Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

La mullti ani Bianca
La mullti ani Patrik Ryan

Felicitari Eric , si la mai mare!
Olga, despre iesitul din tara cu masina, s-ar putea sa aveti nevoie de procura, dar pana la urma e la mica intelegere cu vamesi. Eu luicrez la o firma de leasing, si toti cei care au masini in leasing (adica masinile sunt proprietatea noastra, ei sunt doar utilizatori) au nevoie de o procura de la noi sa poata iesi din tara. Insa procura este doar o hartie interna, nu ajunge la notar s-o legalizeze. Si am avut cazuri de clienti care au putut pleca in afara si fara acordul nostru, cu o mica spaga la vama.

Am si eu o intrebare, motul trebuie taiat chiar in momentul implineste anul? Ca noi ne gandeam sa mai amanam putin cu motul si turta pana terminam de amenajat casa, ca sa putem face si noi un mic chef acolo, insa asta ar insemna vreo luna, daca nu chiar o luna jumate de intarziere. Bona imi zicea dimineata ca ar trebui taiat motul acum (chiar si fara tam-tam) si putem face petrecerea si rupe turta oricand dupa. Stiti ceva despre astea?!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Bianca! Sa cresti mare, Bibi mic si scump, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa te faci mare sa-i bucuri pe cei din jur si sa fii un om bun!
La multi ani Patrick Ryan!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mickyyy dar taiati cand vreti...ca daca stai sa te iei dupa fiecare regiune va ametiti de cap...eu am luat motu dupa 2 saptamani fara turta sau galeti de apa...e chestie de zona si interpretare...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bianca, Patrick Ryan

Elisor, da este piscina de la bloc..

Alex cred ca bea lapte destul de mult. E laptareasa, ciorbacareasa. Papa ciorba la greu, apoi mancam si fructe, piure dimineata, papam si felul 2... Cateodata nu avem pofta de masa dar ne revenim a doua zi...

Imi zicea doctorita ca atunci cand invata sa mearga nu mai cresc tare mult in lungime... Ca apasa cumva pe picioare... ai vostri au mai crescut?

Si ai vostri mananca mai tarisor? adica reusesc cumva sa pape alimente mai mari? Ca Alex le cam scuipa... Cu toate ca a fost invatat si cu alimente mai dure...Sau o fi fitzos? hm!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cu intarziere:

LA MULTI ANI, ALEXIA!

LA MULTI ANI, BIANCA! Bulanite dragi, sa cresti mare si sanatasa si sa fii mereu lumina ochilor parintilor tai!

LA MULTI ANI, PATRICK RYAN! Copilas dragalas, sa ai parte numai de bucurii in viata asta in care tocmai ai adaugat primul anisor.

Of, mai fetelor, ce de mai scrieti! Eu aseara nu am mai intrat si s-ar putea sa fie la fel cateva zile pentru ca barbatul are de facut nu stiu ce proiect pentru sesiune si are nevoie de calculator.

OlgaM - multumesc de raspunsuri cu terasele; pana la urma renuntam la parc, am fst si noi duminica seara sa vedem cum e si mi s-a parut ca merge pentru o iesire intre prieteni, dar pentru o ocazie festiva mai greu. Asa ca trebuie sa ne hotaram intre City Grill si Livada cu Visini, le vom vizita la pranz sa vedem ce-i de capul lor.

Andreea.a - felicitari pentru micul misunator.

Elisor - si noi plecam la mare pe 22 august. Dar fara bebe.

Loreen - am vazut biscuitii de la Nestle la Cora (nu stiu daca au si la Carrefour), nu am stat sa-i studiez prea mult ca mi se pare tardiv sa-i dau acum, dupa ce o indop de la 6 luni cu biscuiti obisnuiti. In orice caz i-a luat colega mea fetitei si a zis ca sunt extrardinar de buni la gust. Poate iti aduce Adina cand vine la sfarsitul lunii.

Micky - se zice ca la fete se rupe turta inainte sa faca anul ca sa nu se marite tarziu. Dar dupa cum ziceam zilele trecute, mie nu mi-au taiat nici o turta si m-am maritat nici devreme, nici la timp, ci tocmai cand trebuia. Asa ca fiecare face si in functie de posibilitati si imprejurari.

