Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 24
Ada_74 spune:
Oooffff, am sarit iar o gramada de copilasi cu urarile pentru un an. Imi pun cenusa in cap si vin acum sa-i felicit pe toti odata, dar sa stiti ca m-am gandit la fiecare in parte. La multi ani multi si fericiti, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata, sanatate, iubire, bani, realizari.
La multi ani si pentru Gusta si Mercedes, o sa beau un paharel in cinstea voastra. Daca ma matolesc o sa dau vina pe voi ![]()
Ioana, si voua va doresc multi ani fericiti si cu intelegere impreuna. Se lasa cu un fratior in seara asta? ![]()
Adina, nici eu nu am reusit sa vad decat doua poze cu papadia. Dupa aia ma pune sa ma loghez si ma trimite la plimbare, nu ma aduce inapoi la album.
Imi pare rau de bunicul tau si e trist ca nu poti fi langa el acum. Bunicul meu s-a stins in februarie, dupa ce a zacut cateva zile mai mult inconstient. I l-am dus pe Sergiu sa-si ia ramas bun, mai mult pentru linistea mea, pentru ca stiam ce mult il iubea. Nu trageam sperante sa se trezeasca, nici nu a deschis ochii, dar cand l-a simtit pe Sergiu i-a luat mana in palma lui pentru o clipa.
Cris, si noi am mers de multe ori la Vadu, de fapt mai incolo, spre Gura Portita, noi ii spunem Periboina. Si tot din acelasi motiv, e salbatic, pustiu si plaja e superba. De obicei suntem singuri pe o raza de cel putin un km, dar ni s-a intamplat odata sa mai gasim o familie, culmea, niste prieteni cu care nu ne intalnisem de ani buni.
Restaurantul ala din Bucuresti nu stiu daca e langa Orizont, dar e pe o alee paralela cu Bd. Sibiu.
Olga si Olga, 

Flori, pai tu, care stai in Bucuresti, vrei sa vii sa faci cumparaturi la mare ??? Aici nu gasesti nici a mia parte din ce aveti voi acolo. Eu ma gandeam invers - sa-mi cos buzunarele vreo doua luni ca sa nu mi se mai scurga banii, sa ma antrenez bine ca sa rezist o zi intreaga la cumparaturi, taman bine nimeresc sezonul reducerilor si vin sa toc economiile in magazinele voastre. Ioana, ce zici, te inscrii la asa ceva? ![]()
Hai ca ma duc sa-mi recuperez copilu', ca mai nou il duc la bona, nu mai vine ea la mine. Asta pentru ca eu stau la etajul 4, ea la casa, in plus e peste drum de bunica mea si in felul asta toata lumea este multumita - bunica mea il vede in fiecare zi, bona ii are sub supraveghere pe copiii ei, si Sergiu calareste leaganul, calca florile si streseaza cainele.
A invatat si el sa mai spuna ceva, cand se opreste masina si cand termina biberonul spune 'ata' dau 'data', adica 'gata'.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
nelia spune:
Pe pagina 2? Noi? Ei...
Vedeti ce faceti si cit scrieti pina va culcati, ca acum am citit tot, mi-am facut temele cum spune sotu'. Eu ma duc la treaba, ca am o gramada si nici un elan, sa nu va gasesc nici bolnaviori, nici tristi... Da?
OlgaT, iti tin pumnii sa iasa bine analizele, numai si pentru chinul de a le face. Asa imi pare rau ca nu sint acolo, ce l-as mai lua un pic pe Tonila sa se joace cu Tudora... Chiar, daca sotul lucreaza de dimineata pina seara, nu ai chef sa vii macar doua zile in Montreal? Promit ca stau eu cu Tony, cu conditia ca tu sa te odihnesti, sa te plimbi si sa vizitezi prietenii... Ce spui? Sa stii ca vorbesc cit se poate de serios. Ai masina, te urci in ea si doua zile esti in vacanta. Ai incredere in mine, sigur ma va placea Tony, ca dintotdeauna am avut succes la barbati, desi zau daca stiu de ce...
Adina, pup printesa mica! Doamne, cum sta fetita ta la pozat. Eu nu reusesc sa fac poze niciuneia, sint intr-o continua miscare si le prind numai cu capul in jos, cu ochii inchisi sau strimbindu-se. De fapt, cred ca fotograful e problema, nu copiii...
Cum se mai simte Ema? Poate ca si ea e rea la febra ca Tudora, ca si asata a mea a stat numai cu ochii peste cap si in convulsii la 40. Bine macar ca bea si nu vomita!
Loreen, felicitari Biancai! Si frumoasa si desteapta... asa ceva!![]()
Monu, felcitari... oficiale! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Androix, daca te apuca depresiile numai citeodata, te iert! Un om cu umorul tau (si ma intra aici si cuscra-ta, si Lucas) nu poate pica prea tare... zic eu!
Ati vazut ce varza e in capu' meu? Am citit in ordine si am raspuns... de m-am rupt. Na, ca se aude pisicuta, semn ca s-a trezit, si eu nu am apucat sa fac felicitarile, ca sin in urma cu evenimentele.
La multi ani, THEO!
La multi ani, MERCEDES!
La multi ani, GUSTA!
La multi ani, IOANA si sotu'! Ani multi si fericiti impreuna!
Atit? Ca parca mai era cineva de felicitat... Gata, s-a suparat ca nu am fost linga ea cins s-a trezit. Fug!
S-a trezit
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
lucas spune:
Salutare,
androix mama, io´s mai nepriceputa da aparatu de fotat a costat 1100 de dolari??? 

spune sincer face numai poze????????
astea or fi pretzurile si eu traiesc pe o alta lume
. o sa scriu regimul dar ma gindesc sa ti-l dau pe PM ca poate nu toata lumea are chef sa citeasca.
elisor, sunt 2 ani ca si anul cit am fost gravida nu dormeam noaptea ca ma duceam de un miliard de ori la buda.
olgaT, si eu am facut timpenia aia, si eu fara anestezie, eu am facut-o pentru ulcer si la fel a luat de acolo ceva sa vada daca e bacterie sau e ulcer pe sistem nervos. la mine a fost sistem nervos, bleah, cica daca e bacterie ar fi mai usor.
adina , sanatate maxima la Ema.
Cornelia multumesc mult, am facut rezervare (sa vad daca se si confirma) la Green Park.
Monu , acu ce sa fcai! esti gravidoasa cu acte in regula. gata ai intrat in rindul rasfatatilor.felicitari, si tie si lui florentina si Corail, sa va deř-a Dumnezeu multa sanatate.
Gabitzam, da-mi si mie pe PM preturile de la salon.da cred ca e cam departe de mine e in Baneasa nu?
danelutza, he, he stai linistita nu ai schimbat nici un program asa ziceam si eu de Matei da am vazut ca ziua a inceput sa doarma alandala.
Loreen, pupa pe Delia poate ii trece, o fi trecator.o fi de la dinti???? in puii mei de dinti. am vrut sa-ti scriu de Bianca pe mss, dar am avut treaba. din ce povestesti cred ar avea nevoie de atentie din partea voastra si prin ce face va atrage atentia. cam cit sta taticul cu ea??? la virsta asta atentia trebuie dublata!!!! mai vb. pe mss daca vrei, prietena mea atrecut prin asa ceva si era disperata, noroc ca a dat de un psiholog normal la cap.
ma duc sa il afisez pe bulevard pe micul terorist!!!!, la 18.30 s-a trezit deci la noapte...... vorbim, povestim stam cocosati.
monu spune:
Am ajuns si noi acasa intr-un trafic groaznic. Am fost la dr si am hotarat ca din seara asta sa incep clexanul. BB are 5 saptamani, nu se vede inca activitatea cardiaca si are 0.85 cm. Eu stiam ca la varsta asta tre sa aiba 0,13 dar poate gresesc eu.
Apropo, nu scapati asa usor de mine!
Androix, cum adica nu ai dreptul la medical? ai dreptul la CIC2 daca ai 12 luni de cotizare din cate stiu.
Laura, distractie placuta. Sa ne spui si noua cum a fost mai ales la cap. toale!
Flori bem amandoua cot la cot saramura. Alexiei chiar ii place desi se stramba.
Fetelor va multumesc mult pentru urari. As vrea sa multumesc si unei colege de DC Monalac care mi-a dat o mana de ajutor, tare bine venit, si mi-a donat niste clexane. Monalac merci mult de tot
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Lucas, nu traiesti pe alta lume. Exact asa am zis si eu 

Dar si-l doreste de multa vreme, acum s-a ivit si ocazia (i-l aduce un prieten din state - ca acolo e mai ieftin cu 300 - 400 de dolari ![]()
![]()
) si am fost de acord. Nu e numai aparatul, isi ia si card mare si nu mai stiu ce parca grip, wuatever zat miiiins
, si geanta. A, si cica e semi-profesionist.
pai in puii mei, la banii astia ma asteptam sa fie profesionist nu semi...
Baga dieta pe pemeu, pe mail sau unde vrei tu, multumesc mult, ma mai inspir si eu pana incep lupta aia serioasa pe 21.
Nelia,
multumesc de aprecieri.
Clar maine imi vine ciclul. Am mancat azi ca o super vaca, cu pofte de gravida
si ziua inca nu s-a terminat... Noroc ca s-a cam terminat mancarea ![]()
Monu, editez, uite aici discutia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77206" target="_blank">indemnizatie cicII
Eu asta am inteles, ba chiar am si intrebat dar inca nu mi-a raspuns nimeni concret. Eu ma gandeam ca si daca raman cu o luna inainte de iesirea din cic1, bag concediu medical (legat de sarcina, am de unde face rost nu e o problema) si o tineam asa toata sarcina pana intram in pre. Dar nu, cica nu se poate, ca cic nu e stagiu de cotizare pentru medical, cel mult poate pentru inca un cic, dar asta e ceea ce sper eu, nu mi-a confirmat inca nimeni. Asa ca mi-am schimbat iar planurile si dupa ce-mi trece ciclul ma programez la medic si trec la treaba.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
monu spune:
AAa la asta te refereai? da din cate stiu si eu nu se poate asa. ori mergi la munca 12 luni dupa care nasti ori faci bb in astia 2 ani
Flori, Alexia a avut si azi un apetit bun. Insa nu a prea dormit deoarece a simtit ca nu suntem acasa, chiar daca a stat cu bunica.
si
blackpanterro spune:
Mai fetelor nu mai pot de cald!!!Sunt numai 26 de grade dar cum suntem asa mai in camp e foarte cald.Fanul asta se incalzeste ceva de groaza....nu ma plang insa ca mai bine asa decat acum 2 saptamani cand a fost super frig.A trebuit sa ii cumpar lui Aidan haine de vara ca nu are nimic, asa ca i-am comandat de la magazinul meu preferat din State, Old Navy.
De la o vreme doarme Aidan de rupe ziua...la 12 doarme 2 ore iar pe la 4 sau 5 mai doarme vreo ora jumate.E ok asa????Adica e foarte energic in restul zilei deci nu e apatic sau bolnav.Nu ma ingrijorez dar nu l-am mai vazut dormind asa niciodata...
Am vazut poze cu Ema in cap :), e superba!!
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
monu spune:
Adriana, e normal. Alexia doarme cam la fel doar ca ea are altfel aranjate orele. De la 10-13 si 15.30-17 chiar 18.
si
monu spune:
Sotul meu zis si "asistenta sefa" tocmai mi-a facut prima injectie. AAAUUUCCIIIII!!!
si
babygirl spune:
adriana,si ema mai nou doarme cam 90min dimineata,60min seara.ma-ntreb cand vor ajunge la un singur somn peste zi,cel de pranz..!?
monuleeee,dar alexia chiar doarme bine!
mmeeeei,am uitat sa ma laud cu papadia.mai nou pune mana la gura cand casca.aproape-si baga dejtele in gura,dar se zice ca e bine crescuta si educata.cat n-am mai cascat eu ca sa o invat....;)
a,si inca ceva..maine dimineata merg la "honey" sa ma intoarca pe toate fetele si sa-si dea cu parerea.sper sa ramana impachetarile cu ciocolata.
lucas, ce dieta? spune-mi si mie..:)