Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
Danelutza spune:
Loreen bodoganeste Delia, dar e destul de linistitza, daca era maimutzica mea, culegeai calculatorul de pe linga fotoliu.
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
babygirl spune:
La multi ani,BIANCA si PATRICK!!!
Loreen,cica-i gripa/viroza,dar una nasoala,localizata in gat,daca pot spune asa.Abia acum s-a mai "trezit" pt ca i-a mai scazut febra.Groaznica noapte!Am bagat-o in ceraceafuri ude cam 60min si nu-i scadea,antitermicele le scuipa,salvarea abia a ajuns. Stiti si voi cum e un copil mic cu febra.Se scurgea din bratele mele.Acuma vad ca-i mai bine.Are insa muci grei.Noroc cu batista bebelusului.Biata,incepe sa planga doar cand vede furtunul.La munte nu mai mergem in we.Termina antibioticele abia sambata noapte,asa ca ciuciu nunta in Poiana.
Acum am vazut filmuletul...:) Abia astept s-o vad. E minunata!
Sper ca Andrei,Filip si Eric sunt ok.Cu ei s-a intalnit Ema in ultimele zile.
loreen spune:
Elisor nu a venit vara inca,efectiv vorbind,ca teoretic suntem in ea...si eu ma inrebam aseara cu fetele pe ciat unde sunt multe dintre noi...poate au treaba,au copii energici(oare exista mai energici decat Delia),sau au inceput munca...sau...
Cu biscuitii saru'mana pentru ajutor...primesc sambata vreo 3 cutii...si sper ca pana ii termina Delia sa aduca si la noi...ca suntem de rasul curcilor cu orasul asta vestit si nu gasesti nimic...se mai si lauda astia ca sunt orasul cu deschidere la lume...geografic vorbind da...ca in rest o mare porcarie...
Citeam ce spuneti voi de Eforie...eu una nu as sta acolo nici gratis...nu mi-a placut statiunea aia de copil fiind...veneam cu ai mei la mare si stateam la hotel Marea Neagra,nici nu stiu daca mai exista,insa imi era sila de taranisme si toparlanisme...iar acuma nu am mai trecut prin Eforie exact din acelasi motiv...am auzit ca-i ieftina din cauza agroturismului...daca nu as sta la mare sigur nu as veni aici ci as prefera Bulgaria sau Turcia...pe o saptamana acolo dat cat dai aici pe un we...dar cum stau la mare imi ajung plimbarile prin statiuni asa ca in curand o sa vreau sa merg la munte...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Laura vazut, placut, super domnisoara.
Adina sanatate multa Emei.
Alte viroze, virusi si alte cele!!! ![]()
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
loreen spune:
Daniela
daca nu as fi fost in fatza ei sigur il facea bucati...de fapt butoneaza la el si trimite mesaje cui ii vine...am urmarit-o odata ce face...apasa pe taste cu pofta nebuna...
Adina
pacatoase virozele astea mai ales cand da caldura...eu oricum nu am curaj sa folosesc chestia aia cu aspiratorul asa ca dupa o saptamana mucoasa iar o luam de la capat si ii voi lua Pivalone in speranta ca scap repejor de robinetul cu muci...aveti grija de voi si puiu' mic ...iar pentru prietenii Emei sanatate sa nu-i pasca viroza la coltul blocului
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
blackpanterro spune:
Ce tare e Delia!!!Cand a auzit-o Aidan a inceput si el la trancaneasca.La fel face si afara, daca aude alti copii ca vb si el incepe, iar daca zbiara face si el la fel.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
babygirl spune:
Andreea.a,acum am citit din urma.Felicitari,Eric,pt primii pasi!Excelent!Nu ma asteptam sa-si dea drumul atat de repede.E ambitios,nu gluma!De fapt l-am vazut eu cu cate ambitie a escaladat caruciorul Emei.Imi pare rau ca este si el mucios acum.Cred ca e in urma unei intalniri...Ema a avut robinet acum o sapt, muci grosi de 3 zile,iar ieri noapte a facut febra. Nu stiu, incercati sa preveniti..Sanatate!
Eu ii dau acum antitermicec(calpol si nurofen)la 4ore,dimieata i-am bagat un supozitor intreg Novocalmin pt ca era feba mare.Ii dau si atibiotice.:(
Oana C spune:
LA MULTI ANI, BIANCA!!!
LA MULTI ANI, PATRICK RYAN!!!
Loreen, am ris cu lacrimi la cearta voastra tziganeasca 

Ce scumpa e Delia cum vorbeste si cum gesticuleaza ea la tine
... si la sfirsit, cum s-a linistit si a inceput sa zimbeasca. 
Tdi, si la "povestioara" ta cu sotzul si nevasta care nu face "nimic" toata ziua am ris o gramada
Cam asa cred unii despre noi, ca stam acasa degeaba si nu facem nimc toata ziua.
Andreea, felicitari pentru Ericozaurul umblaret!!!!!!! I-am vazut si poza in Unica. Atunci cind eram in tara, asteptam cu sufletul la gura in fiecare luna, sa apara. Plus revista "avantaje".
Ioana, asa face si Eva in patul nostru; misuna peste tot, nu sta o secunda linistita, parca ar vrea neaparat sa cada in cap, de acolo; iar daca o pui pe jos, se ridica pe marginea patului si incearca sa se urce inapoi in pat
... dupa ce trage de pe noptiere tot ce prinde.
Am mai vazut poze de copilasi la petrecerea de 1 anisor (Diana), poze cu Maya, Alex, Alexandra si niste adidasi mici, roz si frumusei. 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
nelia spune:
Calc si impaturesc rufe! O placere! Mai ales ca sint 27 de grade afara! Dar nu am incotro, m-am saturat sa tot scotocesc prin mormanul de rufe spalate ca sa gasesc ce-mi trebuie. Lenea tot nu mi-a trecut, dar astazi am incercat sa ma lupt cu ea si am mai facut cite ceva prin casa. De fapt, nu stiu daca nu e prea dur numita lene, e mai mult o lipsa de energie cum nu am mai avut de mult timp. Trebuie sa fac ceva cu titza aia de noapte, ca prea ma foloseste pe post de suzeta la cele 5-6 treziri. Ziua nu-i prea dau sa suga, dimineata si seara atit. Si daca scap cumva de aia de noapte, cu asta de dimineata si seara pot sa merg oricit, ca si la Agata, nu ma deranjeaza deloc. Spuneati de unii bebelusi ca nu primesc laptele de vaca... lapte ce capra ati incercat!?! Sora mea cea mare si-a crescut copiii numai cu lapte de capra dupa ce i-a intarcat. Cica e mult mai hranitor si are compozitia mai apropiata de cel de mama. Eu i-am dat Agatei dupa doi ani, dar nu simplu, ca nu-l voia, ci la cereale, budinci etc. Acum i-am luat si Tudorei tot in aceleasi scopuri. De fapt alternez, o zi vaca, o zi capra, iar brinzica o fac din lapte combinat, iese mai buna si mai grasa daca pun si de capra, dar nu-i place gustul daca pun numai de capra. Hai, ca v-am ametit!
Am incercat sa pun niste poze si un filmulet cu Agata care isi face curatenie in camera (de o luna numai ea isi face, da si cu aspiratorul, sterge pe jos, harnicuta lu' mama! La dorinta ei!), dar nu am reusit, incerc mai tirziu.
Adina, sanatate multa Emei! Te inteleg perfect, ca nu am uitat inca cum a fost!
Loreen, ca de obicei mesajele tale mi-au inseninat ziua! Iar filmuletul e mortal! Daca as putea sa o inregistrez si eu pe Tudora cind bodoganeste, dar ar trebui sa nu ma vada, ca daca vede aparatul nu vrea decit sa puna mina pe el cu orice pret!
Andreea, felicitari pentru Ericozaurul umblaret!
Beatrice, care colaj e gata? Ca nu m-am prins!
Of, voiam sa spun mai multe, dar s-a trezit pisicuta (mai nou asa ii spunem, ca face ca o pisicuta... toarce, e atit de dulce, ca se si alitna cind face). Ma duc sa-i dau prinzul, daca o vrea sa manince. Ca iar e in greva, cred ca prin simpatie cu Delia, sper numai sa nu aiba iar ceva. M-am uitat aseara in gurita ei si ii iese un dinte jos, al optulea (are patru sus si trei jos, si pare gingia umflata la maselele de jos. E vreo regula in iesitul de masele, fetele a caror copilasi le au deja, care au iesit primele? Ca la Agata a iesit toata dantura in mai putin de trei luni, asa ca habar nu am. Gata, ca trage de mine pisicuta somnoroasa! Ah, nu ies inainte de a face felicitarile:
La multi ani, ALEXIA!
si
La multi ani, BIANCA!
La multi ani, PATRICK RYAN!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Buna seara, fetele! Azi a fost marti 13, dar a fost o zi destul de buna pentru mine. Pe la prinz am ajuns la salon pentru ultima zi din abonamenul de 10 sedinte de impachetari cu parargil. Eram tare curioasa daca se cunoaste ceva. Masuratoarea oficiala arata ca s-au dus 7 cm de la solduri si 2 cm din talie. 

De maine incep seria a doua, de impachetari dar de data asta cu crema de termosudatie. Sper sa se mai duca inca pe atit. Mi-am luat si pt acasa un borcan de crema din asta, ca aveau si la vinzare. Mi-am spalat/aranjat si parul pe ziua de azi, se cheama ca m-am rasfatat nitel.
Dupamiaza am fost la serviciul pasapoarte, din Iorga, sa ducem actele pentru includerea lui Andrei in pasaportul meu. Gagici, daca trebuie sa ajungeti acolo vreodata, lasati-va nervii acasa, altfel ii faceti prastie pe acolo. Desi este birou separat pentru copiii, este ca la nebuni, coada se tot ingroasa cind crezi ca ai ajuns in fata, ca mai vine cineva cu copilul, bunica, pisica, sa le faca la toti pasapoarte. Si care isi lasase rindul la coada de dimineata. Si copiii nu mai au rabdare, e chiraiala pe acolo non-stop. Am stat cred ca vreo 2 ore jumatate, am scapat ieftin cica.
Acolo pe la coada am intalnit o mamica de mai (13 mai), dulce si dragalasa, si cu un baietel cu parul balai, tare frumos. Zice ca a mai scris cindva citeva mesaje cind eram burtici, dar ca ne-a urmarit tot timpul. Mihaela, esti binevenita sa ne scrii din nou aici oricind vrei, nu doar sa ne citesti. Si te asteptam si in parc cu Leon. E un nume tare frumos si deosebit. Ca si cel mic ![]()
Am ajuns si la Plaza pe seara, am mincat cu rindul si facind ture pe linga mese. De altfel asta e stilul nostru de mincat in oras de ceva vreme. Andrei le-a cucerit pe fetele de la bucatarie si a capatat si o jucarie.
Si ca ziua sa se termine glorios, mi-am cumparat si o chestie de la Rowenta, un foen care e de fapt si perie in acelasi timp. Deci usuca si aranjeaza in acelasi timp.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni