma fac ca deschid un borcan din ala si asa mananca mancarea mea pana la urma. Sau ii dau combinat mancarea mea cu mancare la borcan. Apoi vad ca are repulsie pentru mancarea de culoare alba. Nu stiu de ce. cand vede ca mancarea este alba (de ex. i-am facut budinca de branza de vaci sau conopida cu ou si cascaval)nici macar nu o gusta. Insa mi-a povestit soacra mea ca si sotul meu facea exact la fel cu mancarea alba. Daca seamana cu el si la fire ferice de ea si vai de capul meu . Apoi mai are o dambla cu iaurturile de fructe. Ar manca din alea o groaza. Dar numai din alea. Asa ca masa de seara este iar cu circ si pana nu-i dau iaurt nu vrea sa manance nimic altceva.

In alta ordine de idei, i-am luat ham de la Chicco, am dat o groaza de bani pe el si nici nu vrea sa auda de el. Ai vostri stau in ham?

Si acum o intrebare offtopic. Noi am vrea sa mergem in concediu in Bulgaria cu masina noastra. Problema este ca masina noastra de aici este pe numele tatalui meu. Stiti cumva daca imi trebuie vreo procura de la tata sau ceva care sa arate ca el a fost de acord sa ne dea masina si ca nu este furata?

A zis azi Romica Jurca la stiri despre vreme ca cele mai bune periade de mers la mare vara asta sunt a doua parte a lunii iulie si a doua parte a lui august.

Parca mai aveam ceva de zis dar nu-mi aduc aminte acum. Daca imi amintesc, revin.

Sa aveti o noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Am vazut acum mesajul Andreei. Nici Maya nu mananca fructe decat daca le amestec in iaurtul cu fructe. Foarte rar mananca fructe la borcanele (dar asta numai pentru ca sunt la borcanele).

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nu pot sa ma duc la nani pana nu urez cei doi mari sarbatoriti ai zilei de 13:

LA MULTI ANI Bianca...

...sa ai parte numai de impliniri, fericire, sanatate si o soarta prielnica. Nu uita...suntem rezultatul propriilor noastre stradanii. A te lupta cu tine este lupta cea mai grea,dar a te invinge pe tine este biruinta cea mai frumoasa ...

LA MULTI ANI Patrick Ryan...

... visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreea.a felicitari lui Eric! Wuaw viteazul, asa grasunel si s-a pus in miscare. Aveti grija cu mucii ca asa am inceput si noi cu niste pui pana au ajuns robinet, de abia am scapat de ei. Sanatate!

Loreen m-am delectat cu Delia si pisica, sunt innebunita sa vad filmulete cu ele, dar am o nedumerire: de ce i-ai cumparat atatea jucarii Deliei cand preferata e pisica, coada in mod special.
Mi-a placut si "pictorialul pisicesc"

Am mutat-o pe Bianca (provizoriu) cu Andreas in camera, domle',fata asta s-a invatat sa doarma singura in camera fara povesti, fara nimic si urla ca vrea la locul ei. Asa ceva

Noapte buna!

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput