Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Ioana si numai bine, s-aveti bani, s-aveti iubire,s-aveti fericire-n casa si-o viata cat mai frumoasa,primaverile s-adune,anii multi cu fericire...

Iar o iau de coada cu treziturile si mai nou cu vomitaturile in jeturi...ieri seara spre miezul noptii m-am grabit sa-i dau laptele si dupa nici 3 minute mi-l arunca intr-o bolta drept in mijlocul casei...si apoi tinete tuse...si tuseste asa de vreo cateva zile...nu m-am inghesuit sa ma duc la celebre pentru ca stiu ca tuseste de la muci...o aud cum ii trage siin secunda urmatoare se inneaca...degeaba ii scot ca parca cresc din propria cenusa...noroc ca nu are alte simptome...
Azi de dimineata i-ams ervit si eu o portie de saramura...mi-am scuturat neuronu de praf si parca imi aduc aminte ca la 50ml de apa o lingurita de sare...a baut fara comentarii...

Nelia nu cred ca putem sa le schimbam pe fete...si sigur nici una dintre noi nu ar vrea...insa mi-ar fi placut ca Bianca sa aiba un pic din placerea Agatei de a incerca noi si noi activitati,iar Delia as fi vrut sa aiba un strop din perseverenta Tudorei si sa fie mai circumspecta ...dar stii tu cum e cu nemultumitu si cu darul...asa ca ma multumesc cu ce am...

Florentina te intrebicum reusesc sa citesc si sa scriu...pai ce sa-ti zic...la cafeaua de dimineatza...oricum Delia este ocupata cu ale ei...defileaza prin toata casa,scobeste printre jucarii,alearga matzele si toate astea ii ocupa timpul vreo 2 ore dupa care i se face somn...iar eu profit la maxim ...

Cornelia imipare sa aud ca baiatu cu parul balai este bolnavior,sper ca Maria nu simte nevoia sa fie si ea bolnavioara... astept vesti dupa ce veniti de la doctor...

Elisor sa stii ca ai avut dreptate...am luat de aseara Ospen si azi de dimineatza nu ma mai durea gatul...au ramas restul simptomelor,dar suportabile...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

loreen, ce matinala esti! eu acum ma duc la nanita...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Pisik noapte buna...somn usor

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gagici, ce-i cu noi pe pagina2????

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cornelia imi pare rau ca recidivati, cu febra nu te joci, e semnul ca ceva nu e in ordine in organism, sanatate multa, sa dea roade rapide tratamentul. Sa-mi spui ce va da pentru tuse.

Laura dar sa nu intrerupi, ia unul la 12 ore (depinde de cat ai, de 500, 1000) si chiar daca maine te vei simti excelent continua sa iei, macar 5 zile, doar stii pe propria piele cat e de pacatos aslo.

Pisik pai toata europa da flor la copii, mostenirea genetica e cea mai importanta, apoi igiena. Eu nu cred ca-i voi da.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu's ce au copiii astia ai nostri, dar nici Andrei n-a vrut sa manince de dimineata. I-am facut sandwichul de fiecare zi, cu paine cu unt si brinza topita, pe care alta data il rupea. Acum stringea din buze sau scotea limba cind incercam sa il var pe gura. Desi foame ii era, ca facea intr-una pa-pa-pa-pa. L-or durea gingiile, poate. Ca a mincat in viteza fructele pasate cu brinzica. A iesit cu Dora in parc acum, cred ca o sa adoarma imediat.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna mami.

Azi este ziua mea si cum deja ma simt singura si sunt treaza de la 2,si ma simt ca naiba am zis sa va scrius si voua despre noi.Sa ma cinstesc singura nu pot ca iau antibiotic,asa ca va ofer voua o felie de tort virtual(nu ca as fi facut vreounul) si un pahar de ce vreti voi.

Olga vreau sa iti spun ca te inteleg.Numai ca la mine situatie e din ce in ce mai neagra.Eu pe langa faptul ca nici partenerul de viata nu vorbeste o buchie romaneste mai trebuie sa invat si o limba care suna mai mult cu limba martienilor ca sa ma pot intelege cu oameni.Iar eu cu sanatate sunt sub limita.Am avut sterilet si am facut infectie de mama focului si acuma ma lupt cu asta,dar nu cred ca imi este mai bine,iar la spinare stiti ca va intrebam daca e normal sa va doara dupa epidurala .Am facut niste analize si mai mult m-au speriat decat sa imi dea sperante.

Mara este tot la fel ,mananca cand vrea ea cum vrea ea si cu cine vrea ea.Mai nou spala podeaua cu suc ,nici la baie ca omul nu ma pot duce.Nu merge in picioare are 6 dinti dar se musca pe ea singura si din cand in cand pe noi.In continuare dorme in pat cu noi asa ca eu chiar numai stiu ce inseamna sa dormi normal ,nu ca nu m-ar calari toata noaptea.

Pe langa toate astea Juniorul numai necazuri imi face de ajunsesem la un pas de a pleca acasa.Lucru care inca mai este posibil.

Si ar mai fi multe sa spun dar numai am putere.Asa a vrut Dumnezeu cu mine sau cine stie poate are alte planuri in viitorul indepartat .Dar cel mai mult ma bucur ca Mara e sanatoasa si chiar daca face numai boacane vreau sa ii multumesc ca exista si ca in fiecare zi ori cat as fi de suparata zambetul ei ma face mai fericita.

va pup dulce si sa aveti o zi buna

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cu intarziere de o zi:

LA MULTI ANI, THEO! Unde este mamica ta sa ne dea vesti depre tine ca intr-o vreme era foarte activą...

Fetelor, multumesc de urari, evident ca am uitat. Adica mi-am amintit aseara, am zis sa pup barbatul de dimineata, dar gandul bun s-a dus. Asa ca, Elisor, noroc cu tine pana la urma. Vom incerca sa luam un pranz romantic, ca de cina nu se pune problema.

In schimb ma laud cu altceva: aseara m-am culcat la 21.30. Am adormit-o pe Ana si ma luase un somn, sa mor. Asa ca m-am transbordat in patul meu si am bagat somn de voie pana la 11.45. Dupa aceea m-am uitat vreo 40 de minute la Tv si apoi somn de voie pana dimineata. Parca ma simt altfel, adevarul e ca ultimele luni cu cate 6-7 ore dormite pe noapte si-au spus cuvantul si simteam nevoia de refacere.

OlgaT - hai, nu te retrage, intra macar sa-ti mai spui ful, chiar daca e greu. Sunt convinsa ca pana la urma vei gasi solutia.

Mariamunteanu - bine ca ai mai intrat, te-am smat de aniversarea gemenilor sa ne spui cum a fost, dar pana acum nimic. Baietii sunt mortali, in unele poze am senzatia ca ii deosebesc, dar pe urma vine alta poza si nu mai stiu cine e protagonistul.

Loreen - sa stapaniti sanatosi casuta! Ana s-a mai imprietenit cu ea, dar tt nu intra singura, dar daca are partener.

Babygirl/Cornelia - multa sanatate la copilasi. Groaznice racelile astea. Vad ca la Ana nu au degenerat stranuturile ca nu stiu ce faceam.

Iuliana - drum bune, calvarul a inceput, dar si rasplata va fi pe masura.