Elisor - imi pare rau ca ti-am stricat surpriza, dar oricum pana atunci s-ar putea sa uit si si vei avea placerea sa-mi amintesti. Spor la renovare, sa terminati repede si bine.
Te invidiez cu somnul, aseara iar era Mogaldea cu chii pe peretzi la 2, am luat-o la noi in pat si a inceput sa urle ca la balamuc (a facut la fel si alaltaseara, facea tumbe prin pat, se rostogolea si se incolacea si dadeaa sa sara din pat; la un moment dat, de nervi barbatul a dat-o jos din pat ca prea voia sa se arunce in cap), solutia pe care am gasit-o a fost sa aprindem lumina, se potleste instantaneu si doarme in fund

No, va las ca am de lucru. Pupici si o zi buna sa aveti! Ca vremea oricum vad ca e nasparlie.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI BIANCA!!!
LA MULTI ANI PATRICK RYAN !!!
SA FITI SANATOSI, SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN SI MAI FRUMOS IN VIATA!
Eu iar am tras chiulul la scris cateva zile, dar am mai tras cate un ochi sa vad ce mai spuneti pe aici. Alex de cateva zile si-a dat binisor drumul la mers, asa ca ma alearga non stop, se trezeste cu noaptea'n cap, isi ia pantofiorii si mestereste cu cheile la usa, sa-mi dea de inteles ca vrea afara. Asa ca suntem pe drumuri cat e ziua de lunga.
Mickyyy, si eu zic ca Laura, poti sa tai motul cand vrei sau cand poti, noi de ex l-am taiat inainte cu o saptamana ca atunci s-a putut.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI BIANCA !!!
LA MULTI ANI PATRICK RYAN !!!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Eli si NewMami, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lumea asta! Bianca si Patrick ! Mult noroc si reusite in tot ce veti face !

Multam' de raspuns, Eli, sa stii ca am aranjat la Eforie pana la urma, cu niste pile. O sa avem camera cu 3 paturi la 30 EUR (fara TVA), cu aer conditionat, frigo-bar si bucatarie la dispozitie. Mobilierul cica e schimbat anul trecut. Bine ca mi-ai zis ca se mananca ok in Eforie, ca n-avem nimic aranjat pe planul asta. Sper sa fie ok macar conditiile, pentru ca vremea - dupa cum zice Olga M - nu pare sa fie grozava in perioada in care vom merge.
Lili, multam' de lamuriri. Chiar ma miram ca n-am idee de Hanul Haiducilor... Dar bine a banuit cineva (scuze ca nu mai stiu cine ) ca o fi o kestie militara. Acum cred ca l-am si localizat: pe langa Orizont, nu? Adica langa MApN...

Ieri Carina a adormit la 16.00 ... si a dormit... si a dormit... si s-a mai trezit azi-dimineata la 6.00 Am mai patit chestia asta de cateva ori, asa ca pe la 22.00 i-am dat bib asa adormita cum era, si i-am schimbat scutecul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI BIANCA
LA MULTI ANI PATRICK RYAN!
Pui scumpi sa cresteti frumos, sa fiti sanatosi!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Chris - imi pare rau ca nu ti-am raspuns si eu la recomandari privind statiunile, pesemne in ziua aia nu am intrat. Dar intr-adevar si noi suntem fani Eforie Nord pentru ca desi este o statiune mosnegeasca (nici in facultate nu prea bateam eu cluburile si discotecile, d'apoi acuma...), este totusi mare, ai loc sa te plimbi seara (nu ca la Olimp, spre exemplu), plaja e mare, iar in apa nu sunt pietre si se mananca excelent si ieftin. La momentul de fata nu cred ca sunt deschise toate terasele, dar pana ajungeti voi in iulie (parca asa am retinut) veti avea o gramada de optiuni. Distractie placuta, ah, ce salivez si eu la un drum. Barbatul chiar zicea ca ce mare lucru ar fi sa mergem duminica o fuga, dar pentru zi mi se pare prea mare tevatura, mai ales cu Mogaldea dupa noi.
Moama, dar ce le doarme Carina, mai patim si noi asa, daca mergem seara la Cora si apuca sa adoarma pana acasa nu se mai trezeste si papa in somn, dar chiar de la ora 16 n-am mai auzit. Pa, pa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput