Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 29
loreen spune:
Mercedes concediu placut...sa stapaniti si masina sanatosi si sa faceti multi multi km cu ea fara revizii si probleme...
Ca sa mai imbolnavesc copii ca fetele-s cu mucii-n genunchi...ca am senzatia ca de la ele mi se trage si mie...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
ema s-a umplut de bubite.am fost la pedi si cica nu-i rubeola,varicela,etc, dar nici nu m-a lamurit de la ce sunt.e toata pete.de sus pana jos.:(poate fi de la antibiotic, de la medicamentele ce le-a luat?
Mercedes spune:
loreen - multumim dar revizii tot tb facute la 1000, 3000 de km asa ca...nu scapam de ele
Asa e si Cristi toata ziua ii curge nasul si tuseste din nou. I am luat ceva sirop tusimun cred ca se numeste din plante medicinale( cutie galbena) si vad ca nu mai tuseste dupa ce ia cate o lingurita
ema.nu.ela spune:
fetelor,
ma scuzati ca ma bag si eu in vorba la voi. va citesc din cand in cand ca-mi place ca scrieti mult si cu amanunte si abia mai aflu si eu la ce sa ma astept peste vreo 2 luni.
loreen,
colacul ala e de bebei. asa sunt astea cu 2 randuri de colaci si in mijloc suport pt picioare ca la premergator. au si la noi in ro i-am luat eu fetei din cora. abia astept sa-l probez si eu ca ne ducem la mare sapt viitoare.
biscuiti d-aia nestle i-am cumparat tot din cora sau carrefour de-cum vreo luna de cand au aparut. sunt super sunt sub forma de piscoturi.
sa va zic cum am invatat-o eu sa manance fructe singura de la 6-7 luni: tin fructele la frigider. si iau un mar sau o para si tai felii din fruct pana ramane un cotor cu codita mai grasan asa. ii tai si partea cu fluorescenta aia de la "fundul" fructului. si-i dau cotorul in mana. in general iau mere si pere tari dar in acelasi timp zemoase. la inceput doar rodea cu gingille la ele ca-i placeau ca sunt si reci si o calmau la durerile de dinti. acum daca-i dau mai ales para nu pot sa i-o mai iau din mana ca urla. ajunge si la seminte si le inghite.
si pepene ii dau bucata mai mare s-o tina in mana. orice ii dau in mana mananca. cand se plictiseste si satura de ea o arunca pe jos bineinteles. de la pepene se uda toata. si banana mananca pana la ultima inghititura daca are foame.
si in timp ce roade la cotor eu ii bag in gura piure de fructe. e innebunita dupa ananas. ii fac in general din ananas, banana, para, mar, piersica. si pun si 1-2 lingurite 8 cereale Nestle care au ust de vailie.
pt gingii ii mai dau si cate un morcov crud curatat tot de la frigider. dar acum de cand are 2 dinti a inceput sa rupa din el si mi-e sa nu se innece.
mamica de maria, 10 luni si 2 saptamani
loreen spune:
Adina parca Elisor,nu mai tin minte exact.se plangea ca avut fata reactie la antibiotic si tot la ospamox...daca nu ea stiu clar ca una din fete s-a plans...
Mercedes reviziile alea se vand odata cu masina
...de alea normal ca nu scapi...de altele sa nu fie cazul
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
loreen - ok pricep doara am permis de 11 ani si conduc de aprox 8 ani.Acum sincer mi-e mila de masina cea veche( in martie a avut 2ani) ca va tb sa o vindem dar asta este nu ne permitem sa tinem 2 masini deoarece totusi inca n am renuntat la o casuta la munte.
elisor spune:
Laura ai tinut bine minte, Bibi a avut reactie urata de tot la antibiotic, dar nu la ospamox, cu febra si bube pe tot corpul.
Mercedes multam de link, merg acusica sa-mi bag nasul. Sa stapaniti sanatosi masina!
Androix nu prea mai am ce sa spun...
Androix, Laura "A+....E" suntem noi, membrii familiei, cei mici cu un prenume, babacii cu 2.
Noi:A+B+C+D+E
loreen spune:
Elisor inseamna ca tot mai functioneaza la limita avariei neuronul meu
...
Mercedes daca m-ai intreba acuma pe mine ce-as pastra as spune masina ca-s nebuna fara...stau in casa ca idioata ca nu am cu ce sa am misc...ca la cat merg eu la munte...dar asa pe termen lung normal ca aceea casuta este investiatia cea mai optima...
Andutzy sa-ti fie de bine ca tare frumusica te-ai facut...
Emanuela sedere placuta pe la noi...speram sa-ti fim de folos ...
si Delia 26.04.05
gabitzam spune:
Continuati la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78418" target="_blank">Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni