Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Mah, da cat am lipsit ca io nu numai ca n-am avut habar de el, dar in afara de Alexutzu nu cunosc nici un copil de acolo... Am baut?
Cuscraaaaaaaaa, nu astept sa ies din lene, tocmai asta e ca am iesit si doamne in ce hal am gasit casa in jurul meu
Asa ca m-am pus pe munca sa ies la lumina ca nu ne mai vedeam din toate cele.
Mah, da ce dulce e noru-mea cum se cearta ea cu tine, si sa te alerge pe terasa. Super tare!
Pupam si noi copilasii care au implinit anisorul! Sa fiti sanatosi si norocosi! De restul se ocupa mami si tati! ![]()
Mi-e greu sa mai raspund la fiecare ca am cam pierdut sirul...
Adina, sanatate Emei, Filip nu are nimic deocamdata si sper sa se faca si Ema bine cat mai repede. Cred ca ati avut o noapte de cosmar. 
Andreea, abia astept sa-l vad pe luptatorul de sumo mergand ![]()
Gabi, wow, felicitari si la mai multi centimetri in minus! Super zi ai avut, misto!
Eu m-am cam lasat pe tanjeala cu slabitul ca am avut niste zile grele
a fost ziua lui mihai si nu puteam s-o las sa treaca fara sa-i fac un tort
si in seara asta am bagat niste cartofi noi prajiti cu salata de rosii
Dar de maine sunt iar pe baricade ca nu se mai poate. Oricum la cat am calcat in strachini ma asteptam sa ma ingras, dar nu am pus un gram
De fapt imi dau seama ca dezmatul a inceput de cand cu nunta olteneasca...
Ma duc si eu sa ma culc ca sunt rupta si Filip imi mai si vine cu niste ore de trezire dimineata de imi vine sa urlu la luna
gen sase fara un sfert...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
babygirl spune:
foarte frumos colajul,dar si eu abia aflu de el..i-am recunoscut doar pe alex si alexia..
bea,sunt cativa copii mai mari acolo. ai cui sunt..?
loreen spune:
Cuscra pai hai sa ne bem cafelele impreuna ca io de cand ma vait ca am ore matinale rau...si ma culc si tarziu tot din cauza ei...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Adina, sanatate maxima Emei! Uff, m-ai speriat cu viroza asta!
Pe noi ne chinuie o maselutza si suntem nervosi. Pe de alta parte incepem sa stam in picioruse sutinuti doar de o mana si invatatm tot mai multe gesturi: cioc-boc, noroc, bate palma, sac-sac, la "pute" - pffff, incercam sa strigam pe BIlly catelul din curte. Si energia lui creste parca de la o zi la alta....
. Asa ca eu ca mama obosita ce sunt va las acum si merg la nani. Maine am si control la magazin de la sanitari-veterinari, deci sa te tii emotii...
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
OlgaTarziu spune:
Buna seara fetelor.
Apar si eu din an in paste... Refuz sa intru zile in sir pentru ca eu tot astept momentul cand voi intra si voi spune numai chestii faine si optimiste. Si cum tot astept clipa asta de un an am zis ca dureaza de cam mult. Stiu ca nu aveti cu ce sa ma ajutati si credeti-ma nu am hotarat sa scriu nici ca sa ma plang sau sa primesc vreo compatimire. Scriu acum pentru ca am ajuns la o limita si simt ca daca mai tin in mine o voi sfarsi foarte rau.
Am ajuns in faza in care ma simt ratata din toate punctele de vedere inclusiv ca mama si azi pentru prima oara s-au rupt baierele sufletului si am plans ore in sir, cum nu am mai facut de mult rau.
Rezumat. Tony este tot groaznic cu somnul iar eu simt ca voi cadea pe jos cu stilul asta de dormit cate 4 ore pe noapte intrerupte si alea in mama lor. Mananca in salturi si trage cate o greva a foamei de 2-3 saptamani. Ei in perioadele aste de nemancat pur si simplu crapa sufletul in mine si ma intreb cu ce traieste. De exemplu acum iar nu mananca de o saptamana. Sunt epuizata fizic, sufleteste si nu mai gasesc nici un umar pe care sa plang si nu gasesc iesiri din starea ciudata in care am ajuns. In day care nu am cum sa-l pun deocamdata, acasa stau acum fara bani ca am primit un an si cica e destul, daca face cu mine crize toata ziua ce va face cu altii, banii ne ajung absolut la limita si nu vad nici o schimbare pana nu-mi gasesc eu un serviciu.Sotul munceste din greu de dimineata pana seara tarziu si normal ca interactiunea lui cu Tony sau cu mine e la minimum.
Ma simt singura si am senzatia ca sunt setata pe supravietuire doar si nu stiu cat o sa mai am rezerve.
Maine dimineata merg pentru gastroendoscopie si mi-e groaza de mor si ma gandesc ce o sa fac cu Tony restul zilei ca astia te anesteziaza aici pentru procedura si cica esti cam terminat si ametit dupa.
Gata ca cred ca o iau razna. Va las si considerati doar ca am intrat ca un adevarat intrus pentru 5 minute in gandurile voastre... Poate vor veni si zile mai bune, sau mai rele, cine stie? Stiu ca si voua va e greu la fiecare in felul ei... Pe mine ma termina singuratatea si faptul ca nu gasesc ajutor nicaieri si ca am copilul destul de dificil, solicitandu-ma inuman. Si ma tot intreb daca se va schimba ceva, cand si cum. Si uite asa trece viata, si incep sa gasesc in oglinda o straina obosita, cu cearcane pana in gura care a uitat sa se bucure si pe care o doare fiecare zambet ca o rana.
Olga
Si maine e o zi
babygirl spune:
multumim,andutzy!cica e ceva epidemie.mi-au spus asta si dr.care a venit cu salvarea ieri,dar si prietena mea,asistenta de la medicover.trebuie sa o trezesc acum sa-i dau antibioticul.cred ca va trezi tot blocul de suparare.si pe ema o chinuie dintii.a iesit cu chiu si vai un canin.plange de durere.se joaca linistita si dintr-o data o apuca plansul,isi roade incheietura mainii si jeleste de numa'.
bine ai revenit printre noi,mihamiha!
azi ema si-a mai revenit,dar n-a mancat mai nimic,iar eu sunt ingrijorata pt ca ii dau antibiotice.dimineata a gustat 3 linngurite de iaurt,la pranz 3 ligurite de supa,iar seara un sfert de banana.nici lapte n-a vrut sa bea la culcare.
omustata spune:
Olga-parca numele nostru este predestinat. Eu am alte probleme, dar te inteleg perfect. Si, ca si in cazul tau, atunci cand am probleme ma lovesc si de singuratatea asta teribila care te incearca cand esti in tari straine. De cand am venit in tara am aceleasi probleme, nu s-a schimbat mai nimic, dar parca suport totul mai usor cand am familia si prietenii langa mine.
Trebuie sa ai grija si de tine! Nu poate veni nimeni de aici sa va ajute macar o luna sa-ti revii si tu? Pentru ca daca tu te imbolnavesti, ce faceti? Crede-ma, sunt alaturi de tine si daca te-as putea ajuta cu ceva as face-o. Poti sa-mi scrii pe PM oricand si oricat daca vrei un umar pe care sa-ti versi amarul. Pana atunci succes maine la investigatii! Nu poate sotul tau sa-si ia maine liber si sa stea el cu Tonila? Dar probabil ca v-ati gandit deja la varianta asta.
Te pup si ai grija de tine!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
pisik 4ever spune:
Olga, vino aici si spune ce ai pe suflet, suntem impreuna aici ca intr-o casnicie, si la bine si la rau! nu mai ezita si vino aici mai ales in momentele cand ai nevoie de o incurajare! suntem mai multe fete plecate din tara si stim cum e sa nu ai pe nimeni pe care sa poti conta in afara de tine si de sotul tau. esti epuizata si ai nevoie nu numai de odihna, ci si de momente pe care sa le petreci fara copil.
cred ca ti-ar face bine sa reincepi lucrul, te-ar scoate din starea asta. stand acasa te invarti intre 4 pereti si nu faci decat sa te invarti in cerc. la servici mai schimbi o vorba, mai vezi lume, mai ocupi creierul si cu altceva decat cu scutece si biberoane. cat despre tony, cred ca starea ta accentueaza felul in care el reactioneaza. fa o incercare cu o cresa. eu zic ca o sa se adapteze rapid, o sa se indemne sa manince cu ceilalti, pana la 3 ani sunt f bine ingrijiti si supravegheati. mai departe nu stiu. o sa vezi ca acolo o sa reactioneze altfel decat cand e cu tine. eu nu cred ca e un copil dificil, te solicita ca orice copil, dar cand esti epuizata si nu mai ai resurse, nu mai ai nici rabdare nici putere...
Curaj, capul sus! suntem alaturi de tine!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
patriciaRO spune:
Fetele nu va speriati cu colajul. Eu l-am facut pentru bebicii de pe site-ul unde sunt adminsitrator. cel care este scris si pe colaj. Va zisesem la un moment dat de el... Si am pus mesaj pe messenger, azi in ideea sa le dau mamicilor carora au avut bebei in colaj... De-asta ziceau fetele. Neavand legatura cu noi, cu bebicii de aici!!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
NewMami spune:

" La Multi Ani, Bianca " sanatate, fericire, bucurii, sa ramai intotdeauna aceasi fetita scumpa care umple viata parintilor sai cu cele mai minunate clipe impreuna cu fratiorul tau cel drag.

La Multi Ani , Patrick Ryan iubirea vietii noastre, sa-ti dea Domnul tot ceea ce iti doresti, sa ai sanatate, fericire si sa ai parte numai de momente fericite si clipe minunate in viata ta. Parintii tai iti multumesc pentru tot ceea ce esti pentru ei - o minune ptr. care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa.
Dragi mamicute va multumesc din suflet ptr. frumoase urari pe care ni le-ati adresat, ptr. faptul ca v-ati gandit la noi si sa stiti ca azi am inchinat cate un paharel nu numai in sanatatea fiului noastru ci a tuturor bebeilor si mamicutelor minunate pe care le-am cunoscut pe acest forum.
A fost o zi incarcata mai ales din punct de vedere sentimental. E greu de descris ceea ce am simtit azi, doar o singura concluzie : E MINUNAT.
Azi l-am sarbatorit pe Patrick in familie - un mic party urmand ca party cel mare sa aiba loc sambata. De abia asteptam sa ne revedem cu Tony si Thea si alti copilasi prieteni de-a lui Patrick. Se pare ca vremea va tine cu noi, deci ne vom putea desfasura in aer liber.
In weekend am fost la Toronto la ziua lui Tony cel energic si ne-am simtit excelent. Totul a fost super - gazda, mancare, atmosfera. Tony a fost asa de frumusel de-ti venea sa-l mananci nu alta. Duminica ne-am petrecut mai toata ziua impreuna cu Thea (sim76) iar copilasii s-au jucat frumos si parintii s-au simtit foarte bine.
Va
pe toate cu mult drag si multi
tuturor bebeilor scumpi.
NewMami &
Patrick Ryan