Mai erau si altele de raspuns, dar stau prost cu timpul, ca deja mi-a luat o gramada sa citesc.
Noi ne pregatim pentru mot, vorba vine, pregatire. Tort nu am dat comanda si nici nu cred ca dau, voi cumpara unul gata facut, am rezervat la City Grill pana la urma, e terasa, dar cu copertina asa ca sper ca totul va fi bine (oricum am auzit ca se incalzeste bine de tot in week-end). Mi-a picat fisa ca nu stiu cu ce-o sa ma imbrac, trebuie sa scotocesc prin sifonier si cam atat. A, sa nu uit, mainea seara aterizeaza socrela, asa ca s-ar puteam sa am din nou un acces subit de oboseala
In orice caz, abia astept sa taiem motul la propriu, ca ma dispera copchilul cum sta cu parul in ochi pentru ca omidutele/clamele sunt de nesuportat in parul princiar. Gata, va las ca ma intorc la munca de jos. Poate mai intru pana diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mihamiha, bine te-ai intors. N-as fi crezut despre tine ca esti o timida
Lucas, bafta cu dieta! N-o scrii si aici plizzzz sa avem si noi o idee cam ce recomanda un nutritionist. Eu de saptamana viitoare ma bag la daneza dar o mai adaptez la foamea mea de cal
Vrei in Bulgaria? Vezi pe net ca sunt oferte la greu in Albena si sunt cateva subiecte cu impresii si aici pe DC. Misto tare, la all inclusive, mancare si bautura cata poti duce, servicii misto, muuuult mai amabili decat romanii. Si noi am fi vrut, dar iar ne punem pofta in cui anul asta pentru ca sotul iar face o investitie strategica, un cadou de ziua lui, aparat foto in valoare de 1.100 de dolari Prin comparatie bicicleta mea a costat 3.600.000 de LEI! Ma rog, asa ca Mangalia scrie pe noi, se pare ca ar fi gasit prin cineva un apartament al carei proprietare se muta pe timpul verii si il da pe la cunostinte. Sa vedem ce-o fi, daca nu om gasi noi o pesiune ceva cu bucatarie.
Loreen, ai dreptate, macar pe mine ma ajuta cineva. Gata nu ma mai plang
off si Delia e mucioasa, pup fata sa-i treaca. Mai, dar de ce esti tu asa de reticenta la batista aia a bebelusului? Pe bune ca nu ai de ce. Si eu eram pana am dat de greu cu mucii, si m-a convins o mamica de la iul aug. si am cumparat pompa minune. Pai nu se mai ineca Filip cu muci, nu mai haraia, nu mai vomita. E cam piperata fata de o pompa normala (cam 400.000) dar merita fiecare leutz. Nu-ti fie teama de faza cu aspiratorul, Mihai a incercat pe el si nu este deloc dureros sau asa, pur si simplu trage mucii si atat!
Andutzy, bravo ai scapat. Bine ca te-ai intalnit cu Tora, tot te plangeai ca nu sta nimeni pe langa voi. Sa faci neaparat poze si sa-i transmiti salutari de la noi.
Nelia, frumos ai vorbit. Si sunt de acord cu tine, dar si pe mine ma mai loveste depresia cateodata si eu am parte de sprijin si tot ma apuca. E greu atunci in momentele alea sa te gandesti la ce pierzi zacand. Noroc ca mai intram aici sa ne plangem si sa ne sustinem reciproc
Apropo de urcat, aseara am zis ca mor de inima. Am o comoda pe care tin combina muzilcala si care e chiar langa canapea. Filip de cateva zile tot se suia pe canapea si de acolo punea un picior pe comoda. Pana aseara cand o secunda nu m-am uitat la el si apoi m-a palit ideea ca e cam liniste. Cand m-am intors, copilul meu statea pe marginea comodei, pe o margine lata de vreo 15 cm, cu spatele in gol cum ar veni si cu fata si manutele pe combina. Mi-a scapat si un tipat, reactie total neindicata ca s-a si speriat dar nu si-a pierdut echilibrul ca aia eram. Oricum dintr-un pas am fost langa el. Acum ma tot gandesc ce sa pun acolo sa nu se mai suie. Am tras combina mai in margine si nu-i mai incap picioarele si e destul de greu s-o impinga el la loc. Frate, nu mai poate fi scapat din oki!
Elisor, se pare ca nu se mai face programul asta. In pimavara anuntasera ca-l repeta, ca a fost un succes, dar se pare ca l-au abandonat, interesele producatorilor autohtoni cu cele ale importatorilor au ceva de-a face cu asta, sunt bani multi in joc, ca de obicei prostimea (adik noi) nu vom sti niciodata ce si cum. daca vreti sa va luati masina noua te sfatuiesc calduros sa bagi ceva bani in ea sa-i dai o fata si s-o mariti. Nu face ca mine care am lasat-o sa zaca in parcare 4 luni si n-am bagat in ea un leu cu mult inainte de a-mi veni loganul. Si am luat pe ea un kk.
Cornelia, sanatate multa pentru Stefanu! Ce-a patit? Sa ne spui cum a fost la medic.
Maria, lume noua Si eu incerc sa ma gandesc cum e sa alergi dupa doi copii in acelasi timp si in directii diferite. Cum va-ti descurcat cu ei in vacanta?

A treia zi de reusita la olita Ba chia mai mult: da semne ca a priceput pentru ce este. L-am pus pe oala si in loc sa incep eu sa ma screm ca sa dau copilului un bun exemplu, ce sa vezi?, a inceput el sa se screme, si cu folos nu asa la misto ca mine. A umplut oala de kk! Macar m-a mai calmat asta ca inainte cu cateva minute iesisem sa-i fac laptele si vad toata baia si tot holul plin de kk si nisip de pisica. Am zis c-o omor Nu stiu, frate, cum a reusit sa-si rastoarne lada, parca a facut-o intentionat...
Offf, am scris o gramada cum oi fi reusit? ma duc sa pun o masina de rufe ca nu mai avem ce imbraca off, si am si eu trei carpe de calcat si nu ma indemn de o saptamana sa ma iau de ele. Din punctul asta de vedere urasc vara...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

[size=4]LA MULTI ANI THEO[/size=4[blue]]! Sa fii sanatos pui, sa cresti frumos![/blue[green]]

La multe aniversari Ioana, o viata plina de iubire sa va dea Dumnezeu!

Iar ati scris de nu mai am timp sa citesc pe indelete.

Miha si Maria, bine ati revenit! De Leon, mi-am amintit ca atunci mi-am spus ca e un nume f frumos. Pe Maria parca am mai vazut-o postand undeva si mi-am zis ca nu a disparut de tot:) Ce flacai s-au facut baietii tai!
Adina, Cornelia, Loreen, sanatate multa puilor!
Ce o fi cu mucisorii si cu tusea asta ca nici a mea nu mai scapa de muci si respira cam greu.
Andutzy, bafta la scoala!
Monu, sa ne spui ce rezolvi cu mergatorii.
Elisor, tu intrebai de operatiunea rabla? Cred ca de la 1 iulie va incepe ca nu s-a urnit min. mediului.
OlgaT, foarte frumos ti-a scri Nelia! Curaj, putere si fruntea sus. Asa cum ti-am spus, de asta suntem aici, sa ne impartasim bune si rele.
Felicitari pentru Eric, mergaretul dodolotz!
Gabitza, felicitari pentru cm in minus! Bafta in continuare!
Eu am senzatia cam am slabit prea mult
Noi am avut ieri juma de zi nedormita si agitata asa ca am iesit afara la ora la care ar fi trebuit sa doarma. Evident s-a agitat tot drumul, nu mai vrea sa stea in carut, ar merge non stop pe jos, trage numai la balti, roti de masina si gunoaie, ma termina. Pana o sa inceapa sa mearga o sa imi faca creierii varza.
Cu olita noi ne ocupam in continuare desi am avut o perioada cand am ratat tot zile intregi. Acum doua zile mi-a zis caca si cand am pus-o pe olita a facut. daca nu isi schimba tabieturile, in general fac o data dimineata - depinde de cum se trezeste, face inainte sau dupa mama - si o data dupa amiaza in jur de 17.00 dar aici nu e nici o regula.
[b]Danelutza
, pup printesa muscatoare. Teodora de cand m-a muscat de obraz nu prea mai vrea sa ma pupe.

Se anunta un week-end calduros!

Pozele mele

Mergi la inceput