Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
Mercedes, frumosi rau copiii, dar Cristi m-a topit definitiv!! O sa dai bonuri de ordine la coada fetelor la usa ![]()
Pentru filmulete fa-ti cont la www.dropshots.com sau la www.youtube.com , e foarte simplu. De la dropshots poti descarca un soft de-al lor prin care incarci direct filmulete si poze in contul tau, fara sa deschizi browserul.
Mihamiha ma bucur ca ai revenit printre noi!
O sa-l trec pe Leon in rindul copilutilor nostii de mai-iunie 2005, pe listuta. M-am uitat la capitolele noastre de mamici cu burtici si am vazut ca pe Leon il mai cheama si Stefan, ca si pe Andrei
In timpul saptamanii merge Andrei in parc cu bona. E singurul timp pe care il am linistita sa fac piata, sa mai fac mincare, sa fac curat prin casa si sa stau linistita pe forum fara Andrei printre picioare
Si mai merg si la salon acum, in incercarea de a reveni la forma de dinainte de nastere macar. Eu si Costi facem parcul in weekend, de cele mai multe ori la Roata Mare. Sper sa gasesti Insula Trandafirilor si sa-ti placa. Cind o sa mearga baietii singurei (a se citi sa alerge) au loc acolo.
Le-am aratat aseara la fete pe chat pe yahoo ce face Andrei mai nou. Ca o face acasa, e ok, dar il apuca deja si in public. Ma trezesc cu el cu mina la mine in tricou, si zice "tsss tsss", asta vrand sa fie tzitzi. Ia de priviti aici. Bine, el o face mai mult in joaca ziua, ca se distreaza grozav cind il intreb ce cauta, dar noaptea o ia in serios. Aoleu, ce ma fac, cum il intarc???
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Mercedes spune:
multumim pentru aprecieri
gabitzam - ce dulce e Andrei, parca o vad pe bianca mea cum cauta ceva ce nu a primit demult
Cornelia spune:
La multi ani fericiti THEO!
OlgaTarziu, ai primit deja incurajari si sfaturi. Iti spun si eu aceleasi lucruri: Incerca sa faci ceva pt. tine! Gaseste-ti serviciu. E posibil ca Tony sa te surprinda si sa se acomodeze la "cresa" . Va fi totul mult mai usor, daca tu iti gasesti cat de cat echilibrul. Ai intrat intr-un cerc vicios. Privarea de somn are un rol important in starea ta, dar pe de alta parte Tony nu te va lasa sa dormi cat timp tu te vei simti mizerabil. Nu vreau sa fac pe desteapta, eu sunt campioana la depresii
, am trecut in toamna/iarna printr-o perioada groaznica. Trebuie sa gasesti undeva un punct de sprijin. E frustrant si ca sotul nu iti poate acorda sprijinul, iar tu nici macar nu ii poti reprosa asta, pt. ca nu e vina lui, ci asa sunt circumstantele: trebuie sa munceasca atat pt. voi. Si pe asta o stiu din experienta proprie. Mie imi e foarte greu, dar eu nu sunt singura, o am pe mama care ma ajuta, asa ca pot doar sa imi imaginez cum te simti tu. Curaj!
Babygirl, sanatate Emei!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
'Tui mama lui de mesaj ca s-a dus in luna 
NewMami, Androix, Oana multumim de urarile telefonice, sunteti minunate.
Multumim si mamicilor care ne-au felicitat mai mult sau mai putin...
OlgaM cereale Milupa fara lapte (cele pe albastru) le gasesti la Carrefour, Selgros, Metro, Sensiblu. Sunt bune si Humana, dar sunt mai scumpe, Nestle sunt bune dar nu pentru biberon ca sunt lipicioase (si mie mi le refuza Bibi la bibe, dar i le mai pun in masa de fructe). Eu nu i-am dat niciodata masa de cereale efectiv.
Aseara am lasat totul balta si pe toti si m-am retras mai repede la culcus ca m-a prins o raceala si imi scazuse tensiunea intr-un hal ca nu-mi doream decat sa dorm, sa dorm...
OlgaT cuvintele mele sunt de prisos, asa cum spuneai si tu nu te ajuta, dar cel putin gandurile mele bune sunt alaturi de tine si sper sa gasesti putereea sa schimbi ceva, cumva in viata ta. E al naibii de dureros sa simti singuratatea chiar si atunci cand nu esti singur. Sper sa infaptuiesti cu manutele tale minunea unor schimbari in bine in viata ta si sa rasara soarele si pe strada ta, dar mai ales in suflet. Succes la gastro, cu rezultate cat mai bune.
Ai grija de tine!
Mercedes deosebit tortul, copiii sunt diferiti, Cristian promite, e fermecator, iar Bianca ta seamana cu Bianca mea: ten, par, ochi.
Loreen salariul iti intra pe card? Atunci plateste cu el facturile, ca slava domnului bancomate sunt la tot pasul, iar BCR (probabil si altele) are plata utilitatilor prin internet.
