Raspunsuri - Pagina 13
nanami spune:
gagici iar s-au bagat dusmanii printre noi dar ii lasam in pace sa se bucure si ei saracii , nu ?
voiculitza ma bucur pt. tine , bafta in continuare cum stai cu amenajarile ? gata?
se pare ca fetele noastre sunt tare ocupate
aileene unde ai disparut mami??????
mamica de terorist
aileene spune:
nanani draga mea , n-am disparut , dar aveam ceva treaba in + la serviciu si intelegi tu ! Munca-i munca !
Ma bucur ca esti ok , nu-i baga-n "zama" pe cei care-si baga "codita"...!
Si ma bucur ca voicu_bebi s-a impacat cu sotioru' , las' ca nu-i draku atat da negru... !
Fetelor va tzuc asa ca-n banat una de-aia maaaaareeeeee SMAAAAAAK si va doresc o seara buna !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
nanami spune:
aileene ma bucur ca ai aparut , spor la munca , si te pupici
bineninteles ca pupici la toate
ma duc la somn ,ca-mi cad ochii-n gura
mamica de terorist
aileene spune:
Astazi e randul meu sa ma fac...hic hic hic ! e ziua sotului si a si inceput cu cheful asa ca ma duc fuguta sa-l tzuc si sa-nchin in cinstea lui si s-ascultam dom'le o manea si o tura de voie buna fetelooooooooor ! Sa-mi traiasca sotiorul si ai vostrii !
Ospatare sa curga muzica si sa cante vinul .....hai toarna si inca unul ... mai unul ...inca .............
O seara ca-n vis va doresc la toate !
Idora spune:
aileene,LA MULTI ANIsotului!!Sper (de fapt sunt sigura)c-ati tras un chef pe cinste
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
aileene spune:
Idora ca bine gandisi fata draga , asa am si facut , un chef pe cinste care s-a terminat cu o seara romantica in compania lui Guta si Co. si astazi continuam (deseara cu prietenii sotului de serviciu) ! Iti multumesc din suflet ptr urari , esti o dulce
nanani ne jucam de-a v-ati ascunselea ? Can io mi's tu nu esti s.a.m.d ...te si va pe toate si va doresc toate cele bune si o zi superba ! Cu manele binesur ...
nanami spune:
aileene La multi ani sotului , multa sanatate si fericire multa in continuare
distractie placuta mami si nu uita sa bei si pt. noi . uite beau si eu o bere in cinstea sotului tau te pup si numai bine aaaaaaaaaa..... ai grija cu sa nu patesti ca mine
fetelor ce mai faceti ??? va pup
mamica de terorist
aileene spune:
nanani sarutmana de uarari , am sa-i transmit cand o sa se intoarca de la scarbici ! Da , am eu grija nu te teme in privinta mea , eu mai beau dar cu masuraaaaaaaa ca nu-mi plac starile de dupaaaaa cand esti ametit , cu dureri de cap si cu ! Si stii cum se zice ca si galeata e cu masura...hahahaha ! Ieri m-am cam aburit , da o fost musai dom'le ! Altfel nu simt ca e sarbatoare , nu ? Dar astazi e mai...linistit , ca prietenii (colegi) nu prea le au cu din cauza ca daca se intorc acasa cu si nenea politaiu le opreste , e vai de capu lor amenda usturatoare (900) si punctulete de pe permis(6/12 cate sunt pe el) asa ca nu se glumezeste cu legea ! Da o facem noi lata altfel ...!
Te !
Voicu_bebi draga cum merge treaba , la vie est belle ? Sper ca DA ! Sotu e cuminte ? Ca daca nu , da-l pe mana mea s-atunci sa vezi cum ti-l altoiesc ... ! Te
voicu_bebi spune:
hello la fetele cucuiete...
noi ce sa facem bine dar eu nu prea bine....niste probleme de sanatate cam ciudate...
astazi merem sa ne luam jaluzele verticale asa ca sa nu ne mai vada lumea ce facem noi in apartamentul conjugal....
aileene...fata mamii LA MULTI ANI PT SOTIOR...SA-TI TRAIASCA SI SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI CA IN PRIMA ZI...PANA LA ADANCI BATRANETI...SI HAI INCA UNUL PT MINE..HAI PAHARUL SUS SI DA-L PE GAT CA DEEE E PARTYYYYYY IN SEARA ASTA...MA SIMT BINE SI VREAU SA MA DISTREZ...VORBA LUI SALAM...
nanami...pregatirile merg mai departe cu amenajarile....mai avem un pic si ma alearga in prin casa...mare iubire acuma pe noi....
haideti ca va pupicesc asa ca is fericita....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
nanami spune:
voicu bebi ma bucur ca totul e OK . bafta in continuare si sa nu uiti sa ne povestesti cum a fost alergatura asa i mare pe pupici
aileene te mai tii mami pe picioare ? sau e mare la tine ? te pup si sa ne spui cum a fost petrecerea
mamica de terorist