Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 26
mihamiha spune:
hello fetele!eu apar pe la ore din astea ca asa e programul meu,mai nocturn si acum reusesc eu de obicei sa termin cu cititul(dupa cum v am zis sint la zi cu tot ce scrieti).din fericire l am invatat si pe leon sa se culce in jur de 23.00 iar scularea noastra e tot pe la 11.00.din punctul asta de vedere ma declar multumita!am fost azi in herastrau si am vazut insula trandafirilor,mi a placut,dar n am gasit loc de joaca pt copii si pe iarba n am putut sa ne ducem ca era prea frumos taiata....apropos...cind e urmatoarea voastra intalnire,ca tare mult mi as dori sa ne vedem cu puiutii vostri,pe care ii cunosc asa de bine din poze?si as mai avea o intrebare...ce ma sfatuiti sa fac cu leon ca merge doar pe varfuri...acum il tin doar de o manuta,dar tot numai pe varfuri sta!si asa m am cocarjat...ca nu prea mai pot!nu are deloc echilibru!toata lumea imi spune ca e de la premergator,dar nu stiu care e solutia!
va multumesc pt primirea calduroasa si va pup!
mihamiha spune:
aaaaa...si era sa uit!
"LA MULTI ANI" ERIC ANDREI SI BEN STEFAN!SA FITI FERICITI SI SA I FACETI SI PE PARINTII VOSTRI LA FEL DE FERICITI!
Androix spune:
Neata...
Imi culeg okii din gura si incerc sa ma trezesc.
Eu am o problema pe care am capatat-o in timpul sarcinii si am crezut ca o data ce nasc voi scapa dar se pare ca se agraveaza in loc sa dispara. Voi patiti asa? Adik: ma dor labele picioarelor de imi vine sa imi iau campii. Mai ales dimineata cand ma dau jos din pat abia pot calca. Merg pe calcaie cumva, ca altfel nu pot. Cand eram insarcinata ziceam ca e de la surplusul de greutate, dar uite ca s-au dus vreo 9 kilograme si tot degeaba. Nu ca n-ar mai fi ramas surplus destul dar aveam si inainte si nu ma dureau picioarele. Si mi se si umfla. Nu mult, abia imi dau eu seama, dar se umfla. Nici nu stiu ce sa fac, vreau sa ma pun pe treaba cu bb2, dar cred ca merg mai intai la medic sa vad ce e cu picioarele astea. Voi ce credeti ca ar putea fi, aveti idee, vi s-a intamplat si voua?
Cornelia, te-am vazut pe la subiectul cu 3 copilasi
Te bagi? Sanatate multa pentru Stefan. Mai dar celebra asta e si nesimtita. De ce nu ii cereti de la obraz retete? E adevarat ca nu se mai compenseaza multe medicamente pentru copii (multe din cele care se compensau inainte) dar a mea imi da daca ii cer chiar daca crede ca nu e pe lista de compensate. Alea la farmacie au lista, daca e pe lista bine, am reteta, daca nu asta e. Ce naiba? Luati-va de ea!
Olga, nu stiu ce sa-ti zic cu mancatul. Incercati si voi saramura poate da rezultate. uite Flori si Monu au rezultate bune.
Ma duc sa fumez o tigara... In plus fi-miu urla si ma cipueste de maini ca sa nu mai scriu Auchhhhhhh ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Buna dimieatza...
LA MULTI ANI Eric zis Ericozaurul... 
LA MULTI ANI Ben Stefan... 
...baieti sa cresteti voinici ca stejarii,sa fiti plini de sanatate,sa nu va ocoleasca norocul,sa fiti iubiti de fete si nu numai,sa fiti binecuvantati de viata...
Io nu mai pot de somn ca mi-a tusit toata noaptea Delia...cand sec cand cu hariala...imi venea sa-i spun sa sufle nasul sau sa scuipe in loc sa inghita dar nu cred ca am cu cine sa ma inteleg...acuma vad ca nu mi-a aruncat laptele afara desi mi- atusit de vreo doua ori cu simt de raspundere...si parca nu m-a sduce cu ea la doctorita,mai are si program de dupa-amiaza si sigur o nimeresc pe picior gresit si ma flituie...O sa raman cu nadejdea ca pana luni ii trece...
Multumim pentru felicitarile pentru "premianta"...sa dea Domnu sa fie si astia mici la fel de "premianti" ca ea cand le-o veni randul...
Olga sanatate amandurora...si de ce nu...petrecere frumoasa la Anca si Patrick...
Mihaela mersul de balerina nu trebuie sa fie neaparat de la premergator...Delia a stat in premergator de la 5 luni
si cand a inceput sa mearga nu a avut probleme de genul asta...
Elisor cum a fost la serbare abecedarului?!
Stati ca fug sa le despart pe nebune ca aia mica tipa ca descreierata si aia mare o atzatza...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Ori le despart pe astea ale mele,ori le bag mintile in cap...la Delia ar fi mai greu...Tipa asta mica daca nu o lasi sa faca ce vrea de ma capiaza...si tipa nu se incurca...
Cuscra am avut si eu probleme cu picioarele ,dar numai in sarcina...dar cum spui si tu mai bine te duci la doctor...
Flori,Monu...proasta si dusa cum sunt
azi de dimineazta am uitat sa-i dau saramura copilului...asta evident inseamna ca trebuie sa o iau de la capat cu alea 3 zile,nu?!M-am grabit sa-i var laptele in gura ca era nemancata de ieri de la pranz si am uitat...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
..mmmneata!
m-am culcat cu noaptea-n cap dupa ce am chinuit papadia cu antibioticul.m-am trezit inainte de cocos,ca deh,azi gaina merge la cantarit.sunt habauca,somatizez profund toate poblemele recente si ma dor toate ca pe o gaina batrana. aoleu,ma mai si plang!
nu d-asta am intrat,ci sa-ti spun tie, androix, sa meri la doftor inainte de fericitul eveniment.nu-i cazul sa-ti zic eu acum de ce pt ca in momentul asta sigur mi-ar lua o ora sa ma explic. ideea e ca tu ar tb sa fi intr-o stare mai buna inainte de sarcina2. felicitarile mele pt cele 9kg-! bravo,meeey! ai ambitz. da' du-te, rogu-te la dr.
hai ca va las si vb mai tarziu. merg la salon sa vad ce si cum mi se potriveste. apropos, stiati ca la impachetarile cu cioco se sta la 60-70de grade?Jeeeesus!!!Nu stiu daca rezista pielea mea sensibiloasa...
fac urari de bine cand vin. nu se pupa cu mesajul asta. mai, am mai scris aberatii d-astea vreodata, aici? neeeeh. va multumesc..:)
pa&pusi
adina maslina tamburina margarina balerina 
nelia spune:
OlgaT, si eu am trecut prin perioade asemanatoare cu Tudora, nu minca nimic toata ziua, doar sugea de citeva ori. Si am zis ca are sigur lipsa de fier sau paraziti intestinali. Am chinuit-o mititica ca sa-i ia singe si analizele i-au iesit foarte bune. A mea arata si rau, era palida, Tony pare ca arata bine in poze, daca nu e neaparat necesar sa nu-l duci sa-i ia singe, ca Tudora e traumatizata, incepe sa plinga numai cind vede un halat alb sau bleu. Am tot citit in stinga si in dreapta ce e de facut cind nu maninca un copil atit de mic si nu prea am gasit mare lucru. Si m-am mai linistit un pic, au perioade si perioade. Mi-a dat pediatra ei niste vitamine, dar nu i le-am luat inca pentru ca acum cit de cit maninca. I-am schimbat un pic meniul, ii pun in fata si o las in pace. La inceput se uita pe pereti, scuipa, impinge mincarea, dar am observat ca daca o las acolo nebagata in seama, in sensul ca nu o mai indemn, dar sint pe linga ea facind una-alta, pina la urma incepe sa ciuguleasca. Daca plinge si chiar nu vrea, o dau jos si incerc peste vreo jumatate de ora din nou... si tot asa. Nu o mai fortez deloc si incerc sa par foarte indiferenta la refuzul ei de a minca, ii zic OK, ii spui lu' mama cind vrei sa papi si ea spune da si da din cap. Numai eu stiu ce in sufletul meu si tot timpul ma gindesc cit de putin a mincat in ziua respectiva. Dupa vreo saptamina si ceva de asemenea tratament, in seara asta am avut surpriza sa manince chiar tot... cam intr-o ora de stat in scaun! Mesele noastre cam atit dureaza. Mai stau si cu castronelul de supa sau de piure linga ea, la prinz mai ales, si ii mai strecor cite o lingurita, ii mai dau si ei cite o lingurita in mina si mai duce si ea cit poate la gura, ii mai dau fructe sa le rontaie in voia ei acolo... si uite asa, bucatica cu bucatica se aduna ceva in stomacelul ala. Maninca ca o vrabie, prin comparatie cu cealalta cu care ma bat la usa frigiderului. Deci nu cred ca sint solutii, dar incearca sa vezi ce, cum si cind ii place lui Tony sa manince si lasa-l, macar pentru un timp, sa faca asa cum vrea el. Poate reuseste sa-si gaseasca un ritm al lui pina la urma.
