Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
Cornelia spune:
MariaMunteanu, ma bucur ca mai auzim si despre voi! Nu pot decat sa imi imaginez cum e sa alergi dupa doi Stefani
.
Miha, bine ai revenit si tu. Ai putut sa ne citesti atata timp si sa nu spui nimic
?
Elisor, Stefan e bine, dar a ramas cu o tuse uratica si haraie. Nici nu stiu daca sa ma duc la dr. cu el sau nu. Nu a mai facut febra, e supervioi, dar tuseste.
Lucas, am fost la Nisipurile de Aur. Excursia a fost organizata de institutie. Am stat la Hotel Excelsior de trei stele. Am avut initial emotii ca nu or insemna prea mult stelele astea, dar conditiile au fost foarte bune. Uite asta e oferta: http://www.infoturism.ro/cgi-bin/firme/afisarecazare.asp?ID=126450
Am fost doar cu Maria. Pt. ea a fost super. A avut patul ei - fotoliu extensibil. Ne-am descurcat bine cu mancarea - totul e gen bufet suedez si am avut mereu ce sa ii dau: pui, piure, paste, mazare, pastai, salate de toate felurile, fructe, compoturi, orez cu lapte, budinci, placinte etc. Aveau chiar si scaunele pt. bebei. Complexul are vreo trei piscine in aer liber si una acoperita si incalzita, piscine separate pt. copii... e f. bine.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
andutzy spune:
Buna seara! Doamne, cat ati mai putut sa scrieti!
Adina, triste vesti! Imi pare rau sa aud asta si tare frustrant, intr-adevar sa nu poti merge.
Loreen, si Dragoselu cat e el de mancacios da de cateva zile semne ca nu prea ii trebuie mancare, mananca doar cu povesti si cantecele si mancarurile preferate si desi urla de foame cand ii indrept prima linguritza spre gura incepe si ma cearta pe limba lui...
Poate o fi si de la faptul ca lui in perioada asta ii ies o maselutza si un canin unul langa altul....vai sufletul lui...
Olga, imi pare rau sa citesc asa povestiri pesimiste.Fruntea sus, suntem alaturi de tine!
Gabitza, mare treaba cu tanti bona! Eu ma chinui de cateva zile bune sa lipsesc o ora de acasa sa merg sa ma tund si nu reusesc! Maine insa dau iama la salon dupa prima sedinta de soferie!!!
Eli si celelalte fete care mi-ati urat succes, saru mana mult, uite ca am trecut cu bine de afurisitul asta de control, de fapt cand a vazut ca pe langa acte e si un plic pus acolo, a fost numai lapte si miere. Maine merg sa iau autorizatia
!
Maria bine ai revenit cu vesti despre unicii nostru gemeni din grup!
Azi am reusit sa o cunosc pe colega noastra de dc, Tora 97, cu fetita Ana. Am vazut ca sta pe langa mine si i-am scris, i-am zis pe unde ne plimbam si au venit in seara asta si ne-au facut o surpriza in parc la noi la bisericutza. Dragutze amandoua, promit ca la urmatoarea intalnire sa fiu mai inspirata sa fac si poze!
Dragoselu incepe si el mai nou sa incerce sa mearga tinut doar de o manutza!!!
Va las, ziua de azi a fost istovitoare! Merg si eu la nani ca maine sa nu fiu chiar varza la ora de soferie, desi pana seara Dragoselu are tot timpul sa ma stoarca ca pe o lamaie zemoasa...
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
nelia spune:
OlgaT, imi pare rau ca mai degraba cred ca te-a suparat postarea mea, decit sa te ridice. Si crede-ma, zau, ca am vrut sa te binedispun si sa te fac sa vezi viata un pic altfel. Roza nu e, asta e clar, dar macar asa un pic pe ici pe colo tot mai are si puncte frumoase si bune, nu? Eu nu am zis ca problemele tale de sanatate sint simple sau curabile, nu vorbeam prin comparatie, ci doar spuneam ce m-a zdruncinat pe mine si m-a ajutat sa percep ceea ce mi se intimpla un pic altfel. Dar daca ai raspuns, inseamna ca te-am scos un pic din starea ta, nu? Hai, nu te mai inchide in tine, sintem aici tocmai ca sa avem cine cu cine vorbi, nu te intelege una, dar mai exista inca 70 care citesc si poate inteleg. Si numai simplul fapt ca ai spus ce ai pe suflet, te mai elibereaza, cel putin eu una asa patesc. Stiu ca e greu, si la noi e greu material (fetele din tara probabil ca se intreaba acu' ce dracu cautam aici, daca tot greu traim!?!), dar ai si motive, destule zic eu, Tony fiind cel mai cu mot (sau fara acum!) ca sa treci peste greutati. Sincer, as vrea sa pot sa fac ceva, dar unde nu razbesti tu, ma indoiesc ca cineva ar putea sa o faca. Si apoi, ar trebui sa ai sufletul, inima si mintea deschisa si primitoare, sa vrei din tot sufletul sa fii inteleasa si mingiiata... Altfel nu vad cum ar putea cineva, oricine ar fi acea fiinta, sa ajunga la tine daca tu nu-i dai codul secret cu care sa o faca! Vreau sa spun ca te asteptam aici cu mult drag sa ne vorbesti ca unor prietene, eu una am deschidere si dispozitie sa te ascult oricit si aproape oricind. Te pup cu drag si iti trimit cele mai bune ginduri pe care le am!
Loreen, pai facem schimb! Mie imi place Delia si mor dupa ochii Biancai... tie iti plac ale mele. Ca de pisici nu mai spun, ai vazut ca avem si noi una pe care o ingrjim si o hranim, dar care fuge de Tudora... ca nu stie la ce sa se astepte de la ea!
Tudora a invatat sa se urce pe scaun! De dimineata numai asta face, il ia si il pune in toate locurile unde vrea sa ajunga si scotoceste! Am pus-o... cum spunea cineva! De cind asteapta ea acest moment! Mai nou, si de dansat danseaza tot pe scaun. Asteptam masa... Am pus un filmulet scurt de tot cu un moment de genul asta!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
elisor spune:
Andutzy tin pumnii maine la sofat si sa ne arati cum te-ai tuns. Sper sa fii incantata de sofat.
Cornelia tusea poate sa tina si o luna, chiar si cu sirop asa ca totusi ar fi bine sa-l vada, sa excluzi vreo bronsita sau bronsiolita.
Ce avantaj aveti voi cele de stati la mare
, chiar si Bulgaria e la o aruncatura de bat. Am fost si eu in '90 la bulgari si aveau si atunci hoteluri super.
Androix stii cumva daca a inceput campania cu dai rabla si scazi 30 j de milioane din noua masina?
Lucas multumim de urari. Am inteles ca de 1 an nu mai ai o noapte intreaga dormita, dar de ce doi?!
Am schimbat sconcsul si trag nadejde sa adoarma. Si la noi put rau kk si sunt moi, dar suntem si in plina eruptie dentara.
Noapte buna!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Si ca tot e 15 avem de urat...
IOANA sa ai parte si de acum incolo de dragoste si intelegere, sa fiti sanatosi, sa o cresteti pe Mogaldea si pe Mogaldet, sa aveti nepoti, sa prosperati, sa va impliniti visele...CASA DE PIATRA!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Danelutza spune:
Loreen eu zic mai nou bandita mica, de muscat cred ca o dor gingiutzele, ca astazi a cam urlat si era la mine in bratze si stringea mititica pumnishorii si plingea.
Elisor pai daca n-o las sa faca ce vrea ea, se razbuna... si-mi trage si un zimbet
ca sa puna capac.
Maria sa-tzi traiasca nazdravanii, frumoshi si dolofani, dar eu nu-i vad identici, ori nu vede baba bine, cred ca-i deosebesti destul de ushor.
Monu aha, Alexia mushca mina, cred ca Isabella a mushcat piciorul ca era mai aproape de dintzii ei. Statea cu capul pe genunchiul meu si tot ii dadea mamma, mammmaa, a vazut ca n-o bag in seama, mi-a atras atentzia cum a putut ea mai bine. ![]()
Nelia mindra mea de pe la 10 luni ishi alege tzitza, miriie rau cind o mut la cealalta, maninca cum vrea ea, adica suge. Se ashaza in genunchi si ocheste cind pe una cind pe cealalta. Mai mult ii trage din cea dreapta, asha ca de multe ori inchei sutienul ca sa treaca la stinga.
Nelia, scumpa tare dansatoarea ta. A mea urca scarile si le coboara de ma omoara. Mai noi a invatzat sa se dea jos din patul mare, ala fiind destul de inalt, iar in seara asta a cazut de pe pat... noroc ca a cazut precum mitza si nu s-a lovit.
Andutzy mult succes pentru miine.
Mai fetelor, tot eu mama nestiutoare cu intrebari. Daca Isabella are 4 dintzi sus, 2 jos, e posibil sa-i iasa vreo maselutza, ca doar gingiile de la masele sint bombate si umflate.
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
elisor spune:
Daniela se poate, ca nu e nici o regula batuta in cui cu iesitul dintilor, nici ordinea, nici varsta
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
pisik 4ever spune:
iuliana, 30 e ore... enorm!!! esti o curajoasa! va tin pumnii sa ajungeti acasa cu bine!
chrisDun, frumoase pozele!
Tdi, noi am facut vaccinul contra hepatitei, nu are nici o reactie dupa el, te sfatuiesc sa-l faci.
elisor, in franta se da sistematic fluor la copii. eu ii dau de cand s-a nascut. am o dantura f proasta, poate pe ea s-o ajute...
monu, bineinteles ca nu trebuie sa faca obligatoriu reactie la vaccin. astea sunt cazuri rare. a mea nu a facut nimic nici macar febra, si am facut ROR acum o luna.
maria munteanu, de abia astept sa vad pozele!!! ah uite ca am dat de ele!!! frumusei foc baieteii!!! e grozav sa ai gemeni, nu-i asa, chiar daca ai mai multa bataie de cap! sa vezi cand or incepe sa se joace impreuna!!!
multumesc ptr reteta, nelia!!!
o sa incerc si eu!!! lapte de vaca si capra pui jumate jumate?
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Cornelia spune:
M-am grabit sa spun ca Stefan e bine. Dupa ce v-am scris s-a trezit, a plans, a facut febra toata noaptea. Suntem rupti amandoi acum. Mergem la dr. in dim. asta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
pisik 4ever spune:
nelia, acum am citit si eu mesajul tau ptr olga. este f optimist si incurajator. ai dreptate si cu magneziul. sper ca olga sa reuseasca sa treaca rapid de pasa asta ...
stii, olga ma gandeam daca vrei sa stai acasa cu tony, ai putea sa mai iei inca un copilas contra cost, la tine, parintii sa ti-l aduca dimineata si sa-l ia seara. s-ar indemna amandoi sa manince, s-ar lua unul dupa altul chiar daca sunt prea mici sa se joace intre ei. sau o alta solutie ar fi sa gasesti o alta mamica si sa faceti cu schimbul cate o dupa masa pe sapt de exemplu, una din voi sa ii aiba pe amandoi si cealalta sa poata face ceva, fie chiar sa doarma. trebuie neaparat sa gasesti o supapa.
citind toate mesajele tale, imi dau seama ca tu reusesti sa comunici f usor prin scris. te-ai gandit vreodata sa scrii?
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05