Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 27
loreen spune:
Gabitza cam scumpe tigarile si inghetata
,dar noi va asteptam ...
Aici s-a innorat si sta sa ploua...si ieri a plouat cu bulbuci asa ca aleluia parcuri ca mi se face mandra de noroi pana-n pampers...si ca sa-mi puna capac ma anunta soata ca are treaba si azi si maine si probabil si duminica ...asa ca sa vezi stat prin casa de nebuna cu o alta nebuna...ca-mi ia si masina
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Buna dimineatza
La multi ani ! Eric Andrei
La multi ani ! Ben Stefan
Sa crestetzi mari baietzei, sa ajungetzi flacai inalti ca bradul, sa bucuratzi inimile mamicilor voastre, sa fitzi norocosi si voiosi
Olga T si Isabella maninca tare aiurea de vreo 3 zile, aseara am incercat sa-i dau un crenvushte, poate-l papa, dar a mincat jumatate dupa care a inceput sa arunce tot jos. Eu banuiesc ca o fi de la caldura, bea noaptea apa, se trezeste urlind. Incearca sa-i dai mincarica un pic acrutza poate ii vine pofta de mincare, iar pentru diaree eu ii dau pilaf de orez cu ciupercutze, cu mazare, vad ca din astea maninca. Am incercat sa-i dau doar pilaf fara nimic si... a mincat foarte putzin.
Androix si eu am probleme, doar ca pe mine ma dor rau calciiele, eu banuiesc ca stau prea mult in picioare, dar cine stie.
Mai vroiam sa scriu, dispar ca s-a trezit...
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
monu spune:

ERIC si BEN STEFAN
Sa crestei mari si voinici, sa fiti cuminti si iubiti si sa aveti o viata frumoasa plin ade bucurii.
Androix, eu am avut chestia asta cu talpile in primele luni. Nici nu puteam sa ma dau jos din pat. La acel moment fetele mi-au raspuns ca ar fi ceva lipsa de Vit sau Ca? ma lasa neuronul. Oricum eu am scapat de senzatia asta decat am tecut pe thromboass - aspirina de 50 mg(din ianuarie). Poate ar trebui sa mergi la dr.
Mihamiha nu cred ca are legatura cu premergatorul. Alexia a stat in el de la 7 luni si juma si acum merge ca taifunul. Acuma depinde defiecare copil. Si cum zicea si Gabitza, poate il deranjeaza ghetutele.
Injectia chiar doare in primele 10 minute. De dimineata mandra mea mi-a facut nervii prastie. Dupa ce a vizitat- bunica-sa vreo 15 minute s-a plus pe un plans isteric cu tipete si muci si lacrimi. A trebuit sa o dau cu mir pe frunte si sa ii zic de una de alta ca sa o linistesc. Mai sa lesine de urlete. Cred ca vecinii or fi crezut ca o bat in halul in care tipa. Acuma doarme linistita. Sper sa se odihneasca putin.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Cornelia spune:
La mult ani fericiti Eric Andrei si Ben Stefan! Sa va traiasca si sa va aduca bucurii, mamicilor!
Androix, nu recunosc nimic
. Am scris la subiectul cu pricina intr-un moment de ratacire
si oricum, nu vroiam decat sa imi satisfac o curiozitate ![]()
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
La Multi Ani Eric Andrei! 
La Multi Ani Ben Stefan! 
Sa va fie viata plina de bucurii, sa fiti inconjurati de multa dragoste si fericire pretutindeni!
Mai, nici nu ma trezesc bine si Gabitza vorbeste de inghetata
. Chiar as manca si eu dar nu din asta la galeata din comert.... Si apropos de dulcegarii, Androix - mi-ai bagat un spin in coasta cand mi-ai spus ce prajituri bune am ratat la Scala atunci! Bineinteles ca m-am reintors la pomul laudat si chiar am fost uimita sa gasesc mai multe decat ma asteptam! Prajituri foarte proaspete, din frisca naturala, la preturi de bun simt! Asa ca acum stiu unde sa ma duc cand vreau praji bune!
Si mi-am amintit ca atunci cand am fost in oras am intrat de curiozitate la magazinul Eva despre care ramasesem cu impresia ca pe acolo toate sunt scumpe. Cred ca a ramas singurul magazin unde gasesti numai haine romanesti la preturi acceptabile. Aveau o gramada de modele de pantaloni de in, toate culorile - mi-am luat si eu o pereche cu 420.000 lei, aveau bluzite, camasute, fuste dragute mi-au placut multe dar nu m-am aventurat la cumparaturi dat fiind ca a mea conformatie este in schimbare si mai ales ca nu vreau sa mai ajung niciodata in stadiul de slabaciune in care sunt acum!
Loreen, cam tarziu raspunsul meu.... sa stii ca eu i-am dat mai mereu Mayei sa suga inainte de saramura. Nu stiu cat de mult lapte bea ea dimineata ca s-a obisnuit sa se trezeaca de pe la 7.00, ia o dusca de tzitzi si adoarme imediat, apoi repeta figura cam la fiecare ora pana da desteptarea finala in jur de 10.00. Si fiindca m-am tinut sa o fac de cum am citit dar neuronii nu ma mai ajuta - Felicitari pentru rezultatele Biancai! Eu zic ca asta e cel mai important pentru un copil, sa aibe rezultate bune la invatatura, sa-i placa cartea. Problemele de comportament se mai schimba ele pe parcurs.. . oricum in esenta ei Bianca e un copil extraordinar!
Maya m-a scurs de puteri zilele astea. Are o gargara... ma termin de ras cand o aud. Si nu mai vrea sa mearga de-a busilea ci numai in picioare dar tinuta de manuta ca singura nu are curaj inca! Si nu mai pot de spate! M-a cocosat! Toata ziulica fac ture cu ea prin casa!
A invatat sa-si spuna numele, e haioasa tare, cand se apropie de interfon striga tare "Maya, Maya!" si mai nou isi da palme la fundulet singura si spune "na, na" pe un ton grav de fiecare data cand face cate o prostie. Am ramas masca sa o vad, mai ales ca nu i-am aplicat bataie la fund niciodata, i-am aratat in joaca numai cum ii dau "na na" daca nu e cuminte!
Ma duc sa o culc ca nu mai are stare! apoi sa ma pregatesc pentru controlul la dr. - am emotii, nu stiu de ce! Va pup mult!
A! Sa nu uit! Chris - multumesc mult pentru toate informatiile pe care mi le-ai dat pe mess. M-ai salvat, imi sunt de mare ajutor! 
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
elisor spune:
Laura frumos din toate punctele de vedere...multumesc de intrebare
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Androix spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Si apropos de dulcegarii, Androix - mi-ai bagat un spin in coasta cand mi-ai spus ce prajituri bune am ratat la Scala atunci! Bineinteles ca m-am reintors la pomul laudat si chiar am fost uimita sa gasesc mai multe decat ma asteptam! Prajituri foarte proaspete, din frisca naturala, la preturi de bun simt! Asa ca acum stiu unde sa ma duc cand vreau praji bune!
Deci nu e minciuna! Ti-am zis atunci ca eu am citit in ziar acum vreo doi ani, unul, habar n-am da de mult oricum. Si de atunci ma tot tin sa merg si eu sa vad daca e pe bune.

Andreea mamica lui
Filip Stefan
Florentina G spune:
Androix, ma gandeam sa organizam o data o intalnire in Cismigiu. Stiu ca e destul de aglomerat in week-end, poate ne intalnim in cursul saptamanii. Mie mi-ar fi mult mai usor sa ajung decat in Herastrau pentru ca am doua maxi-taxi care ma iau din coltul strazii si ma lasa in fata parcului. Iar de la parc la cofetarie n-ar fi mult de mers!
Chiar, am uitat sa va spun, duminica trecuta erau si Cabral cu fosta sotie si cu fetita lor in parc. Mi s-a parut frumos ca desi sunt despartiti si probabil ca au o viata mai plina decat de obicei, isi gasesc timp sa-l petreaca impreuna cu fetita lor. Momentele astea zic eu ca sunt foarte importante pentru un copil.
Elisor, cum stati cu pregatirile? Astazi o serbati pe Bia, nu?
Petrecere frumoasa tuturor celor care astazi sunt in chefuri!
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
patriciaRO spune:
Eric Andrei si Ben Stefan
sa va faceti mari si cuminti! si tot binele din lume!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
elisor spune:
Florentina nu o serbam azi, amanam pentru celalalt wek. Dar iti multumesc ca te-ai gandit la noi.
Maya scumpa si succes la doctor sa fie vesti super bune.
Noi:A+B+C+D+E