Vazut, placut "cearta"
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:

LA MULTI ANI THEO! 

Sanatate, noroc si fericire...
Andutzy tinem pumnii la control, sa iasa bine si sa scapi repejor si ieftin
Cornelia cum se mai simte Stefan?
Sanatate Emei!
Beatrice vazut, placut colajul, dar de ce nu faci unul si pentru noi?
Vazut si Andrei cautand tzitzi, scump foc.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
patriciaRO spune:
THEO 
Neatza la fete! Noi acuma la 9.30 ne-am trezit supa ce l-am pus in pat pe Pifos la ora 23... Si la noi este o caldura pana si in casa de nu poti respira... Poate naibii oi mai slbai si eu asa...
De cateva zile la piscina la noi este full de lume, ca vorba aceia e soare cat cuprinde si ne gandim si noi sa mai mergem nu de alta dar ne prinde Romania cu pielea alba pe toti...
Pifosul a invatat sa-si sufle singur mucisorii... Defapt eu ii pun servetulul la nas si sufla in ea... Eram asa de fericita ca face chestia asta!
pupici
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Elisor, daca v-a placut si vreti, o sa fac si pentru noi. Dar stiam ca facea Florentina parca sau Gusta... Ziceti mai multe fete si dati-mi unda verde si apoi pozulici si ma apuc. Asta pana cand voi pleca in Romania! Ca apoi cine stie ce mai am pe cap...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
iuliana spune:
Mai am 12 ore si plecam spre aeroport. Inca nu sint gata, tot mai am ceva de pus in bagaje
. Am 3 geamantane de cite 30 kg aproape fiecare (unul e cu hainite de ale fetelor ramase mici pe care vreau sa le dau la cineva sarac) si inca 2 mici pe care le iau in avion plus un rucsac. Sper sa ma descurc. Beleaua cea mai mare e ca am realizat ca am aruncat la gunoi (nu stim sigur nici unul dintre noi) certificatul de nastere al Dianei (l-am cautat vreo 2 ore si nu l-am gasit) care a venit in plic cu tot cu pasaportul si eu vroiam sa ii fac certificat romanesc de nastere. Asa ca miine dimineata la prima ora ma infiintez sa ii fac altul. Bine macar ca mi-l da pe loc.
Ma gindesc cu groaza la drumul care ma asteapta (30 de ore din momentul in care plec de acasa si pina ajung la mama acasa)
. Atita ma rog sa fie fetele cuminti si sa aiba mila de mine, dar parca vad ca o sa fie nebuneala. Acum 2 zile a avut Emma febra, ieri si alaltaieri Diana (febra usoara), iar azi mi-a vomat mincarea la 2 mese consecutive (tot sper sa fi vomat numai ca s-a innecat cu mincarea, dar cine stie). Asa am eu o bafta cacacioasa inainte de a pleca in Romania. Acum 2 ani a facut Emma rujeola si cu exact o zi inainte de a pleca ii iesisera petele, dar a fost ok.
Loreen, as vrea sa ajungem prin Mamaia, dar nu stiu cum o sa facem pentru ca nu vom sta decit 5 nopti la mare si dusul la mamaia inseamna o zi de hodina pierduta si chin cu drumul. O sa vedem cum facem.
N-am avut timp sa citesc decit printre rinduri. Vreau numai sa o incurajez pe OlgaT si sa ii urez multa putere!!!
Ma duc la nani ca e deja 2.15 am si am sa fiu flenduri miine.
Va pupa mama
!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI Theo! Multa sanatate si noroc cu carul! Criss, mai da un semn de viata! Sa-ti traiasca puiul viata lunga si fara griji!
Bine ai revenit mihamiha!
Olga, noi suntem fane -Korn de la Milupa. Cerealele Nestle nu imi inspira deloc incredere - am luat si eu 8 Cereale, dar nu se compara cu cele de la Milupa. Dar noi (adica si eu
) mancam cu iaurt cerealele astea
... nu stiu cum ar fi in lapte.
Cereale Humana n-am prea vazut nici eu, poate doar dintr-acelea cu scortisoara...
Iuliana, drum bun!
Olga T 
Loreen - Vadu a fost o surpriza nemaipomenita pentru mine. Am fost in vara lui 2004, cu o gasca de prieteni, cu corturile. Am stat 3 zile (de vis), plaja goala, apa calda, niste rasarituri superbe... ce sa-ti mai zic? Am facut mancare la tuci, pe plaja
Mi-as fi dorit sa revin acolo, insa e mai greu cu copilita dupa noi. Anul trecut n-am putut merge... iar anul asta nici atat. Inca n-am gasit pozele, dar pana diseara exemplific ![]()
ChrisDun spune:
Am gasit si pozele: plaja de la Vadu si rasarit de soare la Vadu.
Din Croatia uitati un golfulet linistit, apoi un apus de soare si un orasel superb = Rovinj, care seamana cu Sighisoara... Tocmai se punea de-o furtuna pe cinste in momentul cand am facut poza.