Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 22
loreen spune:

Monu

... sa fie sanatos samburelul vostru,sarcina usoara...
Florentina te asteptam si pe tine cu vesti proaspete...
Mercedes si retroactiv tot are efect LA MULTI ANI...sa fii sanatoasa,fericita,implinita...sa ai o viata cum iti doresti...
Cum este masina?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Monu chiar voiam sa te intreb de DPN ca nu-mi aduceam aminte sa-l fi vazut. Felicitari inca o data si sa ai o sarcina usoara!
Mercedes eu tot iti spun La multi ani! sa ai parte de sanatate, atat tu cat si intreaga familie ca este cel mai important "lucru" in viata asta. Aminitrile triste sunt legate de operatia Biancai la san pe viu, nu? Nici nu-mi pot imagina prin ce-ai trecut.
Androix pai nu stiu de ce mai amani, daca "inevitabilul" trebuie sa se produca cat mai curand, 

BiBicu' nu musca dar ma ciupeste si de cateva ori s-a prins chiar de operatie (nu cezariana) de-mi venea sa o bat. De abia astept sa-i dau verde la misunat in toata casa, azi terminam cu gresia pe hol si buca si ne indreptam si noi spre un finish (ai dreptate Lucas cu renovarea casei ca-i o aventura, am simtit-o cu varf si indesat).
Si ultimul progres "canta", e atat de scumpa cand o chem la mine si ii spun "hai sa cantam" si incepe sa bage niste vocalize lalaite.
Dupamasa avem serbarea de sfarsit de an cu abecedarul si am emotii, ca de altfel la fiecare serbare.
Va pup si va doresc sa va mearga bine!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Mercedes spune:
Abia alaltaieri am semnat contractul cu banca,iar pana ieri inca nu au catadicsit sa trimita ordinul de plata la dealer.Eu tind sa cred totusi ca maine vom intra in posesia masinii asta doar bineinteles daca ne vor monta si alarma negociata in plus de noi.
De luni vom fi in concediu si sper sa o putem folosi pe cea noua.
blackpanterro spune:
Fetele,
scuze ca nu am apucat sa citesc tot, numai asa pe sarite....
La Multi Ani Gusta!!!!Numai bine si sanatate iti doresc!!!O parte din ce traiesti tu traiesc si eu....dar va fi bine.
Ioana, La Multi Ani si voua!!!Va doresc dragoste, sanatate, fericire si sa reusiti sa va impliniti toate visele.
La multi ani si copilasilor care au implinit un an.
OlgaT, si eu simt multe din ce simti tu...la fel ca mai toate fetele din strainatatzuri...pe mine singuratetea ma omoara si ma deprima la greu.Noi locuim intr-un orasel mic unde abia vezi picior de om...nu vb germana si cei mai multi aici nu vb engleza deci nu pot vb cu nimeni...ajutor nici eu nu am de la nimeni, ai mei numai imi fac sperante mereu ca vin si nu vin iar socrii nu pot veni din State ca le au si ei pe ale lor....sotul lucreaza pana la 6.30 seara si cand vine acasa lucreaza la pagini de internet(afacere proprie) deci foarte putin ajutor.El ar vrea dar afacerea trebuie sa prospere ca vrea sa termine contractul cu marina..
Ce sa mai zic....macar acum vad ca Aidan imi mai acorda timp liber si e mai cuminte de cateva zile dar o sa il apuce iar ca nu dureaza mult perioada asta faina.
Multa sanatate iti doresc si sper sa reusesti sa iesi din toate astea sau macar o parte.
Aici fetele e o caldura de ne doboara, e super, tot 27 de grade am avut si am vazut ca duminica o sa fie 31!!!
Noi mergem la Frankfurt duminica pt ca luni am interviul de resedinta pt State la consulatul American, yooohoooo!!!Abia astept ca toata tarashenia a durat aproape 2 ani.
Cu masina slabe sanse ca am aflat ca e tragere la sorti..sunt multe bilete cu 3 masini si din toate alea se aleg 22 de castigatori...Oh well, e
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
blackpanterro spune:
Fetele,
scuze ca nu am apucat sa citesc tot, numai asa pe sarite....
La Multi Ani Gusta!!!!Numai bine si sanatate iti doresc!!!O parte din ce traiesti tu traiesc si eu....dar va fi bine.
Ioana, La Multi Ani si voua!!!Va doresc dragoste, sanatate, fericire si sa reusiti sa va impliniti toate visele.
La multi ani si copilasilor care au implinit un an.
OlgaT, si eu simt multe din ce simti tu...la fel ca mai toate fetele din strainatatzuri...pe mine singuratetea ma omoara si ma deprima la greu.Noi locuim intr-un orasel mic unde abia vezi picior de om...nu vb germana si cei mai multi aici nu vb engleza deci nu pot vb cu nimeni...ajutor nici eu nu am de la nimeni, ai mei numai imi fac sperante mereu ca vin si nu vin iar socrii nu pot veni din State ca le au si ei pe ale lor....sotul lucreaza pana la 6.30 seara si cand vine acasa lucreaza la pagini de internet(afacere proprie) deci foarte putin ajutor.El ar vrea dar afacerea trebuie sa prospere ca vrea sa termine contractul cu marina..
Ce sa mai zic....macar acum vad ca Aidan imi mai acorda timp liber si e mai cuminte de cateva zile dar o sa il apuce iar ca nu dureaza mult perioada asta faina.
Multa sanatate iti doresc si sper sa reusesti sa iesi din toate astea sau macar o parte.
Aici fetele e o caldura de ne doboara, e super, tot 27 de grade am avut si am vazut ca duminica o sa fie 31!!!
Noi mergem la Frankfurt duminica pt ca luni am interviul de resedinta pt State la consulatul American, yooohoooo!!!Abia astept ca toata tarashenia a durat aproape 2 ani.
Cu masina slabe sanse ca am aflat ca e tragere la sorti..sunt multe bilete cu 3 masini si din toate alea se aleg 22 de castigatori...Oh well
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Mercedes spune:
multmesc fetelor
elisor -bianca a fost ,, operata" in august sau septembrie cred, iar in iunie sincer chiar nu stiu ce am avut si nici medicii nu mi au spus nimic pentru ca nu stiau. Oricum a trecut dupa o doza de cal de antibiotice
babygirl spune:
florentina,imi permit o sugestie:sa scrii pe primul slide ca bebelusii au un an.
uitai sa va spun la ce salon voi merge pt vacuum si impacheari in cioco.cica astea-s eficiente. vedeti www.honeybeauty.ro/tarife.htm" target="_blank">aici
Cloreta spune:
LA MULTI ANI GUSTA!
Sa iti dea viata tot ce iti doresti!
Monu, felicitari pentru bebe! Nu ne parasesti in favoare viitorelor mamici de ianuarie-febr 2007 nu?![]()
Am vazut cum arat mesajul meu anterior
Adina, dupa cateva poze de vazut imi zice ca trebuie sa ma loghez[alcool, adica e inaccesibila poza. Frumos salonul ala, la preturi nu ma pricep dar ce au pus tipa aia care arata asa bine acolo? Pai aia mai are nevoie de ceva?
.
Pozele mele
ChrisDun spune:
Eli, pentru relaxare mergem, da. Fara Carina ![]()
Serban este baietelul unei colege de facultate, care m-a gasit aici pe DC. Ne citeste (mai mult sau mai putin) dar nu ne-a scris pana acum...
Ziua baietelului din Brasov a fost pe 1 iunie... dar n-am mai vorbit cu mamica lui.
Monu, sarcina usoara si bb sanatos! Trebuie sa faci injectii d-alea anti-coagulare?
Adriana, la 27 de grade ti se pare cald ?! Pai eu acasa sub 25 inghet, pur si simplu. Da' si peste 33 injur de mama focului
Anul trecut in Buc au fost vreo 40 
Adina, eu am putut sa vad pozele.
Papadia, manca-o-ar mama pe ea de dragalasa!