attachement parenting - opinii

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Lena de ce mey.. era o replica politicoasa la pisik care incepea cu echilibrul si sfarsea tinand lectii cam asa "fetita ta vrea in brate ptr ca ai obisnuit-o asa. daca tu te simti implinita ca mama in felul asta, continua la fel si profita de ea, ptr ca cu un al doilea sau al treilea copil nu o sa mai poti face la fel, mai ales daca o sa aiba diferente mici de varsta intre ei."

In fine. Sanzi uite cum e cu adormitul. Seara spun poveste la lumina chioara fetitei in pat si pun gandacelul in patut cand se freaca la ochi. Deobicei gandacelul adoarme cand termin povestea si fetita mai cere un rand pana adoarme si ea sau macar e somnoroasa rau. Atunci mut gandacelul in camera noastra ca pustoaica vrea sa nu-l auda noaptea. Ea a cerut camera ei, ea a capatat-o.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ab, pai oare...ca daca putea sa o ceara mai devreme (hihi...in cuvinte adica) poate ca o cerea
In fine...eu cred ca toate mamele au instinctul ala primar care le dicteaza ce e mai bine pt copil!!! Si copilul stie cum sa ii "transmita" mamei ce il face pe el sa se simta bine!!!
David cand vrea sa doarma cu noi e binevenit...se da jos din pat si vine peste noi...mai rau era cand tocmai ce scapasem de pampers noaptea si mai avea un "accident" la noi pe perna...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Depinde ce picteaza??? The Anatomy Lesson of Dr Tulp sau Madonna with the book sau Christ and the apostles...
Ca daca e copaci si inimiioare nu se pune!!!!

Sinzi, Radusi David

auzi hai ca distrugem in pana mea sobectu serios...mey baloanele cu aer sunt mai complicate decat inimioare si copaci, auzi la ea...hehehehe...restu i le las pe mai tarziu(lol), ia ca mi-ai dat o tema de gandire, trebuie sa-l pun pe ta'su sa o invetze ceva mai serios, ca vaz ca nu merge asa usor, doar cu baloane

David

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Lena, de maine il pun si io sa copie o Gioconda , ceva. Poate recuperez AP

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

AB, bravo tie, tu esti bine antrenata ptr al treilea!

am facut baby sitting, am avut doi copii, cel mai mic bebe era o fetita pe care am luat-o de la 2 luni. d-aici stiu cum e. imi pare rau ca nu m-ai prins cu... matza-n sac!!!

tineti-i in brate cat mai mult. e f bine ptr copii, daca ii puneti jos cand dati cu aspiratorul sau faceti mancare, copii devin frustrati si fac nevroze mai tarziu. ce conteaza coloana voastra vertebrala, doar sunteti mamici, nu? si pe urma la batranete pe linga o osteoporoza mica, ce mai conteaza o discopatie?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Lena
ce ziceam eu ca am fost politicoasa zicand ca pisik se considera mai desteapta si in loc de opinii iar se dau lectii.

Pisik din pacate al treilea nu-l mai pot face ....

Spatele meu e super ok. La munte duceam si 20 de kile fara probleme ore-n sir. Noroc ca-mi porti de grija!

... stiti ceva serios : Sa se duca naibii DC-ul si toate toapele care l-au poluat!!!

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Ab, sper ca nu te-ai suparat pe mine...ca nu am vrut asta!!! Eu doar vreau sa spun ca fiecare mamica stie ce e mai bine pt puiul ei...
La fel cum, cred eu, ca am stiut ce e mai bine pt puiul meu, si nu pt al alteia....

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Androix
...
Ma rog, pana la urma parerea mea este ca si a lui Pisik, extremele nu sunt bune. Nici cu el in brate non stop, nici ca soacra cea nebuna care si-a lasat copilul 5 ore pana s-a albastrit. Sa ma ierte cine a scris ca uite nu mai retin, dar cred ca trebuie sa fii putin cu buba la cap sa REZISTI in urlet de copil 5 ore
...
Andreea mamica lui Filip Stefan

eu am scris... de foasta soacra!
ironia este ca a rezistat dand drumul la aspirator in cealalta camera, ca sa nu-l auda!

ca sa ajungem din nou la aspirator...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

creca ne muta emediat cineva la ZZ

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nu am apucat sa citesc decat mesajele politicoase, banuiesc ca restul au fost cenzurate.

quote:

Lena
ce ziceam eu ca am fost politicoasa zicand ca pisik se considera mai desteapta si in loc de opinii iar se dau lectii.

mesajul politicos incepea in felul urmator:

quote:
Mey iar e una mai desteapta ca ailalta? ...

dar sunt nu numai chestii politicoase, ci si... serioase!!!

quote:

... stiti ceva serios : Sa se duca naibii DC-ul si toate toapele care l-au poluat!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ma intreb de ce multe dintre subiectele cu adevarat interesante .... pentru unii...... ajung sa deraieze mult si bine spre derizoriu??? Sunt extrema de dezamagita.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput