Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Cu mii de scuze pentru intarziere tin neaparat sa felicit sarbatoritii zilei de ieri:

La Multi Ani Bianca!
Sa cresti mare, sa ai o viata plina de noroc si fericire sa aduci multe multe bucurii in viata celor din jurul tau pentru care esti cel mai de pret lucru de pe Pamant!
La multi ani Patrick!
Sa fi mereu vesel si cuminte, sa ai o viata plina de impliniri si bucurii sa ii faci mereu la fel de fericiti pe parinti tai!

si bineinteles..

La Multi Ani Theo!
Sa fi sanatos, sa aduci multa fericire in viata celor din jur, sa fi norocos si inconjurat de multa iubire pretutindeni!

Eu nu mai apuc sa scriu nimic... de fiecare data cand incep sa scriu ceva trebuie sa fiu intrerupta, nu stiu cum reusiti voi sa va puneti si la punct cu cititul si sa si povestiti atatea!

Am vazut pozici si filmulete cu copiii, am reusit sa citesc si cate ceva din urma, sper sa-mi amintesc tot ce aveam de spus...

Iuliana, drum bun si zbor usor! Poate reusim sa organizam o intalnire, e pacat, mai ales ca mai sunt si alte fete din strainatate in tara...
Ar fi frumos sa avem pozici cu mamici si copiii la un anisor!

Olga, sunt alaturi de tine, imi imaginez cat de greu iti este, mai ales ca nu poti iesi din starea asta de tensiune niciodata.

..... exact cum spuneam... s-a trezit Maya si e transpirata toata, trebuie sa ma ocup de ea! Revin!

Tina 12+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Chriss, ce sa-ti zic, mai omorat cu pozele... Sunt extraordinare!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Chris, se vede ca cineva la voi in familie este pasionat de fotografie! Superbe pozele!

Pana acum nu am primit decat o poza pentru slide-show, inca le astept la adresa mea de e-mail florentina_ghita@yahoo.com

Pana se ofera cineva sa faca colajul pot strange eu pozele si apoi sa le trimit pe toate pe mail!

Va pup!

Tina 12+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Chris chiar ma miram ca stiam ca nu-i nici o statiune in partea aia...acolo tragem noi cu mitraliera cand avem sedinte de poligon...asa-i numa pentru este nemaipomenit,dar cu copilul este mai greu...nu neaparat cu mancarea ca o iei la borcane cat cu restul programului...

Iuliana nu am retinut unde va cazati la mare...banuiesc ca tot la Eforie...poate fac eu un drum incolo ...

Elisor sanatate multa tie ...ca la mine nu a mai ajuns...asa ma simt ca un rahat calcat de masini si lasat in ploaie,plus ca ma doare gatul...am incercat metoda lui Clara cu cui pe cui se scoate,insa eu am facut piroane...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI THEO!

Fratilor, e o caldura pe aici de-ti taie respiratia, nu mai pot scoate pitik bandit afara decat dimineatza (cand sunt dupa somnul super "odihnitor" si de zeci de ori intrerupt pe care mi-l serveste natura) sau seara (aici e bine ca-l luam si pe tati cu noi)... acu' ma intreb cu disperare: toata ziua ce fac??? singura modalitate s-o mai tin in frau pe terminatoare si sa nu-mi distruga casa, nervii si oasele era s-o plimb pana la varice...cred ca mi se contureaza un "am pus-o!" sec.
Azi dimineata m-am mobilizat exemplar (adica am reusit sa-mi adun omleta de creieri inainte de ora 9, ca mai tarziu e doar pentru urgente) si l-am sunat pe pediatru...e cum ma asteptam...i-am zis ca pitik nu mananca de o saptamana nimik in afara de nervii mei, bea lapte si atata tot...cica pofta de mancare e normal sa mai lipseasca, mai ales in perioada eruptiei dintilor si a caldurii, a zis ca n-are nimic patologic altfel n-ar bea nici laptele si sa nu-mi fac griji daca slabeste ca recupereaza ea...l-am intrebat daca sa-i dau ceva sirop, stimulente, a zis absolut nu! Despre vaccinurile optionale a zis ok, mai ales cele contra meningococ si pneumococ (dau meningite, otite, pneumonii, etc) sa i le fac sigur, cel contra hepatitei A doar daca e la risc cand mergem in RO.
Intrebare: se face in Ro vaccinul contra Hepatitei A? ati auzit de cazuri de hepatita recent? Nu stiu daca sa-i fac sau nu, n-as vrea sa intep copilu' degeaba ca si asa e traumatizata de felul ei!()
OlgaT, iti doresc multa putere sa treci peste perioada asta grea si sanatate! am patit si eu exact ca tine recent si pot sa-ti spun ca cea mai mare vina o are oboseala, lipsa de somn te face sa vezi totul in negru si fara iesire. am plans zile intregi, ma simteam o ratata din toate punctele de vedere inclusiv ca mama, simteam ca nu-s in stare ca ma ocup de copil si ca nu pot sa-i ofer nimic. profesional nu mai vorbesc - toti anii de scoala, facultatea pe care am facut-o cu mari sacrificii, cu serviciu in paralel ca ajutor n-am avut de la nimeni, noptile nedormite ca sa invat cat mai multe... totul mi se pare irosit, daca stiam c-o sa ajung leguma casnica zau ca nu m-as fi stresat atat. aici n-am nici o perspectiva de un job decent cum aveam in Ro, as lucra orice ca nu-s pretentioasa dar nu ma ia nimeni daca am copil mic iar la cresa costa enorm oricum...deprimante perspective. Alyssa ma rupe efectiv, doarme prost, e capricioasa, nu mananca, e in continua miscare si-si cauta cu lumanarea belele...imi vine rau daca ma gandesc cate a facut si cate putea sa pateasca, asta in conditiile in care sunt tt timpul cu okii pe es si am eliminat pe cat posibil chestiile peroģiculoare din calea ei, ca norocul ne-a pazit Cel de sus! Ma gandesc la partile bune (da, dupa un somn bun si eventual umpic de muzica preferata reusesc sa vad mai putin negru)...stiu ca sunt altii mai rau decat noi si ca am putea fi si mai rau asa ca n-as vrea sa-l supar pe D-zeu. Mi-am dorit cu disperare copil, n-aveam absolut nici o sansa si totusi a aparut minunea...e sanatoasa tun si doar pentru asta sunt vesnic recunoscatoare, ne e tare greu insa sper ca daca mai creste si ne intelegem cu ea o sa fie mai bine, n-o fi la nesfarsit rupere de oase, cel putin asa sper! Cu sotzul nu mai e ce-a fost dar ne iubim mult si ne ajutam pe cat posibil, din fericire are un serviciu bun si stabil si traim decent chiar daca la limita...de la stat n-am primit un cent, nici de la familiile nostre nu prea am vazut mult laudatul ajutor (cu mici exceptii socrii)...asta este.

Fug sa pap ceva ca acus se trezeste terminatoarea din somnul de frumusete si pot sa ma ling pe bot apoi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cred ca acum am mai albit cu vreo 2 fire. a mancat dra. ce e drept bine (supa de cartofi, spanac la greu, 2 biscuiti, 1 felie de jambon si acuma pufuleti ca sa nu mai pun 2 felii de paine). dar cum a mancat? cu mainile in castron. imi venea sa ma dau cu capul de pereti! s-a facut ca un purcel si acuma patruleaza fara nici o treaba prin casa.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

De azi avem si noi casuta ...Delia nu s-a sperita ceea ce m-ar fi mirat sa o fac...imediat s-a bagat inauntru...mai greu ii este sa piceapa ca peretii nu-s buni de spijin si da niste trante fabuloase...in rest este totul ok...pare incantata...
Si tot azi retardatul meu copil care la 9 luni trebuia sa faca bravo mi-a facut bravo cand am laudat-o ca a mancat ...deci daca la un an trebuia sa vorbeasca 5 cuvinte cu inteles sa ma astept ca o va face pe la un an jumate...
A...si Deliei nu-i plac produsele de la Kinder...am incercat cu de toate si mi le scuipa in mod constant...(nua are nici o legatura cu ce-am indrugat mai sus...probabil a inceput lichefierea neuronilor)

Elisor ceea ce spui tu nu-i valabil si pentru Raiffeisen,unde am eu cardurile...la atm-urile lor nu poti plati nimic,iar sa fac contract separat cu banca sa-mi plateasca ea facturile nu fac pentru ca tot trebuie sa ma duc sa duc indexuri...asa ca eu traiesc cu speranta ca va da un val de civilizatie si peste noi in urmatorii 278 de ani si ca voi trai si vremuri decente...azi am scapat usor,chiar prea usor fara nici o coada...

Tdi nu am auzit sa fie hepatita A prin oras la noi,cel putin...si oricum nu se fac bolile astea chiar asa repede...om fi noi o tara de tot...dar inafara de o aviara impusa si o rujeola facut din prostia medicilor altceva nu am auzit...si eu intentionez sa vaccinez fetele pentru hepatita,la o luna dupa ce face vaccinurile obligatorii...eu am avut hepatita virala si stiu cat de enervanta este mai ales pentru parinte...
Eu nuci nu m-am mai obosit sa sun pediatru legat de greva Deliei...am sunat al medic,jumate homeopat care mi-a dat niste leacuri...eu cu chestia ca scot dinti sau e cald afara,sau cu genul asa are chef nu-s de-acord...cand o fi ca mine pai atunci sa aiba toane,deocamdata trebuie sa creasca...azi e a treia zi de leacuri si vad ca mi-a mancat la pranz...nu stiu daca neaparat de la ele...daca te intereseaza ce spune-mi si poate ti le aduce sora ta...dr mi-a spus ca trateaza copii mofturosi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina multumesc frumos de urari.

Cristina nu ma omori, pls, ca mai am inca 2 luni pana la vacanta. Superbe peisajele, zona si eu imi doresc sa ajung vreodata undeva asa mai rupt de lume...

Fetele cu colajul mai asteptati un pic? Asa, un sf. de luna sa faca toti bb 1 anisor (si sa apuc sa fac si eu o poza-doua lui Bibi )

Laura eu ma refeream doar la ATM-uri nu contract cu banca, ca nici mie nu-mi place sa-mi scotoceasca banca prin cont, las'ca o fac singurica si dupa bunul plac ca sunt majora.
Iar cu sanatatea eu sunt generoasa si o impart cu tine, las'ca maine ne va fi mai bine...
Sa nu te mai aud ca o faci pe Delia retardata ca ma superi, e un copil tare dulce si fiecare face ce stie, asa cum spuneai si tu la un moment dat, cum sunt setati.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Legat de transpiratie, Andreas transpira enorm de cand era bebelus, si cand avea parul scurt se trezea ud si normal ca am intrebat pediatru si mi-a zis ca sunt foarte rare cazurile cand e ceva patologic, adik tre' sa se lege mai multe chestii intre ele si nu crede ca e cazul la noi, dar asta cu transpiratia a fost mereu ca o piatra de gat ca nu pricepeam de ce si iarna copilul meu e ud. Mi-a spus sa-i dau Ca (in special din sept. pana in aprilie, lunile cu r) si intradevar parca se vede o ameliorare.

Legat de mitul cu iesitul dintilor cu cat ies mai tarziu e mai bine, asa cum spuneam e un mit, importanta e igiena, dulciurile sa aiba cat mai putine zaharuri rafinate, dupa spalatul pe dinti (cel de seara) sa nu se mai dea biberon cu lapte sau ceai, pasta f. putina si sa n-o inghita, iar cu diaree, febra si altele nu se poate sa fie de vina dintii, sigur se cumuleaza cu un rosu in gat sau altceva in nici un caz nu sunt de vina dintii.
Iar cu florul m-a sfatuit sa nu-i dau atata timp cat respect regulile enuntate mai sus, parerile sunt impartite asa ca mai bine nu risc.

No, asa graitau pediatru si stomatologul de familie si asa v-am spus si eu si uite am incalecat p-o sa si v-am spus povestea asa.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! Theo

Mai fetelor, fata asta a mea si a lu'tatsu, striga toata ziua mammma, si daca n-o bag in seama si sint calare pe tastatura, a invatzat de ieri sa ma mushte de picior. Dar muscatura zdravana de m-a facut sa urlu, drept pentru care a zimbit satisfacuta si a mai muscat o data. Tot de ieri se trezeste pe la 1.30 noapte si ma miriie toata ziua, maninca foarte rau, da din picioare puternic, vrea sa manince singurica, nu mai vrea deloc cu linguritza, maninca foarte multa brinza... , o fi de la caldura, i-o ieshi vreun dinte-n gura... nu mai pricep nimic, cert e ca face pozne si dupa aia zice mammma si-mi da pupic.
Gata, v-am innebunit, dispar ca apare inamicul tastaturii...

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput