Manele !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

nanani , imi pare sincer extrem de rau , si sunt sigura ca ti-a scapat acele vorbe , chiar daca cuvantul nu era intreg !!! OFFFFF ce rau imi pare , erai o fata minunata de gasca , imi placeai mult si de aceea rog din suflet moderatorii sa treaca cu vederea peste acest mic incident , greseala e omeneasca si trebuie sa iertam , sun fapte si mai grele , peste care se trece cu vederea , de ce nu s-ar trece peste acest incident ?
Hai nanani iubita lasa lumea sa te puna la zid cat or vrea ei , e si normal ca reactia e asta ! N-ai ce face ! Dar va trece si asta da ? Hai te rog eu mult , nu fi suparata !
Eu te mai astept , chiar daca pe moment esti necajita , eu te si doresc sa treaca norii grei si s-apara un soare frumos !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nanami,nu-ti pot indeplini dorinta,pentru ca nu moderez "prietenii";insa fiind cea care te-a facut cu-n cartonas,ma simt datoare macar c-o explicatie;stiu ca ti se pare o masura drastica,pentru ca acest sistem de avertizare este proaspat introdus;in timp vor aparea si alte cartonase si nu te vei mai simti atat de aratata cu degetu'.In plus,cartonasul poate fi scos dupa o perioada,depinde de tine cat de lunga.Eu nu te rog decat sa n-o iei in mod personal,pentru ca nu e!Cartonasul penalizeaza limbajul tau la un moment dat si-atat!As da cate unul la toata gasca,pentru atitudinea "sa moara dusmanu'" (dusman=antimanelist),pentru ca suntem pe un forum intre prieteni si nu in gasti concurente intre blocuri.Cu-alte cuvinte,batistutele si valijoarele nu sunt necesare,pentru ca nu te da nimeni afara pe TINE de pe forum!Am penalizat cuvantul cu "P" si-atat...
We placut!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

quot[e]Originally posted by Veve

Nanami,nu-ti pot indeplini dorinta,pentru ca nu moderez "prietenii";insa fiind cea care te-a facut cu-n cartonas,ma simt datoare macar c-o explicatie;stiu ca ti se pare o masura drastica,pentru ca acest sistem de avertizare este proaspat introdus;in timp vor aparea si alte cartonase si nu te vei mai simti atat de aratata cu degetu'.In plus,cartonasul poate fi scos dupa o perioada,depinde de tine cat de lunga.Eu nu te rog decat sa n-o iei in mod personal,pentru ca nu e!Cartonasul penalizeaza limbajul tau la un moment dat si-atat!As da cate unul la toata gasca,pentru atitudinea "sa moara dusmanu'" (dusman=antimanelist),pentru ca suntem pe un forum intre prieteni si nu in gasti concurente intre blocuri.Cu-alte cuvinte,batistutele si valijoarele nu sunt necesare,pentru ca nu te da nimeni afara pe TINE de pe forum!Am penalizat cuvantul cu "P" si-atat...
We placut!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
[/quote]

OK. Multumesc.

Mergi la inceput

Nanani acum ca furtuna a trecut te astept cu noutati ! Ce zici , ne pui una buna maine , hai ca nu-s pretentioasa , inteleg ca esti cam tristuta iubita , dar las ca trece buba , mama tzuca fetitza ei draga ! Pune-ne muzicuta , sotul vrea una noua ptr seara asta , ce zici ma servesti ? Tu le ai cu astea , din cele mai noi si proaspete manele ! Hai astept , in acelasi timp astept si musafirii peste vreo 2h30 asa ca mai am timp ! speciale ptr tine si te astept .... .............

Mergi la inceput

aileene si las ca nu-s suparata tare din cauza asta, in ultima perioada am cam multe probleme pe cap , care m-au cam dus la fund Dar cu ajutorul Domnului sper sa se rezolve totul si sa-mi vina iar zambetul pe buze Nu stiu cat sunt de noi menelele astea dar incerc sa mai caut , uite acum , special pt. tine si sotul tau asteapta o clipa da ?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

nanani n-am cuvinte , esti o dulceeeeeee ! Am intrat sa vad daca m-ai bagat catusi de putin in "zama" esti o parolista pe bune , si-ti multumesc din suflet ptr muzicuta ! Iaca acuma il pun ptr invitatii nostrii , sa vezi ce-o sa mai jucam ...... pana ne iasa basicutze in talpi !
Las nu mai fi necajita , totul e trecator , hai capul sus si mai bine trage o distractie ca sa uiti de toate , dar mai bine cu manele si cu suc , nu cu ca nu-ti face bine ! Glumesc iubita , vreau doar sa-ti descretesc fruntea un pic ! Te si-ti multumesc ptr muzicuta , traiasca manelele !
O seara excelenta draguta tie si bineinteles tuturor si numai ganduri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ramane valabila cererea pentru inchiderea acestui topic?
Da sau NU.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

nanani hai draguta , vino sa ne spui e alba sau neagra , nu ne fierbe atata ! Oricare ar fi raspunsul ! Te si-o fac ptr toata lumea in acelasi timp si mult noroc in toate !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Ramane valabila cererea pentru inchiderea acestui topic?
Da sau NU.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Nu. Va rog sa-l lasati deschis. Scuze.
Multumesc.

G.K.R

Mergi la inceput