Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eli, da scumpa esti la vorba de cateva zile. Cine e C? Pe restul v-am identificat
Iar am uitat sa scriu tot ce aveam de scris...
Flori, cu cea mai mare placere si pofta Nu intre 21.06 si 05.07 ca atunci sunt la regim strict si nu-mi permit decat sa vin in parc nu sa merg si la cofetarie.
Adina, multumesc de aprecieri dar cred ca m-am esprimat eu gresit. 9 kile am dat jos de cand am nascut si pana acum, din care 3 au fost fi-miu, 1 placenta si lichidul, 1 apa din picioarele mele. Raman 4 Dar urmeaza mai multe, asa cum vedeti ma antrenez mental pentru batalia cea mare.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI ERIC SI BEN!

Sa cresteti mari si frumosi si sa aveti o viata minunata!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani Ben!
La multi ani Ericozaurul nostru drag si umblaret!
Sa aveti viata frumoasa si sa se bucure parintii vostri de voi.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Eric si Ben sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre.
La multi ani doresc in continuare si celorlalti copilasi care urmeaza sa faca un anisor asa in avans deoarece nu stiu cand voi mai intra pe dc.
De luni voi fi in concediu trei saptamani abia astept, mai am putin pana se termina ziua de azi.

Abia astept sa vad masina achizitionata. A fost sotul cu cristi sa o ridice si sunt super incantati mai ales cristi

Mergi la inceput

Florentina - nu te incadrezi nici acum in baza modificarilor aduse la legea cu cic-ul? intreb deoarece nu mai retin de ce nu beneficiezi tu de indemnizatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor cine-i mama draga "C"...?!

Cuscra te apuci de regimul ala de schimbare de metabolism cu mancare la gramaj?! Ar fi pana peste poate sa-l pot tine...
tu ai scazut mult la nastere...eu mai mult de 4 nu am dat jos ca doar Delia a avut mai putin decat un curcan slab(2,800) si restul nesemnificativ,dar cand m-am vazut a doua am zis ca-s miss boboc...chiar ma vedeam slaba,mai als ca in salon nu am avut oglinga...dar cand am ajuns acasa m-am cizat de-a dreptul cand mi-am vazut muschii incordati in olglinda...

Florentina bafta la doctor ...sa ne spui si noua cum va este la voi doi ...iar daca nu vine nimeni cu tine la prajituri vin eu sa-ti tin de urat si chiar mananc ...Cofetaria aia este cumva pe Magheru?!

Oana C nu ai mai aparut pe-aici...ce faci?!

Newmami petrecere frumoasa maine ...sa va simtiti bine si sa va distrati pe cinste...

Io is racita cobza...am avut senzatia ca ma lasa dar asa m-a pocnit dintr-o data...iar raman fara miros,gust si voce...azi de dimieatza vroiamsa vorbesc la telefon si aveam numai impresia ca scot sunete din gura...
I-am dat si a doua portie de saramura Deliei ...jumate mi-a scuipat-o fix intre ochi...dar de cand i-am dat-o pe prima nu mi-a facut kk...poate nu ma speri cand o face...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pe Magheru e cofetaria, Loreen.
Cu regimul ce sa-ti zic, l-am adaptat la greu. Adik in loc sa fac foamea dimineata pana spre seara mananc dimineata jumatate din portia de la pranz, la pranz juma de pranz si juma de cina, iar la cina resturile Si in nici un caz nu cantaresc nika, pai ce m-a gasit damblaua? unde zice 200g de vita mananc si eu o friptura nici prea mare nici prea mica.
Mercedes, sa stapaniti sanatosi masina!

Sa urez si eu copii sarbatoriti de azi, ca am scris pana acum de cred ca v-ati plictisit de mine dar inca n-am binevoit...

La multi ani, Ben Stefan! Sa cresti mare sanatos si la punga gros! Mami de Ben, ce mai faci?

La multi ani, Ericozauru'! Sa pup obrajii aia grasani! Abia astept sa te vad cum mergi. Azi petrecem la Andreea.a

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Alexia a reusit azi sa ma scoata din minti. in loc sa manance stiti ce facea? tipa si arunca mancarea pe jos. daca putea imi punea si castronul cu supa in cap! a adormit cu stomacul gol de mancare dar plin de suc. Eu nu mai inteleg nimik. Ce o avea fata asta? Mai ales ca este de o incapatanare feroce!!!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra apai atunci vin si eu la cofe ca pana acolo stiu sa ajung...iar cu regimul ce sa-ti zic ...curaj si sa obtii rezultatele scontate...
Petrecere frumoasa astazi si pupa grasanul serios si din partea noastra...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

elisor - parca tu ai intrebat de banii de rable , uite iti dau un link de la un ziar din judetul vecin in care apar instructiunile publicate in monitorul oficial de acum din 2006

http://apps.expreson.ro/download/exprestipps/norme_re_nnoirea_parcului_auto.pdf

loreen- felicitari scolaritei si sanatate tie - vezi sa nu i imbolnavesti pe copii ca, atunci chiar vei avea de tras.

Mergi la inceput