Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Chris, poti sa imi spui unde stati in Eforie? O prietena forumista ma rugase sa ii recomand o pensiune, und es aaiba acces la bucatarie. Doar ca eu nu ma cazez in Eforie
si nu stiu.
Ieri, Stefan ma striga prin casa: Lala!!!! O alta noutate e ca spune arde! (adee) cand ma vede ca aprind aragazul.
Nu mai stiu cine vorbea la tel. cu madame
, Stefan vorbea ieri cu Gigel
. "A...Gige! Gige!" a tinut-o intr-una.
Adina, am ras la faza cu puteee!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ChrisDun spune:
Mey, pe pagina a doua ?! Asa ceva .... ![]()
Cornelia - stam la o vila cu circuit inchis, si am fost norocosi ca am prins locuri (dat fiind ca n-am rezervat din timp). Imi pare rau ca nu pot sa te ajut. Acu' incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca stam in Eforie, insa statiunea mea de suflet era Mamaia ... da' ce preturi au pe-acolo, frateeee !
Ioana, multam' de recomandari! Daca poti sa imi zici si o terasa / carciuma unde se mananca bine ... ti-as fi recunoscatoare! Da, ai retinut bine, in iulie mergem (de pe 9 pe 14).
p.s.: moamaaaa, i-am dat send si nu ma logasem... da' nu l-am pierdut. ![]()
Cornelia spune:
Ok, Chris. Pana anul trecut nu as fi recomandat Eforie ca statiune la mare din motive de plaja murdara, manele
etc. Parca s-au schimbat un pic lucrurile acum. Sau poate nu mai sunt eu asa de pretentioasa. Insa mi se pare potrivita pt. bebe la mare.
Va pup,
poze
Mickyyy spune:
Chris, eu am fost anul trecut in Eforie (si anul asta am fost un week-end acolo, dar era extrasezon si era pustiu, nu gaseai nici o bodega pe langa plaja sa iei o bere sau un suc macar) si cel mai bine am mancat la o miniterasa, Casa Verde, sau ceva de genul asta. E o carciuma mica, aveau vreo 3-4 mese inauntru si tot atatea afara, insa mancarea era destul de ieftina si foarte foarte buna. E greu sa-ti explic cum se ajunge, oricum din treci de zona centrala (strada principala din Eforie) si undeva faci dreapta, mergi vreo 50m si se vede pe stanga.
Oricum, e plin de terase in Eforie, cel mai bun sfat e sa eviti hotelurile (mai ales cele vechi), in general la terasele sau restaurantele lor se mananca prost si scump.
Ce nu mi-a placut mie anul trecut in Eforie era faptul ca inca nu au scapat de vanzatorii ambulanti. In mamaia am vazut ca nu mai se plimbau pe plaja cu "ia banana neamule, luati porumbu la copii, nu dati banii pe prostii" si altele de genu, in schimb Eforie era plin.
Si cu plaja stau destul de prost, daca nimeresti in plin sezon, tre sa te trezesti dis-de-dimineata sa prinzi loc, plaja e destul de mica si pe la 10 cand ajungeam noi abia abia gaseai un loc sa stai.
Insa preturile sunt in general de bun simt acolo, oricum fata de Mamaia e parfum.
Si noi cred ca tot acolo vom merge si anul asta, oricum e plin de vilute noi, asa ca se gaseste destul de usor cazare. Acum depinde si de pretentii, si de buget. Noi anul trecut am stat cu 1.100.000 intr-un apartament super fain, imens (avea un living de vreo 30-40mp), avea si baie si bucatarie. Din pacate acel apartament anul asta nu mai e de inchiriat, insa cu siguranta vom gasi ceva.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cornelia spune:
Dar cazare la munte pt. familie cu doi copii
, imi puteti recomanda si mie? Conditii bune, preturi normale... parca nu as vrea zona Bran - Moeciu.
Era un subiect cazare la munte si am vazut ceva frumos aici: http://www.anita.ro/index.html Imi place foarte mult, dar ma intereseaza si alte oferte.
Va pup,
poze
elisor spune:
La multi ani micului meu ingeras care mi-a implinit viata, e tot ce mi-am dorit pe langa nazdravanul Andreas si o fetita, o golomoata care m-a trezit in miez de noapte, ca ea s-a hotarat sa vina mai repede...emotii, da...bineinteles, primul moment cand mi-a prins manuta si primul zambet, dar si primul plans...am parcurs un anisor cu bucurii, cu ingrijorari mai mult decat era cazul, cu dragoste, cu nopti nedormite...cu voi, alaturi de noi.
Biencut mic si scump, Bibic drag sa fii sanatoasa, sa ai noroc, sa-ti iubesti fratiorul, sa fii tot ce-ti doresti, mami si tati vor veghea si vor incerca sa-ti faca viata frumoasa. Te iubim!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:

La multi ani micului smecheras Patrick! Sa fii mereu acelasi cumintel, sa fii sanatos, sa ai noroc in viata, sa fii inconjurat de dragoste...
Anca sa te bucuri de Patrick si sa fii convinsa ca aceasta zi e una speciala si deoasebita, sa-l cresteti cu drag si gandeste-te la inca un patrick mic, mic de tot ce ar putea sa vina...
Petrecere pe cinste!
La multi ani Elly_b! Nu mai dai nici un semn? Sanatate si tot ce-ti doresti, ce mai face gaza mica?
Multumesc din tot sufletul pentru urari, le-am simtit deosebite.
Nu stiu ce am dar dorm pe mine, nu am nici o explicatie logica si de bun simt, dar mi se inchid ochii. A fost o noapte in parametrii normali si cu toate astea parca n-am dormit de cateva nopti...exact ca acum un an ![]()
I-am cantat de dimineata la multi ani pe 3 voci si in nspe variante, a fost atat de scumpa cum a "cantat" si ea cu noi. Cata dragalasenie poate exista intr-un gombotz.
Mikyyy pai nici noi nu-i taiem motzul azi si probabil ca nici la sfarsitul asta de saptamana, mai amanam cu un wek. Azi ii cumparam un tortulet, o s-o imbrac mai fistichiu, suflam in tort si cantam La multi ani.
Laura biscuiti Nestle au la Carrefour, vrei?
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI PATRICK SI BIANCA!
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
elisor spune:
Fetelor de cateva zile culeg subiectul de pe pagina 2, ce se intampla, a venit vara?! Anuntati-ma si pe mine ![]()
Tot somn imi e, asa ceva, nu inteleg...
Cristina e o terasa, nu-mi amintesc numele nici sa ma bati, exact cum iesi de pe aleea ce vine de la plaja, e cu autoservire, are mese si inauntru si afara, e mare si are o varietate de meniuri. Afara e chiar elegant, au si orchestra cu muzica...rezonabila. Daca nu s-a schimbat ceva, asta era in 2004.
M-am prins de ce mi-e somn: azi n-am baut cafea ca n-am "ajuns" sa mi-o fac, n-am bucatarie vreo 2 zile si prevad si o durere de cap.
Of, trebuie sa iau masuri urgente ca doar e ziua lui Bibi. Pupa mama pe ea de fetita dulce.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
loreen spune:
Adina dar care a fost cauza?!Nu ti-au spus nimic cei de la Salvare?!...orice ar fi va trimitem de la noi sanatate...
Hai sa va arat o mica www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060613&ctime=043256" target="_blank">cearta tiganeasca...mi-e drag de nu mai pot cand o aud cum vorbeste,chiar daca ne intelegem ca cucu-n gura...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"