Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

loreen,multumesc,greu!noroc ca era mihai mai odihnit si i-a dat cu rabdare picatura cu picatura. asta a fost pe la miezul noptii.n-avea febra asa ca am zis ca-i dau antitermice doar cand se trezeste. m-am culcat cu ea,iar la 05:00 ardea.39,5!i-am bagat urgent un novocalmin si in 2 ore era mai bine...azi iar face greva foamei+un kk foarte puturos.sper sa fie de la antibiotice...
monu,tu imi spuneai ca la viermisori scaunul miroase a oua sricate.alte simptome sunt?te-ntreb pt ca miroase rau de tot.eu sper ca e de la medicamente..
azi trebuia sa merg la cursuri.nu mai merg.mihai e la service cu masina de dimineata,mama tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca pleaca la BM pt ca buicu' se stinge..Iar eu nu pot sa merg...Si stiu ca isi doreste sa-i fim toti alaturi acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Babygirl Consistenta kk pastoasa.

Daca ii fac peste o luna ROR trebuie neaparat sa faca reactie adversa si sa faca vreo forma usoara de rujeola sau rubeola?

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina imi pare tare rau sa aud asa vesti despre familia ta...este frustrant sa vrei si sa nu poti sa faci ceva...si chiar daca ai putea tot nu-i loc de mers cu Ema...atmosfera este prea terifianta pentru ea,chiar adac-i mica si spunem ca nu inteleg...cand purtam doliu dupa tata Delia era foarte contrariata cand ma vedea imbracata asa si nu era foarte incantata...
Putere tie si familiei tare...sanatate pustoaicei...

Elisor cam din carti vorbeste stomatologul...daca cutez sa o spal pe dinti pe Delia dupa laptele de seara,asa o boratura plina de angajament imi trage de nu ma mai spala nici Dunarea...io mai stiu ca problemele dentare se mostenesc,ceea ce ma ingrozeste de fapt...ai mei parinti au avut probleme,noi copii cat cuprinde...sper ca fetele sa semene cu tac-su ca ala nu are nici masele de minte...
Stai linistita ca retardata este compliment pentru Delia ...si faceam misto fata de ce spusese celebra...ca nu mai pot eu ca nu facea la 9 luni bravo...

Daniela parsivi rau astia mici...eu le zic escroci sentimentali...si Delia se manifesta asemanator doar ca singura chestie care nu mi-o face dintre multe altele este cu muscatul si ciupitul...nu le are cu asta(cam tot ce ar mai lipsi)...

Monu nu neaparat...Delia nu a facut reactie,doar o stare de aparenta raceala

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura uite mie de chestiile astea mi-e teama nu de nu stiu ce traditie sau vorba din batrani, adik nu le-as spune copiilor mei nici in gluma de teama sa nu cobesc si pe deasupra m-ar durea si sufletul, dar am altele asa ca fac ciocu' mic.

Monu noi n-am facut nici o reactie, nimicutza.

Bibi are in frunte 3 vanatai si un cucui si nu pricep cum le-a dobandit. Azi am adormit-o in brate leganata, ca era ora 4 si cu toate ca-i picau ochii-n gura tot nu se dadea doborata.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

A, bun venit Mihamiha si salutam si noi baietel norocos de 13.

Daniela ce-ai crescut tu acolo? Un mic monstrulet?! Auzi sa te muste, cred ca-si testeaza dintii pe fina ta piele

A & B

Mergi la inceput

Ce chestie, aratau 12 pagini si cand am dat pe pg.12 se deschidea pg.11 cu nici o postare.

Se vede ca e vara la voi ca sunteti pe-afara, aici acum ploua si se intuneca, acum iese soarele.

S-a trezit matzu, gata, ne-am hotarat sa iesim in parc, sper sa nu ne prinda o ploaie.

A & B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Buna, tovarasele mele de "suferinta", abia mai reusesc sa va citesc cand si cand, dar sa scriu - a devenit imposibil de luni bune. voinicii mei merg de-a busilea cu o viteza teribila, unde mai pui ca o iau uneori in directii diferite si nu stiu daca mai intai sa-l scot pe alex din dulap sau sa desprind degetele lui philip din sertarul in care s-au prins - ambii urla la fel de tare. pe sub masa si in jurul mesei aspir si dau cu mopul de 3 ori/zi si sufrageriabucatarie arata tot aiurea, prin sertarele de jos am indesat paturi, perne si toate shomoioagele posibile ca sa impiedic prinderea degetelor. in fine, ar fi multe de spus despre copiii mei fosti cuminti, dar cel mai frumos e ca AM FOST LA MARE in italia 10 zile si a fost SUUPEEERRR ! abia astept sa pot pleca din nou, traiesc numai cu gandul acolo ! am luat cu noi bona care a stat la noi 3 luni si s-a intors deja in tara - tampit sistem, sper sa se schimbe dupa aderare, caci acum sunt singura acasa cu piticii pana vine mama si e tare greu.
cine e interesata de amanunte despre hotelul unde am stat, sa-mi dea pm.

va pup pe toate fetili si toti bebeii si poate pun poze sa ne dam mari cat am crescut.

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Maria, ce bine imi pare ca ne-ai mai dat de veste de tine si de piticii noi! Asteptam poze cu gemenusii tai.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Maria, ma bucur ca sunteti bine.
Elisor si Alexia musca, dar doar de mana.

Cum v-am zis, azi dimineata i-am dat saramura pentru umblatori. Nu stiu ce efect va avea asupra lor dar azi apetitul Alexiei a crescut serios. Dupa ce a bagat in ea ca sparta dupa-amiaza, acuma a ras un castron de mar ras+cirese+branza fagaras. si pufuleti desigur.
Sunt tare curioasa daca maine va fi la fel.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Uitati poze la http://community.webshots.com/user/ralucamaria Holiday Bibione may 2006.

Monu, ce umblatori si ce saramura ?

Pupi,
maria

Mergi la inceput