Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Theo...

Daca nu e una vine alta...mi-a dat tarcoale o raceala pana m-am impiedicat si m-a prins...asa ca dupa un car de oboseala ma simt ca naiba,ma doar capul,gatul si toate alea...si mi-e rau tare...sa vezi jelanie azi ca domsoara este atata de fresh ...trebuie sa ma uit mai bine la componenta laptelui nu care cumva sa aiba ceva energizante in el...
Asta mea azi are o gargara pe ea de mor ...cum ati vazut-o ca facea in film asa face si acuma cu jucariile...am auzit-o cum chitaia si la motan...macar atata l acat de rau ma simt...

Olguta din Canada iti inteleg singuratatea,suferinta si durerea si mai ales inteleg ca este si frustrant ca nu ai cui sa-i spui...cel mai bine este totusi sa te descarci de toata acumularea astea de stari negative...chiar adaca nu te putem ajuta cu nimic,dora poate cu o vorba buna...macar poti avea impresia ca vorbesti cu cineva sa-i spui amarul tau...stiu ca suna stupid dar trebuie sa faci ceva pentru tine sa iesi din starea asta care te distruge incet dar sigur iar cand faptul este consumat probabil va fi prea tarziu sa mai poti remedia ceva.Eu nu cunosc ce conditii aveti acolo pentru ingrijirea copiilor,dar cum spuneau si fetele nu poti incerca sa-l lasi pe Tony cate putin acolo sa vezi cum reactioneaza?!In colectivitate copii au alt tip de comportament...
Cu mancarea eu te inteleg foarte bine...ma confrunt cu Delia si problema asta de cand era mica...norocul meu este ca aici pot sa sacai un dr si sa-mi dea ceva pentru stimularea apetitului,mai ales ca la Delia nu este ceva organic ci pe sistem neurovegetativ,un fel de anorexie nervoasa...iar ei traiesc asta-i clar si mai arata si bine...
Nu stiu...m-ai dezarmat si chiar nu pot sa-ti spun nimic care sa-ti mai aline supararea...imi pare enorm de rau de chinul tau...insa iti doresc aceeasi putere pentru a putea gasi calea pe care sa o poti lua pentru a-ti fi si tie un pic mai bine...
Succes mult la analiza...si nu te gandi ce va face Tony...se va descurca...

Iuliana drum bun spre tzara...daca treci pe la mare poate nu ne cauti...

Adina cum te-ai descurcat aseara cu Ema si antibioticul?! Ei in perioadele astea nu mananca deact l alimita supravietuirii...odata din cauza bolii si apoi a antibioticului care le taie apetitul...las-o ca-si revine ea dupa...nici lapte nu vrea?!Ala macar ii face bine in orice fel...

Andutzy bafta la control azi...mai trebuie sa vina garda si opc-ul,ca de politia economica nu cred ca-i cazul si te-ai linistit pe anul asta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi cu scuzele de rigoare deoarece ieri n am trecut pe aici PATRICK RYAN BIANCA si THEO sa cresteti mari frumosi si sanatosi!!!

In sfarsit am pus si noi cateva poze in albume separate pentru Bianca si Cristian http://community.webshots.com/user/pirosmacika
Am si cateva filmulete mai ales de la serbarea de ieri al lui Cristi va rog care are rabdare dintre voi sa mi spuna si mie modalitatea de a pune filmuletele

Pentru cele pofticioase nu recomand albumul lui Cristi deoarece apare si tortul lui acolo

Mergi la inceput

Mercedes daca filmuletele sunt mici,pana-n 2 minute,poti folosi www.dropshot.com ,ii dai upload ...se incarca repede si sunt foarte accesibile...daca nu www.savefile.com

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Loreen, daca vin si aia, TE MANANC! Doamne fereste...oricum la toti functioneaza legea spagii dar si spagile astea te destabilizeaza...
Adina, au innebunit de tot virusii astia.De obicei iarna bantuiau astia de genul cum are Ema si vara enterocolitele. Dragos insa a facut in miezul iernii enterocolita de se mira si nea doctoru si uite ca Ema...OF,Of, Of, bine ca e mai bine copilul!

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Andutzy economicul slabe sanse ca nu vad ce criminalitate economico-fiscala poti comite la un magazin de produse veterinare...nici nu sunt agent economic sa stiu ce traumatizant este sa ai atatea controale,insa stiu cat este de frustant sa vina spagarii peste tine si sa-ti ceara cu nesimtire si cu japca...

Mercedes faini tare copii tai...vorba aia unul alb si altu negru...o sa ai de furca cu amandoi, Bianca blonda cu ochii albastrii iar Cristian sigur va rupe inimile la fete dupa cum se contureaza de pe-acuma...sa-ti traiasca...
Si tortul minunat...banuiesc ca in forma lui este facut la cofetarie

Mergi la inceput

loreen - multumesc frumos esti prompta ca n totdeauna
voi incerca de acasa sa pun filmuletele sper astazi dupa ce va adormi bianca.

olgaM- iti doresc sa iesi din aceasta stare cat mai repede, poate n ar strica sa reusesti sa mergi inapoi la lucru astfel ai iesi din acest stres.Iti doresc de asemenea multa putere si mai ales sanatate.

babygirl- ii doresc emei insanatosire grabnica.

Mai am o rugaminte sa mi spuneti si mie la cine sa trimit poza pentru colaj?

Mergi la inceput

loreen- dupa ce am luat la rand toate cofetariile importante de la mine din oras m am hotarat sa fac comanda la o dna acasa( in particular deci) deoarece nu erau pe gusturile noastre.
Cristi vroia neaparat ceva in forma de masina si asa ceva n am gasit, iar la cine am facut a stiut sa si vanda marfa de la inceput
Avea doua albume cu diferite personaje din desene si culmea ca de la masini si trenulete cristi a ales aceasta forma( din desene sonic dupa cum probabil esti la curent). Culmea a si comentat dupa ce am primit tortul despre culoarea ochilor -tipa s a executat si i a schimbat din doua miscari si ochii pe alta culoare

