Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 24
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, Alain nu mai are stare, nu stiu ce sa mai inventez...acum sta pe burta pe picioarele si il leagan rotindu-ma cu scaunul. Mai demult statea cumnitel cate 30 de min in coic si ne jucam, acum se intoarec si se catara pe el, la fel face si in carucior. in patur face ture..e o figura..ma distreaza de mor. Voi cum ii mai tineti?
Janina sa dai vigntol neaparat.
Cata, eu i-am facu fara sare si papa, daca nu ar fi papat ii puneam si eu.
poze
anasebe spune:
March Si noi tot cu fontanela mica suntem si a zis pediatra ca-i ok. Fata de fiecare data cand iti scriu pe forum imi amintesc ca tie ti-am trimis mesajul ca am nascut si ma apuca amintirile. Tin minte ca inainte sa plec de acasa la control, probabil avand o banuiala, am luat nr tau de telefon si al Nicoletei. A doua zi ti-am trimis tie mesajul ca M e inainte de N. Of, of, mai, mai!
Nicooooooooooooooooooooo Ce-ai facut azi mama?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
E ok fontanela March, asa trebuie sa fie. Mie mi-a zis sa-i dau 3 de vigantol ca a crescut f mult si repede. Ulei de masline eu pun o lingurita, dupa ce opresc supa.
poze
utocatalina spune:
Nu a papat decit 2 lingurite...explicabil, doar avem 37.9!
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
Bee spune:
Janino, ce-are Vigantolul cu papa? De adormit poti s-o adormi tu cum vrei, numai s-o linistesti, dar Vigantolul.......da-l fetei.
MAi, eu dau cu sfintenie 3 picaturi si avem o fontanela.......Uriasa. Mie nu mi se pare ca i s-a inchis vreun pic. Care bucric de deget? Astea-s glume. Toate buricele de la degetele mele daca le pun pe fontanela ei si tot mai ramane loc! RAhitica lui mama. O duc eu la mare.
March, poti pune linistita putin ulei la urma. Si mai da-i cateva clocote cu ulei cu tot.
Silvi, eu pe Ana o tin in patul nostru mare, intre jucarii. In brate doar cand o culc si ziua si seara. In pat face niste ture de ma amuza copios. Si tipa de ma asurzeste.
alina80 spune:
Am iesit si noi afara cu mama, a venit sa ne vada. Am stat vreo doua ore si l-am adus acasa pe Ayan plangand de ma stie tot cartierul. Mi-a si zis un vecin foarte mirat: "De ce il lasi sa planga?". Imi venea sa ii zic cateva, ca eu chiar nu il las sa planga.
Cu Vigantolul si eu ii dau doua picaturi, direct in gurita, deschide gurita imediat.
MARCH, sa iti traiasca grasana! Eu pun uleiul de masline la fiert. Patrunjel cum pui, frunze?
ANASBE, cand incepeti diversificarea?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Bee spune:
CAtalina, in conditiile astea nici nu stiu de ce te mai chinui cu lingurita. A mea clar, daca e indispusa, in afara de "lapticul ei" nu vrea nimic. Azi nici lapte n-a mancat, asa ca am luat o pauza de lingurita! Serios, trebuie neaparat sa-i dai o pauza, sa fie fata binedispusa, altfel nu faci nimic.
Ingrid, intra si spune-ne cum e cu Dienuta! Cum a suportat meniul pe care i l-ai pregatit?
alina80 spune:
BEE, in ce perioada mergeti la mare? Si cat ti-a zis pediatrul s-o tii pe plaja?
TOANCA, mi se pare cat dai ok la bona.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
anasebe spune:
Alina La 6 luni incepem diversificarea.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Am lasat-o in pace..am si o veste buna..urocultura nu a necesitat antibiograma, deci inca o data se confirma teoria cu dintii
....na, ca eu am facut ca proasta faza cu lingurita cu 2 picaturi, acum dupa 2 luni aflu ca trebuiau 3, ca una ramine pe lingurita..desteapta mai sunt!
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina