Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
patriciaRO spune:
Nelia, este vorba de asta.. uite aici:
http://s12.photobucket.com/albums/a201/beatricer/?action=view¤t=PITICIICOLAJBUN.jpg
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Nelia, este vorba de asta.. uite aici:
http://s12.photobucket.com/albums/a201/beatricer/?action=view¤t=PITICIICOLAJBUN.jpg
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
ChrisDun spune:
Elly_b Sa inteleg ca azi e ziua ta? Multa sanatate si reusite in tot ce iti propui!
Multam' pentru raspunsuri Cornelia, Micky, Eli si Loreen. Mey, cumva n-am avut de ales, de-aia mergem la Eforie. Sincer, as fi preferat Vadu sau oriunde in Croatia - unde am fost acu' 2 ani, fix cand am aflat ca sunt
. De fapt, banuiam, dar mi-am luat testul cu mine, sa il fac acolo
Promit sa va pun maine poze, ca acum e prea tarziu si nu gasesc CD-urile.
Loreen, mortala Delia! Acum am sunet la PC ![]()
Sanatate multa bolnaviorilor!
omustata spune:
Buna seara! Felicitarile de azi le-am facut azi noapte, asa ca pot sa trec direct la subiect.
Mickyy-multumesc mult pentru raspunsul legat de masina.
Nelia-am si eu niste intrebari pentru tine legate de intarcat. Cand ai intarcat-o pe Agata si cum? Maya nu vrea nici ea lapte de vaca si nu stiu cu ce sa inlocuiesc masa de seara. Cum ai facut sa nu ai probleme cu sanii? De fapt in curand cred ca Maya se va intarca singura pentru ca mie mi se pare ca seara suge din ce in ce mai putin.
Laura-simpatica foc Delia, ca de obicei.
Azi am fost la Gradina Zoologica si am venit deprimata de acolo. Nu mai fusesem de vreo 12 ani acolo, dar parca nimic nu s-a schimbat. Eu intre timp am vazut gradini din astea peste tot pe unde am calatorit, inclusiv in China, dar cea din China este superba pe langa asta. Elefantul tocmai isi facea nevoile si erau rosii, cred ca era bolnav ca urina cu sange. O maimuta avea o tumoare imensa la fund, ce sa va zic, destul de urat. Noroc ca am vazut un leu frumos sa-i pot arata si eu Mayei un animal cunoscut. Ea oricum nu cred ca si-a dat seama, asa ca probabil i-a placut.
Vroiam sa va intreb ce fel de cereale le dati voi copiilor?Mayei nu-i plac alea de la Nestle deloc. Adevarul este ca se fac foarte lipicioase, nici mie nu cred ca mi-ar place. Ii plac alea de la Miluppa, dar nu gasesc din alea fara lapte. Pentru ca as vrea sa-i bag lapte de vaca si numai in cereale pot, ca altfel nu-l vrea.
Cam asta ar fi contributia mea pe seara asta. Noapte buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Beatrice-cand a fost facut colajul la si cine l-a facut, pentru ca eu habar nu am avut de el?
Poze Maya
loreen spune:
Olguta din America eu ii dau numai Humana...am incercat si Milupa si Nestle insa le-am aruncat imediat...cel mai tare ii plac alea cu cirese si banane...sau mar cu scortisoara...au cu gris,cu capsuni si iaurt,cu banane,piersici si maracuja si inca unele cu amestec de fructe...asta ce se gaseste la noi pe piata ...ca in Germania mai sunt si altele...
Ruxel cum a fost la spectacolul de la Opera?!
Gabitza 
...wow impresionant...insa eu tot nu-mi gasesc ambitia necesara sa ma duc si eu la salonul unde ma coafez ca sa-mi fac si eu impachetari...cred ca ma ingrozeste statul acolo cu zemurile alea pe mine...
Chirsdun ce doamne iarta-ma sa cauti la Vadu?!
Multumim pentru aprecieri vis-a-vis de cicareasa...
Si eu am avut o zi de marti 13 prea normala pentru mine...seara am iesit cu copii la o terasa in oras unde se mananca dumnezeeste si m-a facut Delia de caterinca...a stat ea ce-a stat in carut dupa care a inceput sa se plimbe pe la mese sa se uite miloaga la oameni in farfurie desi nu vroia sa mananca,apoi sa faca cucu-bau cu barbatii...io nu stiam cum sa o iau de-acolo,ea nu stia cum sa fuga de mine...e de pomina fiintza asta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mihamiha spune:
Sint aiciiiii!

hihihihi!ai vazut Gabitzam ca sint la zi cu cititul!Buna seara LA TOATE FETELE!eu sint o mamica de mai 2005 mai timida, dar cind am intalnit o azi pe Gabitzam nu m am putut abtine sa nu o salut!era parca o stiam de o viata!stiam tot despre Andrei!odata am vazut o si pe Mickyyy la o ecografie dar n am avut curaj sa ma duc sa o salut!
ce sa mai spun....fetelor sinteti un model de inspiratie pentru o intreaga generatie de mamici!cum i am spus si lui Gabitzam aproape tot ce stiu am invatat aici de la voi!si va multumesc pentru asta!pe puiul meu Leon s ar putea sa l stiti daca ati luat revista unica cu Ericozaurul cel dragut...al meu era pe cealalta pagina cu limba afara in coltul gurii!Gabitzam eu ma duc maine in Herastrau sa vad locul despre care mi ai povestit.Daca ai timp,poate ne vedem maine!Va pup pe toate!
pisik 4ever spune:
La multi ani penru Bianca si Patrick!!!
adidasii astia faimosi ne-au costat 11 S. chestia aia cu 2 colaci are ca un fel de chilotel din plasa care o tine inauntru sa nu cada, si intre colaci este panza, sa aiba stabilitate. am vazut si noi la cineva si ne-am zis "ce inventie grozava!!!" doar ca pisicoasa este inca mica si apa ii ajunge pana aproape la barbita... ce sa facem, daca nu vrea sa creasca?
loreen, dureroasa faza cu cearta tiganeasca... si a mea la fel imi face!!!
mai, nu stiu ce are pisicoasa, inca o noapte in care se scoala la 2 si ne chinuie pana la 5... o fi avand arsuri la stomac de cand ii dam papica seara?
nelia, cum faci branzica din lapte amestecat de vaca cu capra?
nici eu nu stiam nimic de colaj de cand am revenit.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
omustata spune:
Laura-eu cereale de la Humana nu am vazut pe unde am fost. Nu am vazut decat lapte Humana. Poate nu m-am uitat bine, desi sigur imi sareau in ochi. Astea de la Humana sunt cu lapte sau fara?
Poze Maya

Alexia Ioana (24 mai 2005)