Hai ca va las ca v am zapacit cu istoria tortului

Copiii mei sunt ff diferiti nu ma refer la culoarea ochilor sau a tenului ci la fire. Bianca nu sta locului o secunda.
Ieri de exemplu la serbarea lui cristi in momentele in care copiii cantau bianca mea chiuia si dansa in bratele bonei( ce mai a facut senzatie)Profu de dans a copiilor de la gradi a si spus ca o va astepta si pe ea la dans si sigur ii va placea nu ca la cristi( cristi a schimbat dansul cu karate).
Eu eram ocupata la serbare cu pozatul daca cumva va intrebati de ce era bianca in bratele bonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, theo! Salut
Olga, eu in locul tau mi-as gasi de lucru urgent, fie si macar ceva part time, din auzite pe la voi e mai usor de gasit ceva in genul asta, pe aici nu prea sunt astfel de joburi. Si in timpul asta l-as lasa pe Tony la day care, sau daca nu sunt bani sau posibilitati la o bona ceva mai ieftin. Stiu ca sunt bone care aduna acasa cate 2-3 copii si mi se pare logic sa ceara si mai putini bani. Fiind vorba de cateva ore pe zi nu poate fi atat de rau. S-ar putea sa fii uimita de comportamentul lui nu numai in colectivitate dar si fata de alte persoane care au grija de el. Daca am vorbit aiurea sa ma scuzi, incerc sa-ti dau o idee. Oricum fa ceva pentru tine, repede.
Andutzy, bafta la control. Cu opc-ul nu-ti face probleme ca latratorii si miaunatoarele (CONSUMATORII de drept) nu cred ca au vreo reclamatie de facut.
Cuscra, sa-ti zic cum e cu trezitul. Imi vine sa-mi iau campii De cand are programul asta bumbastic facem cu randul: unul se trezeste ii da biberonul, il pune pe oala si pleaca cu el in sufragerie la joaca, in timpul asta celalalt mai trage o juma de ora o ora de somn. Cand vine randul meu parca stie fi-miu si ma trezeste numai la 5:45, 6:15, 6:30, eeee cand s-a trezit la 7 am zis ca dau petrecere. Cand vine randul lu' consortu' se trezeste la 7:30 sau mai tarziu. Spuneti si voi, dreptate e asta??? A, si apoi manzul cade doborat de oboseala si mai doarme de la 9-10 pana pe la 12, timp in care, evident, prostul care s-a trezit odata cu el nu mai doarme.
Am inceput si noi cu simt de raspundere "operatiunea olita" ca mi s-a fcut rusine cand am citit la voi ca copiii vostri deja zic cici cand fac, iar al meu nici nu avea nici o grija cu olita. Ma rog, din lenea mea. Dar gata, azi deja e a doua zi in care folosim olita cu succes. De data asta nu mai vreau sa ma las pe tanjeala ca chiar nu va mai intelege saracul nimic. Poate reusim si noi sa invatam macar kk sa facem numai la olita. Intrebarea e daca in deplasare (ca tot vine concediul) mergem cu olita si pastram bunele obiceiuri? Voi cum v-ati gandit?
Va intrebam de jocuri... Ei bine, am ramas pur si simplu siderata cand am vazut ca Filip stie sa se joace cu tac-su de-a v-ati ascunselea Si cica se joaca asa de vreo luna... Mihai se pune in patru labe si Filip cand il vede fuge si se ascunde la capatul canapelei, in timpul asta Mihai se ascunde la celalalt capat. Si apoi ies pe rand si se intalnesc la mijloc. Si e un raset si un chiot pe ei si o distractie ce n-am vazut.
Gata, ma sui pe bicicleta! I'm back in business!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Deci Cuscra sa nu te mai plangi ...da?!La mine nu exista schimburi... numai eu ma trezesc la orele matinale ale Deliei 5-6-6,30 rar 7 sau ori de cate ori situatia o impune,numai eu ii dau laptele,numai eu ma car cu ea in sufragerie si astept sa-si faca cafeaua efectul,numai eu fac perisoare cu o mana ca cealalta este ocupata sa o tina pe Delia, numai eu spal copilul ca asa am certitudinea ca nu se inneaca in apa de juma de centimetru,numai eu ii dau laptele noaptea in acompaniamentele motzadice ale sotului,numai eu ma joc cu copilu, numai eu ma car cu copilul pe la toate ghiseele sa platesc pomelnicul de facturi pentru ca in Romania plata on-line este precum apa calda la robinet,numai eu... etc... etc...si primesc raspunsuri genul :la mine nu sta ca la tine,cate masuri de lapte sa pun,dar apa?!Asa mai bine face eu...sa vezi balamuc cand ma duc la munca trezita de la 5...asa un drepti le dau la toti pe-acolo...
Ca vorba aia: vino mama sa ma vezi cu ma dau cu capu de pereti...

Cu oala nici eu nu am inceput si vorba lui Elisor nici nu ma stresez sincer...nu as face altceva decat sa-mi dau cu tesla undeva pentru ca nu am cu cine deocamdata sa fac program...asa ca puturoasa sarcina ii va reveni femeii in jurul varstei de un an jumate a Deliei...sau poate voi incerca cand imi iau concediu anul asta,mai spre sfarsit...

Acuma ar trebui sa imbrac plodu si sa ma duc sa platesc lumina, gazu,telefonul,intretinerea...si cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

THEO (Crissi) sa cresti mare si voinic si sa ai o viata minunata.

Olgutele noastre dragi, nu pot sa va zic decat ca trebuie sa gasiti curajul de a merge mai departe si sa aveti grija de voi (ca daca noi nu avem grija de nio cine o sa aiba? nimeni!)
Mihamiha bine ai revenit.
Laura ia o palinca si trece raceala. Sanatate multa.
Andutzy bafta multa.
Mercedes ai copii tare frumosi. sa va traiasca.

Apropo, se pare ca generatia asta de pitici e setata sa se joace cu tel mobile, telecomenzi si pc-uri.

Androix, noi am carat olita cu noi si chiar am testat-o si in tren. norocul nostru ca nu a facut nimik.

Azi ne-a facut cadou o trezire la 7.30. Am scos-o putin afara dar nu am stat mult ca pe aici e un vant cam turbat. Acuma doarme. Am testat si prima zi de saramura pentru umblatori. Este bleah ca am luat si eu. Cam atata.

Gabitza cu intarcatul - nu poti sa il pacalesti? adica sa pui continutul in bibe si cand vine la masa sa nu gaseasca nimik? si sa bea laptic din bibe sau canitza?
si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput