Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 23
utocatalina spune:
Silvi nici eu nu am oparit banana si nici nu o fac! Eu o sa incerc si cu o frunza de salata si un mar data viitoare cind fac supica...azi am pus pentru prima data nitica sare..macar de i-ar placea! Bia nu a muscat nicodata..nici nu am invatat-o..in schimb ciupeste in ultimul hal si nici treaba asta nu am invatat-o!
March babana Ioana!
Noi avem destul de mare fontanela, dar mama s-a uitat la coaste si alte alea si nu a zis ca are rahitism..luam 2 pic. de vigantol dar, cum zici si tu,majoritatea ramine in lingurita si nu stiu de ce nu-mi intra o data in obisnuita sa i-l dau intr-o lingurita de lapte..cred ca de lenesa!
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
J G spune:
Buna ziua gagici si bebei,
LA MULTI ANI ASTERY, SA FII FERICITA SI IUBITA!!!
La multe luni Rares si Ioana Catalina, sa cresteti mari si cuminti!
Fetelor eu va aud vorbind de vigantol si va spun ca eu nu i-am mai dat de 2 luni, pentru ca nu papa bine! Nu stiu daca sunt inconstienta sau nu, dar cred ca daca am crescut toti fara el nu e un dezastru!
Fetelor azi am facut si nefacuta, am adormit-o pe Carla legananad-o pe picioare... ca alta solutie nu mai am, refuza sanul, ceaiul... leganat in brate o enerveaza. Voi ce stiti de asta, e bine sau nu? Voi adormiti bebeii asa? Eu chiar nu vroiam s-o fac dar alta alternativa nu mai am, e f obosita si devine isterica de nesomn si nu adoarme nicicum!
In rest, m-a apucat vrednicia, am trimis sotul la piata sa ia legume sa gatesc si am bagat si o masina de rufe (si mai am una de bagat!) Intre timp fac supa Carlitei.
Vestea buna e ca am aflat ca mi-a cumparat socrella pe ultima suta de metri un storcator de fructe! Abia astept sa intru in posesia lui!
Moni vroiam sa te intreb, cum merge robotul tau (Platinum) ca stiu ca il ai deja de ceva luni! E ok? Ca ma tenteaza si pe mine ca e ieftin.
J si Carla (05.02.2006)
toanca spune:
Apropo de vigantol:mie dr. mi-a zis sa pun 3 picaturi pe lingurita ca una ramane intotdeauna pe lingura si deci el primeste atat cat trebuie (2 picaturi)
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
utocatalina spune:
Janina nu ma bag la subiectul cu vigantolul desi am ramas surprinsa cind te-am auzit ca nu i-ai dat de 2 luni! Cit priveste leganatul pe picioare si perna eu asa o adorm mereu pe Bia, din fericire seara o legan numai putin si adoarme..ziua, cind are crizele de durerere de dinti faza cu leganatul nu tine de nici o culoare!Felicitari pentru storcatorul de fructe!
Naspa mai merge siteul!![]()
![]()
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
anasebe spune:
Janina Pai n-om fi luat noi vigantol, dar injectii cu D3 cred ca tot ne facea! Personal, nu cred ca faci bine.
Si Soro, azi sunt Rusaliile, te-a apucat harnicie de sarbatoare!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Toanca Si mie mi-a zis la fel pediatra: 3 in lingurita, 2 in gurita.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
J G spune:
Ok fetelor cred ca aveti dreptate, de azi ii dau vigantol iar.
Anasebe bine ca mi-ai zis, eu sunt pafarista cu sarbatorile... si am spalat, uff!!
Cata deci e ok cu adormitul asa, m-am linistit!
J si Carla (05.02.2006)
anasebe spune:
Janina 

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Buna fetili!
Noi suntem tare somnorosi....am papat lapte la 7.30, la 11 si acum nu ne mai trezim sa bagam supita care se raceste..........
Ieri am fost la Salva, la bunici, si bineinteles ca air am avut copil marait.......asta e, se pare ca nu-i face nici o placere drumul cu masina si faptul ca nu-si poate face somnul de frumusete
, ca degeaba l-am pus pe acolo sa faca nanai, era prea ocupat sa studieze arhitectura, blidele de pe pereti si modelul zugravelii, asa ca am avut una bucata baiat necajit.....in schimb a bagat 280 gr de supa-crema dar nu prea a servit lapte..........
Eu ii pun Vigantotlul pe suzeta....avem suzeta tesita, de la NUK si merge sa pun pe partea tesita....i-o bag in gurita invers, adica cu tesitura in sus si dupa 5-6 secunde de supt, dupa ce am siguranta ca a lins Vigantolul ii intorc suzeta in pozitia regulamentara![]()
Merg sa-l trezesc sa pape!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
marchplayer spune:
Silvi, tot la 2 picaturi de vigantol am ramas ca si pana acum, desi eu in primele 2 luni i le administram cu lingurita si ramanea si pe lingurita ceva, de ceva timp i le picur direct in gurita. Deci nu cred ca am fortat in vreun fel inchiderea fontanelei, si oricum nu este inca inchisa, mai avem loc cam de-un buric de deget! Fontanela se sudeaza intre varsta 1 an si 2 ani!
Am pus si eu patrunjel in supica de astazi, sa vad daca ne place asa mai aromat, pentru gust si eu m-am luat dupa Bee si pun putina zeama de lamaie. cand ar trebui sa pun si eu ulei de masline? Cat se pune si cand?(adica ar trebui sa fiarba odata cu legumele?) Sare nu vreau sa pun inca!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze