Manele !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mey da slaba miscare pe-aici mey ! Ce se intampla fetelor ??????
Va multumesc de urari la toate sunteti tare dulci !
Daca tot nu sunteti , profit si ma cuibaresc langa sotul meu drag ca sa-i spun cateva vorbulitze inainte de "ca mos ene sa treaca pe la gene" ca dupa nu se mai poate
Va pupicesc pe toate la rand si va doresc o seara "hot" si la propriu si la figurat

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

'Neata gagicutele mele (a! voi inca visati) nu-i nimic . eu ma pregatesc de mers la munca. mai am azi si intru in liber 2 zile ,ca -s rupta-n doua

va pup si ma vb.

mamica de terorist

Mergi la inceput

unde va-ti ascuns ba ???

v-am gasit pe pag. 4 rusine voua

aileene esti obosita dupa petrecerea sotului sau rupta dupa si a ? cum e ? treci aici cu vesti si

gagicutelor hai la dans ce faceti ,,, mai bine zis la barfa

mamica de terorist

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Fetelor imi cer mii de scuze pt. ce am facut si ce s-a intamplat. (am fost intr-o pasa f. proasta si am facut-o lata ).

MODERATORII !!! Va rog sa inchideti toate subiectele mele, scuze inca o data. cu siguranta n-o sa se mai intample .

Deocamdata ma retrag si va urez succes in continuare.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Alo... moderatori chiar nu vreti sa-mi ascultati rugamintea???

Mergi la inceput

nanani ce-i draga cu tine , s-a intamplat ceva ? N-am fost pe faza ! Nu inteleg de ce ceri moderatoriloR sa-ti inchida subiectul ?
Eu am fost ocupata , am muncit mult si n-am mai putut veni , cred ca e din acelsi motiv ptr celelalte fete , nu stiu ! Oricum subiectul tau n-a deranjat pe nimeni si respectul a fost totusi aplicat de toti , deci nu vad de ce nu mai vrei sa continui , hai fetita curaj , suntem aici toate dara ! Te si fii curajoasa da ? Asa cum esti de obicei ! A , iar muzicutele trimise sunt supeeeeeer faine !
Ciaooo fetelor , unde va ascundeti ? Sau pregatiti un week-end teribil , Hm ? Va pe toate ! La ziua sotului a fost extra si deseara o vom face si mai lata s'ltadata inca o data si mai lataaaaaa ! Numai bine tuturor si moderatorilor "peace end love"

Mergi la inceput

Scuze daca ma bag ca musca , am inteles acum de ce !!!! Imi pare rau si stiu ca n-ai facut-o cu intentii rele ! Te si-mi pare rau

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aileene

nanani ce-i draga cu tine , s-a intamplat ceva ? N-am fost pe faza ! Nu inteleg de ce ceri moderatoriloR sa-ti inchida subiectul ?
Eu am fost ocupata , am muncit mult si n-am mai putut veni , cred ca e din acelsi motiv ptr celelalte fete , nu stiu ! Oricum subiectul tau n-a deranjat pe nimeni si respectul a fost totusi aplicat de toti , deci nu vad de ce nu mai vrei sa continui , hai fetita curaj , suntem aici toate dara ! Te si fii curajoasa da ? Asa cum esti de obicei ! A , iar muzicutele trimise sunt supeeeeeer faine !
Ciaooo fetelor , unde va ascundeti ? Sau pregatiti un week-end teribil , Hm ? Va pe toate ! La ziua sotului a fost extra si deseara o vom face si mai lata s'ltadata inca o data si mai lataaaaaa ! Numai bine tuturor si moderatorilor "peace end love"

aileene cand o sa ai timp intra si vezi ce se intampla. din cauza manelelor a iesit razboi. si daca eu am facut o gafa si am scris ceva urat se pare si un "fa" care este interzis am primit un advertisment de care se bucura toata lumea si acu sunt pusa la zid si altele chestii nu s-au vazut decat pe mine . de aceea vreau sters, inchis tot , si... numai bine la toata lumea. cand o sa vad un pic de liniste pe DC poate mai vb, chiar voiam sa-mi iau la revedere de la tine . te pup si numai bine

Pt. ultima data rog moderatorii sa-l inchida .

Mergi la inceput