Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 23
loreen spune:
Mie nu-mi aratati poze cu papadia?!Ce poze?!
Am fost la banca sa semnez un contract de refinantare pentru creditul ipotecar si am dat peste cea mai imposibila fiinta din cate pot exista pe pamant.Nici putere sa ma enervez nu am mai avut...ma intreaba,ca sa faca conversatie, daca asta mica se trezeste noaptea...eu ii zic ca uneori da...la care ea exclama foarte contrariata: "vai saracu copil"...inca ma intreb daca aia sti ece pielea mea vorbeste...plus ca ne tot spune ca trebuiesa platit una alta,dar nu are doua sume la un loc...e de coma...si mai trebuie sa o suport inca 24 de ani
...
In alta ordine de idei mi-a terminat plodu scoala,clasa III cu rezultate foarte bune la invatatura si merite deosebite la matematica si lb romana...adica pe vechi premiul I...dar diplomele nu le-au inmanat intr-un cadru festiv cum era pe vremea noastra...ci asa ca fapt divers...pacat ca festivitatile alea aveau totusi ceva emotionant in ele...
Gata va las ca ma duce sotu' la Neptun ...el la cules de criminalitati economico-financiare iar eu sa belesc ochii la targul de toale ...si cu Delia dup mine evident...ca n-am nici o sansa sa scap de ea pana nu se marita...
P.S. Cuscra nici tu nu vii in Constanta
...pai si cum ne mai vedem...io habar nu am cum arata Mangalia,ca nu am mers pe-acolo de cand stau aici...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Gusta
sa fii iubita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca. Ne bucuram ca ai mai dat un semn!~
Ioana
sa fiti iubiti!
L-am pus pe Pifos in pat ca era varza de oboseala, ca intre timp am avut musafiri de dimineata si apoi a venit omul de la net ca noua de cateva zile nu ne mai mergea... Acum sper sa-l fi reparat!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
Adina, mama lui Ericozaurul poate sa-ti dea detalii. Ea a dat examen de curand dar nu stiu unde.
Cuscra, stai linistita ca din cate zile om sta si noi acolo una o putem petrece la constanta ca vreau sii o sa mananc o data la scoica aia mult laudata, plus ca vreau sa vad si eu mamaia mazareasca.
Bey, da nu e drept!!! Ai zice ca toate targurile de tzoale au loc la mare si in perioada in care sufla vantu in buzunarele mele. Ma duc sa fumez de suparare!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Danelutza spune:
Buna ziua si si de la mine. Iar a urlat ploada asta noapte, numai ca schimbat ora, a plins pe la 3. De obicei adoarme seara la ora 9 se trezeste dimineatza 7.30 -8. Aseara a adormit la ora 10.30, urlat ora 3, trezit 6.30.
Acum doarme, are vreo jumatate de ora. Gata, i-am stricat programul zilnic, 

, adormea la prinz si dormea vreo 2 ore, vreau sa vad acum cit somn baga in ea si ce-o face restul zilei. ![]()
La multi ani ! Gusta, fericire, bucurii si tot ceea ce-ti doresti
Elisor multzumesc, ma gindeam ca ies intr-o anumita ordine dintzoshii, dar acum trebuie sa caut mai atenta prin gura ei, sa vad citzi o avea, poate n-am numarat bine ![]()
Cornelia sanatate multa lui Stefan.
Androix vezi ca o sa impinga combina, a mea a ajuns la performantza sa mute bicicleta de camera
, asha ca nu te pune cu fortza lor, sint mici dar puternici.
Cloreta multzumesc, n-a ajuns sa ma mushte de obraz, dar mi-a compostat tzitza dimineatza, a vazut c-am urlat cam tare, s-a cumintzit, n-a mai ris de data asta. S-a gindit, c-o pedepsesc si nu mai papa ea cind vrea si cum vrea. Felicitari pentru olitza, eu am mai incercat si dimineatza pe la 7 daca tot era treaza, nimic, m-a screm ca vaca si ea ride de mine. Asha ca dupa doua ore, a facut in pampers, ca mamasa calca rufe. 
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
babygirl spune:
multumesc,androix!
eu nu mai rezist in casa.nici ema care sta-n cap la modul propriu.
laura,vezi poze cu papadia-n cap aici
Cloreta spune:
Am reusit sa vad pozele pana la urma dar una cate una cu back to album in loc de next
.
Adina, Ema este asa de expresiva! E o dulceata si o finete
Loreen, felicitari pentru Bianca! Pupam fetita desteapta. Ia vezi ce iei de la targ sa ne enervezi:)) Cu tanti aia de la banca nu te mai enerva, poate nu ramane atatia ani acolo
.
Danelutza, nu te stresa cu olitza, Teodorei i-a placut pur si simplu sa tea pe ea cred si d-aia a fost mai usor. Pe mine ma streseaza cand face pipi si incepe sa cante si trebuie sa stept dupa kk, adica imi face creierii carlionti:)
Iar bate vantul asta turbat, ma scoate din sarite. Daca ies cu fata afara ii bate in fata de nu poate a respire si asa e ea putin infundata.
Pozele mele
OlgaTarziu spune:
Ieri am avut gastroendoscopia... Ma simt groaznic iar Tony e in culmea tipetelor de vreo catva timp. A refuzat sa manance si sa doarma asa ca pe langa ca sunt un pachet de nervi ma si doare stomacul rau si am o stare generala groaznica. De fapt eram la fel cand am scris ultimele mesaje.
Trebuia sa-mi faca anestezie, adica sa ma adoarma si cum nu aveam ce face cu Tony am semnat ca vreau fara anestezie ca sa-mi pot reveni mai repede. Se uitau astia ca la urs ca chiar am de gand s-o fac pe viu. Asa la 12 eram functionabila, daca m-ar fi adormit imi lua o zi cel putin sa-mi revin. Eram pregatita ca e mare tubul ala cat o sonda obisnuita dar era cat degetul aratator, deci muuuuuult mai mare decat am crezut; Au luat vreo cateva mostre si cica biopsie si a trecut. Oricum a fost greu si dureros... mai povestim.
Olga
Si maine e o zi
OlgaTarziu spune:
Va multumesc din suflet ca ma ascultati si incurajati... Sincer nu ma asteptam sa gasesc atata caldura. Am ajutat o groaza de oameni la viata mea si nu ca ma asteptam sa-mi intoarca atentia dar speram si eu ca o cretina ca macar unul sa aiba timp 5 minute si sa-si deschida inima si mintea si sa fie cu mine. Nu a fost si deja m-am obisnuit sa nu mai fie. Oare de ce binele facut se uita asa repede? Nu ca as vrea sa schimb lumea, Doamne fereste, dar cateodata e socant sa primesti ajutor fix de unde nu asteptai iar de unde credeai ca va fi sa nu gasesti nimic.
Olga
Si maine e o zi
Florentina G spune:
La Multi Ani Gusta! Ma bucur ca te-ai gandit sa ne dai vesti despre voi intr-o zi atat de speciala! Tu esti o femeie puternica, ai dovedit de multe ori ca nu te lasi rapusa in fata greutatilor vietii. Ai multe calitati, poate chiar mai multe decat am descoperit eu, priveste cu optimism in viitor si nu lasa nimic sa-ti umbreasca fericirea de mama, de sotie. Iti doresc multa sanatate, sa ai putere sa treci peste tot ce nu-ti face placere si sa te bucuri in fiecare zi de minunea ta mica, de Marutul mic care se face pe zi ce trece si mai frumoasa!
Felicitari Monu! Ma bucur mult, acum esti
cu acte in regula!
Astazi ai baut iar saramura? Mie mi-e sila numai cand ma gandesc la ea... Alexia a papat si azi la fel de bine ca ieri?
Corail, asteptam vesti de la tine! Sper ca totul e bine cu bebe!
Androix, sa stapaniti sanatosi minunatia de aparat! Acum nu te mai iertam, trebuie sa pui poze cu Filipu' in fiecare zi!
Iti inteleg mahnirea, si al meu sot a achizitionat aparatul foto intr-un moment care mi s-a parut nepotrivit. De fapt cand e vorba de o asa suma nu stiu daca ar fi vreodata momentul potrivit! Ce pot sa-ti spun e ca utilitatea lui si-a scos banii pana l-a urma!
Loreen, ce bine o fi sa te plimbi toata ziua prin Mamaia, Neptun si tot asa.... de cumparaturi nu mai zic... in fiecare an cand plecam de la mare imi promiteam ca anul viitor imi fac rezerve serioase numai pentru tzoale... aiurea!
Cornelia, multa sanatate lui Stefan! m-am uitat si eu peste oferta din Bg, suna tare bine, cred ca ati avut un concediu de neuitat!
Andutzy, multa bafta la prima ora de condus! Sa ne povestesti cum a fost!
Adina, am primit poza. Sa scriu ca bebelusii au un an in slide-showul pe care urmeaza sa-l fac, nu?
Elisor, asa am spus, ca facem colaj si slideshow cu toti copiii cand fac un anisor! Sigur ca o sa ii asteptam pe toti!
Cat despre renovari si amenajari.. eu nu vreau sa mai aud. Ai mei s-au apucat anul trecut in septembrie si au terminat abia cu cateva zile inainte de nunta noastra... in noiembrie. A fost un calvar, sper ca atunci cand ne luam casa sa facem tot ce e necesar inainte sa ne mutam ca sa stam linistiti cel putin cinci ani dupa aia!
Chris, vroiam sa te intreb daca dr. Nayel este si un bun ecograf si daca ai mai facut si alte ecografii suplimentare fata de ce face el la cabinet. Si inca o rugaminte - de fiecare data cand am mers la cabinet am mers cu nasa mea cu masina, maine voi lua un taxi si nu stiu cum sa-i explic sa ma duca la adresa. Imi poti spune cum se numeste zona unde este cabinetul? Mersi mult!
La noi s-a amanat vizita la
pentru maine la ora patru.
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an