Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 21
Androix spune:
Ne starnim greu dar si cand o facem...
La multi ani, Ioana! sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca in prima zi!
Gusta, la multi ani! Iti doresc sanatate, sa ai putere sa depasesti necazurile cu fruntea sus si sa te bucuri de marutul mic!
Eu servesc o vodka orange
sa ma kerkelesc si tort de ciocolata!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabitzam spune:
Gusta, draga mea! Macar virtual nu o sa fii singura azi, esti cu noi ca in fiecare zi! Si fiind ziua ta, iti urez multa, multa sanatate, sa ai forta sa treci cu bine peste toate necazurile iar la capat sa fie o Marilena puternica, cu un Marut mic si fericit linga ea, ca are o mamica precum esti tu! LA MULTI ANI! Si cursul vietii tale sa o ia in directia pe care o doresti tu si de care ai nevoie! Uite si un buchet de flori, chiar daca virtual! 

Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
ChrisDun spune:
GUSTA, LA MULTI ANI!!!! Zile senine iti doresc, fara nori care sa iti umbreasca bucuria pe care ti-o aduce Marutul mic! Multa sanatate, intelegere si reusite pe toate planurile!
. O sa refuz politicos tortul, pentru ca mi-am propus sa nu mai mananc dulciuri
, in schimb o sa ciocnesc cu tine un pahar de sampanie! 
Ioana
sa fiti sanatosi, sa va iubiti ca in prima zi si sa va bucurati de urmasi ! M-ai facut curioasa cu aparatul foto... Canon 350D, cumva? ![]()
Eu am carduri la BRD si platesc facturile de telefon si electricitate de la bancomate.
Eli, stiam de la socrella ca transpiratia excesiva la copii e din lipsa de calciu... Mey, am vazut si eu chestia aia de la carcotasi... iti sta mintea-n loc frate!
Monu, nu cred ca e musai sa faca reactie la vaccin. Carina a facut doar antirujeolic si n-a avut nimic. Saptamana viitoare ii
facem ROR-ul (adica Infanrix Hib IPV).
Am reusit s-o sun pe pedi, si mi-a confirmat ceea ce a zis Loreen (parca): nu se dau mai mult de 120 ml de suc de citrice la copil ! De fapt, cica ar fi o zicala de genul: 30 ml pe raspunderea medicului, 60 ml pe raspunderea mamei...
Soacra-mea baga in Carina cate 300 ml 
Fluorul: un subiect tare sensibilos: si eu am stat in dubii, chiar si maica-mea ma freaca la cap sa ii dau (adica s-o intreb pe pedi), dar n-as prea vrea. Plus ca am impresia ca si pedi e de aceeasi parere. Saptamana viitoare o s-o intreb mai multe, si sper sa imi si zica ![]()
Noi plecam diseara la Pitesti, tinta finala fiind Obarsia Lotrului. Asa ca imi permit sa urez de acum Ericozaurului si lui Ben, Juliei si lui Robert
multa sanatate si noroc in viata!
Si un
special pentru Serban care pe 17 iunie va implini un an !! Liliann, sa-ti traiasca voinicul viata lunga si lipsita de griji! Multa sanatate si noroc puiului tau! Daca ai timp poate ne zici doua vorbulite ;)
Multa sanatate puisorilor bolnaviori!
loreen spune:
Gusta pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
LA MULTI ANI!!!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
Gusta -La multi ani!!! sa se realizeze tot ceea ce ti doresti tu si familia ta
Apropo de zile de nastere nu stiu cum dar si eu am simtit la fel, sincer nu mi gaseam locul chiar nu am dorit sa si aminteasca nimeni de ziua mea, nu doream sa fiu felicitata si chiar nu stiu de ce - asa am simtit eu in 12 iunie.Evident am fost felicitata de familie si prieteni atat acasa si pe mobil dar... .
Anul trecut exact in acea zi Deci cand bianca mea avea 9 zile am fost dusa cu salvarea inapoi la maternitate deoarece tremuram de cutremuram patul de sub mine
Mi si groaza sa mi amintesc cum am fost atunci
monu spune:

GUSTA sa ai parte fericire de multa dragoste si de optimism.
Fetelor este oficial. L-am vazut pe bb la echo. avem 5 saptamani si DPN 16 februarie 2007. Intra direct in UE![]()
![]()
va pup ca scot maimutza la plimbare.
neuronul meu e pe duca![]()
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
babygirl spune:
aoleu,v-am scris un mesaj luuung si l-am pierdut in graba mea.pe scurt:
-am fost si la pol.,la pedi.e viroza,o sa-si revina in cateva zile,dar trebuie sa stam in casa pana atunci.anulam,din pacate,toate planurile ce o includeau pe ema...
-nelia,cand a avut febra 40 avea tot ce-mi scrii tu aici,inclusiv ochi dati peste cap.
-ema n-are pofta de mancare si nu mai vrea sa manance de la mine.cred ca nu mai are incredere.cum vede ca-i pregatesc medicamentele, strange buzele
- andreea,nu putem.imi pare teribil de rau.nu risc sa imbolnavim si restul copiilor.iti multumim pt invitatie,am fi venit cu placere.
- starea bunicului meu m-a amarat teribil.am plans ieri si am vorbit numai prostii.sunt mahnita si frustrata
-florentina,tocmai ti-am trimis poza pt slideshow.ai primit pe florentina_ghita?
-am pus poze cu ema in casuta
- o chinuie teribil caninii.musca din canapea,tremura de durere si de nervi,plange brusc si-si roade bratele
- gusta , la multi ani! sa fii iubita si sa ai parte de mult noroc!
- gabi, super rezultatele! sa te mai masori peste 10 zile.
- reiau si eu dieta, iar de sapt urmatoare merg la salon
elisor spune:
LA MULTI ANI GUSTA! Ma bucur ca ai intrat macar de ziua ta, ma bucur cand avem de sarbatorit pe cineva.
Nu ma pricep la vorbe mestesugite, dar iti doresc din toata inima cu fiecare clipa ce trece sa crezi in tine, ai puterea sa mergi mai departe cu bune, cu rele, esti o femeie puternica si o dovedesti in fiecare zi. La multi ani si multa sanatate!
Ma bucur ca Marutul mic e sanatos, darcum s-a rezolvat problema cu nodulul?
Androix, Cloreta multumesc de raspunsurile cu rabla. Felicitari amandurora pentru operatiunea olita.
Androix cred ca te-ai inmuiat toata vazandu-l pe Filip facand alpinism pe comoda, of, inca mai e destul pana or merge siguri peste tot.
Cristina drum bun si distractie placuta, banuiesc ca pentru asta mergeti: distractie si relaxare.
dar cine e Serban, baietelul din Bv?
Gabitza branza topita e plina de euri, ca multe alte produse bineinteles 
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Androix spune:
Monuuuuuuu, doomiiSEPTE, repet SEPTE ![]()
![]()
dar se scuza ca esti emotionata. 
Si eu as fi...
Tocmai am aflat de la legislative ca nu ai dreptul la medical dupa CIC deci daca vreau bb2 tre s-o comit cel mai tarziu... saptamana viitoare...

Andreea mamica lui
Filip Stefan