Eu nu am somn, desi simt ca ma scurg de oboseala. Au inceput insomniile si migrenele corespunzatoare. Eu am suferit de asa ceva intre 16 si 20 de ani (aveam probleme! – rid, dar sa stiti ca am trecut foarte greu prin adolescenta, a fost si va ramine cea mai urita perioada din viata mea), dar de atunci si pina acum nu am mai avut. De vreo luna au revenit, pur si simplu nu pot sa adorm, ma zvircolesc cite o jumatate de noapte, se mai trezeste si Tudora de 5-6 ori, dar tot ar mai fi timp de dormit. Si dimineata ma trezesc cu o durere de cap crunta. Sa fie din nou vreun dereglaj hormonal... ca de vreo 5 ani tot nasc si alaptez, poate ca s-au saturat si ei sa stea cu capu'-n jos. Voua vi se intimpla? Si inca ceva... o sa rideti de mine, dar sa stiti ca am numai probleme din astea... toata sarcina cu Agata m-a durut un calcii, nimic altceva, nu tu greturi, nu tu dureri de cap, dar ma durea calciiul de muream si ridea toata lumea de mine cind le raspundeam la intrebarea „cum te simti“. Ah, da, si imi era pofta de bule de apa minerala! Spre sfirsit a fost chiar nasol, ca nu mai puteam sa pun piciorul jos... Dar sa revin! Va spuneam ca ma maninca urechile si nu stiu de ce. Ei, acum, ma doare fundul! Nu stiu ce, un muschi, un os... dar pur si simplu nu pot sa merg. Si mai am si degetul mare de la piciorul drept care ma doare, dar nu va mai spun si despre el, ca ma trimiteti sigur in alta parte! Aveti vreo idee de unde poate sa vina durerea asta... de fund! Sotul mi-a spus ca tot de la DC mi se trage, ca ma doare de la statul pe scaun in fata calculatorului
Ma duc sa incerc sa adorm... daca nu reusesc vin sa citesc mesajul de dimineata al lui Loreen. Paaa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Miha, Leon merge asa indiferent cu ce e incaltat? Ghetutele cu care l-am vazut eu erau cu talpa moale si se urca usor pe varfuri. Ma gindesc daca nu ar fi bune niste ghete cu talpa mai rigida, cu talonet. Nu stiu daca ai vazut sandalele lui Andrei, genul acela. Noi le-am luat din Crido, din Unirea et. 3, si aveau mai multe modele frumusele acolo.
Locuri de joaca pt copiii faine sint tot cele din zona Roata mare. Acolo poti sa-i dai drumul si pe iarba, e groapa de nisip, sint pietricele. Ca nu cred ca-l atrag leaganele.
Laura, s-ar putea sa facem o vizita la Constanta in weekend
Are si Costi un foc, sa-si ia tigari, e turbat ca i s-au terminat
Ba nu, doua, sa manince si o inghetata la Cafe Gelato in Mamaia ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
loreen spune:
Adina mai tare ca mine nu aberezi
...
Cuscra revin iar cu tine ca uit intr-un hal profund...doctoritei nu am ce-i face ,poate doar un flagrant cu bacnote pe care scrie "mita"...este sub orice critica...cum spunea si Cornelia nu pupi retete gratuite de la ea...eu nici atat nu am vazut ce-a vazut ea,probabil din cauza aia cu fatza de proasta...si tot din cauza asta nu vreau sa ma duc acuma la ea...astept pana luni cand vin ai mei doctori de la politie la munca...eu nu prea as vrea sa-i dau antibiotic pentru ca nu are febra...
Dar sa o fereasca cine vrea pe aia cand oi avea nevoie de ea si nu raspunde prompt ca atunci va cunoaste fatza mea de tzatza si nebuna dezlantuita si o iau si o dau de toti peretii ...
Nelia da chiar nu stiu ce sa-ti spun...eu am alte dureri,de organe interne nu externe,gen fiere, ficat, rinichi, ovare,etc...da cu fundu poate o fi de la noada in nici un caz de la DC![]()
...
si Delia 26.04.05
gabitzam spune:
La multi ani, ERICOZAURULUI!
La multi ani, BEN STEFAN!
Sa fiti fericiti, dragalasilor! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Sa aveti o copilarie fericita!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni