Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, GUSTA! Viata sa iti fie ca o floare, iar norii negri care se afla deasupra pentru moment sa fuga si rasara soarele si pentru tine.

Monu - sa fie intr-un ceas bun, sa creasca bebe mare si sanatos. Si pe mine ma incearca nostalgiile ca maine poimaine face Mogaldea anul, iar eu nu imi amintesc literalmente cum arata cand am nascut-o, cat era de mica adica. Parca nici n-a fost. Totusi suntem in asteptare cu bb 2 macar pana dorm si eu vreo 6 luni noptile cap coada.

Multumesc inca o data de urari, fetelor! Am sarbatorit pana la urma la pranz la un restaurant dragut, proaspat deschis. Iar in seara asta evident ca nu se lasa cu nimic (nici macar cu incercari pentru bb 2, Ada) ca suntem prea obositi (eu adica, ca el...).

Loreen - de ieri voiam sa-ti spun ca am vazut si eu filmuletul cu cearta. Delia ca Delia, ca e o scumpa, dar m-am recunoscut cu totul in tine cum incercai sa o indepartezi de lucrul interzis. Acelasi "nu" pe ton prelung, iar altadata ferm, aceleasi explicatii pe intelesul tuturor si evident aceleasi rezultate, ca interesul era prea mare.

Babygirl - sa stii ca si mie dupa 2-3 poze vizionate ma punea sa ma loghez (atat la pozele cu casuta, cat si la cele cu statul in cap) si trebuia mereu sa revin la album ca sa vad pe rand cate o poza Exact asa facea Ana in seara asta, moarta de somn, se tara in cap dar nu s-ar fi culcat ferit-ar sfantu'. Nu de alta, dar iar ma lua somnul devreme si pierd aici teren. Multa sanatate poznasei ca sa puteti iesi afara curand. A, vad ca are tenisi de la Nik Nik, i-am luat si eu Anei si mi se pare ca merge foarte bine cu ei.

ANdroix - sa stapaniti sanatosi scula si sa va fie de folos.

Ada - ce cumparaturi, nu mai vreau sa aud. Nici pentru mine (cred ca va dati seama ca inainte sa nasc eram fanatica dupa cumparaturi de haine pentru mine, nu va zic cate haine pot avea, problema mea e ca le luam fara sa le asortez cu ce aveam deja, drept pentru care am mormane de haine de toate culorile si toate materialele, care nu se potrivesc unele cu altele - nu am mai repetat greseala cu Mogaldea, astfel incat ea are haine asortate inclusiv cu sosetele), nici pentru Ana (bona a a afirmat ca cu cate haine are as imbraca 4 copii). Ma rog, e un fel de-a spune ca nu mai vreau sa aud, ca azi am fost pe seara sa-i iau niste dresuri in caz ca e racoare sambata si bineinteles ca m-am agatat de niste jucarii (nu scumpe, dar totusi) si pentru ca nu avea rest am mai luat o jucarie sa completam. Parca sunt cretina, nu-mi intra in cap ca in august in ritmul asta nu avem bani de mers la mare, ca acolo chiar ca e jale: pe langa toale ca la balamuc, mai trebuie sa si mananci si sa bei respectiv.

Florentina - eu trimit poza dupa motul de sambata.

OlgaT - sa speram ca rezultatele vor fi bune dupa cat chin ai indurat. Dar oare tiza ta din Canada pe unde este?

Adriana - si Ana doarme 2 ture pe zi, din care una mai lunga, cam 2 ore si una mai scurta, 1.30, ba chiar uneori mai adoarme si sub seara 40 de minute (dar atunci e clar ca nu se mai culca de seara pana la 11). Si eu ma minunez ca doarne atat la varsta asta, dar probabil unii copii simt nevoia de mai mult somn (sau, in cazul Anei, ii culca bona cu japca si in week-end, cu parintii, dorm din inertie probabil

Gata, va las ca vreau sa mai strang prin casa. Va dati seama, maine apare socrela, trebuie sa fiu in grafic cu toate. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetele, buna seara!
de pe la pranz nu am mai citit ce ati scris, cred ca maine recuperez, acum am intrat sa va scriu noutatile:
1.Am luat autorizatia! O am acasa, deci am scapat de emotii momentan pt magazin!
2.M-AM TUNS! Schimbare radicala de look realizata de un stitlist care cand s-a prezentat ca el se va ocupa de parul meu m-am si speriat. Nu as fi dat doi bani pe el, cu look de pusti de 16 ani, max 50kg si cu un aer f efeminat. I-a reusit tare frumos pana la urma, cel putin asa zic tata si sotul meu, eu inca nu prea sunt invata cu noua schimbare!Nu am apucat insa sa ma pozez, asa ca tot maine va pun si poza demonstrativa!
3.Am avut prima ora de soferie! Incantator! Am fost in poligon si chiar mi-a placut!
4.Dragoselu in timp ce se scremea astazi sa faca ceva, pana sa-l pun la olitza, mi-a tot zis : kiki. O vrea sa anunte ca face kk? Ar fi mai mult decat mi-as inchipui ca poate el face la ora asta...
Va pupam,

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Androix, cat despre cic si indemnizatia, iti spun eu cum este SIGUR treaba. Daca nu nasti pana face Filiposu' 2 ani, trebuie sa cotizezi pana nasti lunile respective tu la casa de asigurari cu cat ar fi cotizat firma daca tu lucrai. Asta pana nasti si dupa aceea se reia ciclul de data trecuta. M-am interesat si eu, nu de alta dar nu imi permit sa risc si nici nu stiu daca ma ajuta Dzeu sa raman exact cand vrea muschiul meu...

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Loreen felicitari, ei chiar daca se uita fata dupa baietzi de 20 de ani, important e ca invatza bine. Chiar ma gindeam, adicatelea peste vreo noua ani, sa ma astept si eu la asha ceva ?
Babygirl si Isabella sta in cap ca papadia, se uita printre picioare la mine si ride
Cloreta acum a inceput ea sa ma streseze, am invatzat-o sa zica cciccci, cind vrea kk, acum toata ziua ma ia de mina si ccccicccc, ma duce la baie. Ajunge acolo, o pun pe olitza sau pe colacul de la wc si... pauza nu sta si nu face nimic. dimineatza daca facuse de doua ori, n-am mai bagat-o in seama, cind a venit linga mine (eu incercam sa dorm la prinz) si tot zicea cciccci, eu nimic cu ochii inchisi, dupa vreo citeva minute am controlat si facuse mititica in pampers. m-a anuntzat, dar daca n-am priceput
Olga T curaj si mult noroc, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav. Cit despre persoanele pe care le ajutzi, eu am patzit-o cu surorile, nascusem, dupa o luna sotzul era in spital (i-au facut biopsie) si... ce crezi ca m-a sunat vreuna sa ma intrebe de sanatate, nimic, le-am ajutat cum am putut, dar... stii cum se spune "prietenul la nevoie se cunoaste". Mi-am spus offf-ul aici, la mamici, voi atzi fost alaturi de mine, a trecut totul cu bine, numai ca durerea ca cei pe care-i credeam ca vor fi aproape de mine nu au fost, a ramas adinc in suflet. Asta e. Numai Dumnezeu te poate ajuta si cred ca te va ajuta, iar noi cu cite un cuvint bun, putem fi alaturi de tine.
Lucas vad ca a dormit doar de la 11 pina la 12.30, credeam ca o sa inchida ochii de oboseala si pe la ora 17, dar nimic, capoasa imi arata ca poate sa mearga deshi nu putea tzine ochii deschisi. Somn ushor lui Matei, o sa doarma si la noapte chiar daca s-a trezit asha tirziu. ... asta ca sa aiba somnul dulce.
Monu felicitari si sarcina ushoara. Ma bucur ca ne-ai amenintzat ca nu ne parasesti A durut injectia, sau doar te-ai facut ca doare
blackpanterro lasa baiatul sa doarma ca nu-i bolnav, o fi de la caldura, il moleseste si doarme. Noi aici ne luptam cu morile de vint, ca nu dorm copiii si tu te plingi ca doarme. Se mai intimpla, si Isabella a dormit intr-o zi de la 12 pina la 16, si eu ca proasta ma duceam sa vad daca respira

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Gusta!!!!!!

La multi ani Mercedes!!!!

Multi ani fericiti impreuna, Ioana!

Eu sunt rupta. Am dormit doua ore azi dimineata si atat, dupa noaptea alba.

Am fost la dr. Stefan se pare ca are o "bronsita uratica", asa ca ne-a dat antibiotic (Unasyn) si un sirop pt. tuse, Fluidol.

O sa notez in calendar, ca am reusit, pt. prima data sa iau si eu o reteta gratuita. M-am ambitionat si am alergat la toate farmaciile din Eforie, Agigea (astea-s doua ) si am cautat si prin C-ta o groaza. Nu numai c anu mai aveau plafon, dar nu aveau nici antibioticul. Eu eram hotarata sa il platesc, dar, surpriza, farmacia care il avea, elibera si retete gratuite. Poate va par stupida ca ma bucur pt. asta, dar zau ca e prima oara si chit ca am compensat gratuitatea cu mototrina consumata , m-am intors victorioasa acasa.

Stefan azi s-a prezentat mai bine. A facut putina febra, a fost marait, da ra dormit destul la pranz, ca s arecupereze noaptea trecuta. Acum, Doamne ajuta sa fie bine noaptea asta! Maine, vreau nu vreau, ma duc la serviciu .

V-am citit, dar nu sunt in stare sa imi amintesc prea multe.

Cu excursia in Bulgaria la mine a fost super, ca a asuportat sindicatul o parte din pret, asa ca ne-a costat (pe mine si Maria) vreo 50 euro, patru zile, la all inclusive.

Monu, strange din dinti, ca merita! Uite ce mandrete de fata ai si stiu ca si la ea te-ai chinuit cu injectiile.

Androix, la faza cu neplata concediului de maternitate, m-ai bagat in ceata... Eu eram complet nestiutoare. Norocul meu ca am 6 luni "de stagiu", ca ramaneam si cu medicalul de sapt. trecuta neplatit...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Deci ca sa va spulber regretele tardive provocate de absenta la targurile dobrogene de boarfe va spun ca este o mare porcarie...la fel ca cea de acum o luna...cu chiu cu vai mi-am luat doua pijamale,nu de alta dar in primul rand nu mai incapeam in alea de gravida ca-mi curgea de pe mine si nici nu mai aveam altele ca Delia cand boreste o face precum artezienele lui Mazare si eu sunt primul obiectiv in calea jetului...
Asa ca voi merge la munca in chiloti si sutiene...ca alea-mi vin perfect...

Lucas chiar in seara asta am avut o discutie pe tema asta cu domnu tata si i-am reprosat ca nu comunica cu fetele...n-ai vrea sa stii raspunsurile...concluzia e una clara ...trebuie sa fac ceva sa nu care cumva sa o ia fata pe aratura...cum am vazut azi doi ciutani nu mai mari deact fii-mea...bai si ii facea ala un exudat lui mandra de mi s-a facut rau uitandu-ma ...cred ca baiatu le avea cu limba franceza...

Cuscra nu la Scoica se mananca cel mai bine...la "Marco Polo"...da bine rau si oricum mult mai ieftin decat in Mamaia...insa daca vrei sa vezi cetatuia lui Mazare io stau la intrare si te astept cu paine si cu sare in costum popular...si cu Delia atarnata la cingatoare...

Adina am vazut o parte din poze,care am reusit...acelasi fotomodel reusit...este fotogenica pana la Dumnezeu...insa se vede ca-i bolnavioara...ochii o dau de gol...sper sa va faceti bine cat mai repede...

Olguta din Canada la cat iti este de rau fizic si psihic cred ca ai fi indurat orice numa sa scapi...cunosc analiza ca am facut-o si eu,am mai avut si prin nas bagate unele tuburi ...este oribil...dar ma rog pentru tine sa ai rezultate bune si incet incet sa elimini din probleme...Iar cu "la cat bine am facut la altii" si eu sunt campioana dar cu ce folos?!Acuma toti ma caineaza ca sunt singura cu parintii unul in groapa altul pe patul de suferinta,se intreaba cum de mai pot cu doi copii insa nu fac nimic concret pentru a ma ajuta,ba culmea tupeului imi mai cer si ajutorul...unii oameni sunt lasati pe pamant pentru a chinui in speranta unei vieti linistite in lumea de apoi...asa sa fie

Ioana daca astepti sase luni s-ar putea sa faci bb2 cand o avea Mogaldea primul iubit si atunci faci nopti albe la gandul ca intarzie acasa,da cu cine-o fi...haoleu daca pune ala mana pe ea il omor,etc....

Nelia saru'mana pentru aprecieri...asa o fi cum zici tu...dar sa stii ca mai cade omu' se mai juleste la suflet,se ridica se scutura de durere insa ramane cu cicatrici si nu exista operatii estetice in astfel de cazuri...insa viata este un drum cu sens unic si la capat ai prioritate in alegerea unei bine meritate odinha...

Andutzy da se mai face poligon?!Eu recunosc solemn ca nu am facut scoala de soferi si nu am dat examen...am profitat pentru prima si ultima data de munca lui barbate-miu si am participat la un simulacru de examen...am luat 22 de puncte la sala si am carnet de 5 ani fara amenzi si accidente facute de mine...dar tu sa nu faci la fel ca mine...

Vai ...m-am intins ca elasticu de la chilotii...ma duc sa ma pun in pat...nu-i mai dau la copil nici un lapte ca mi-l vomita imediat de la tuse,ceea ce mi-a facut si in seara asta...evident voi avea somnul fragmentat,dar mai bine decat lipicioasa si uda de la lapte...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia la voi ma gandeam cand am trimis mesajul...UNASYN mi-a dat si mie pentru Delia data trecuta si acuma ma bate gandul sa-i dau din nou pentru ca tuseste ca un cal si plus de asta se inneaca de la atata tusit...mai si haraie...muci nu prea are,insa ma enerveaza ca-mi vomita mesele de seara impreuna cu cele de pranz de atata fortare...
Mie mi-a dat Stodal ca sirop de tuse dar sa-l ia ea cu tot neamul ei atata e de ordinar la gust...ma gandeam la niste Ambroxol...
Mi-este groaza sa ma gandesc ca maine ar trebui sa ma duc la ea cu Delia pentru ca nu-mi place deloc tusea asta ...dar eu sigur voi cumpara reteta...data trecuta mi-a trecut denumirea la medicament pe un colt de hartie fara intentia macar de a a-mi da reteta fie ea si cu plata...si este foarte ieftin...vreo 450 de mii...

Vreau si eu regimurile de slabire....plizzzzzzzzzz...vreau sa fac impresie artistica pe 30...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Lucas eu am avut bacteria si am facut tratament dar chestia ca nu s-a imbunatatit nimic. Acuma o sa vad ce si cum, cred ca la mine e si de la bacterie si pe baza nervoasa...

Ioana cred ca voiai sa intrebi de tiza din SUA. Ultima data cand a scris acu vreo 3 zile era tot asa. Sper sa mai scrie ce si cum.

Danelutza si Loreen, cum spuneam mai demult- unii platesc dupa, altii in avans. Noi cred ca mergem cu avansul. Imi amintesc clar si de problemele sotului tau Danelutza si de necazul tau Loreen.

tdiconcluzia e ca ne putem lua de mana. Iar cu faculta tot asa, nu prea m-am bucurat de cariera sau implinire profesionala cu tot chinul cu care am facut-o si zbaterea de rigoare. Ca lucram noaptea ca barman sa pot sa supravietuiesc si mai luptam si pentru bursa. Iar sa ma apuc acum sa mai fac una chiar nu mai am energia si dispozitia necesara.

Poimaine mergem la chef la Patrick a lui Newmami. Adica sper sa mergem ca mi-e tot rau iar Tony are diaree si mucusori de ieri. Cineva care a fost la chef la noi cred ca ne-a dat cu darnicie un virus sa nu credem ca-i egoist. Plus ca azi nu a dormit de la 10 dimineata si acum e 5 dupamasa.... Clar ca nu-l mai pun la somn pana deseara. Dar va imaginati ce trag cu el.
Nu a mancat nici azi decat o sticla de 240 ml de lapte, exact ca ieri si alaltaieri. Cat poate merge oare fara mancare? Deja sunt super stresata si ma tem sa nu faca avitaminoza sau anemie, asta luand in considerare ca face foamea cate 2 saptamani. Cum sa-l fac sa manance?

Unt de arahidepe aici se da dupa 2 ani.

Iuliana drum bun.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen, eu i-am dat Ambroxol pana acum, dar fara efecte, se pare. In iarna, cand a fost Maria bolnava, mi s-a parut ca am scos-o la capat cu el.

Cat despre reteta compensata, ti-am zis ca mie mi-a mai ascris una singura, ca eram cu Doru si i-a cerut-o el, dar a completat-o gresit, ne-am intors la ea si a completat-o din nou gresit si ne-am lasat. Daca obtii reteta, farmacia care mai are plafon este pe B-dul 1 Mai, pe la Far, pe dreapta cand vii din oras, langa un birou notarial.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

OlgaT - ai dreptate, din USA am vrut sa spun, dar m-a prostit somnul.

Loreen - sa nu uit sa felicit mandrete de fata mare pentru mertiele scolare.

Si nu in ultimul rand, Mercedes, La Multi Ani cu fericire si voie buna pana la adanci batraneti.

Acum chiar ma duc la nani. Pa, pa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput