Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI ASTERY! SA fii sanatoasa si sa te bucuri de bebelul tau minunat!
LA MULTI ANI IOANA SI RARES!
Janina, sa-ti traiasca micuta crestina! Asteptam pozici de la Botez.
EU inca, n-am terminat de citit, mai am cateva pagini si ma straduiesc.
Am vazut multi chinuiti de dinti! Offff. DE data asta, oricat ar fi Ana de agitata in mod obisnuit, tot dintii tb sa fie! De 2 nopti nu doarme cum trebuie. Si de ieri nu mananca aproape nimic.. E agitata de nu se poate si plange de mi se rupe inima. Nu mai spun cu cata satisfactie "ma musca de barbie". Imi lasa si urme asa ma strange. Plus ca in mod clar, toata situatia asta ii da probleme digestive. FAce kk de 3 ori pe zi (nu diaree), o doare si burtica si nu mai vrea sa manance. Azi am zis ca o las numai pe laptic, ca ma dispera. Asa ca momentan asteptam!
la toate fetele si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Silvi de mar am citit sigur..chestia cu banana am prins-o din zbor deci nu stiu daca se pune si aia la fier..dar marul sigur..am sa incerc si io, la supa viitoare!

poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!
Pai am vrut sa intru dar a cazut netul!
Pisoi hai mai ca nu este golan . Aaa si stai linistita ca o invat eu sa nu isi bata joc de iubirea lui!

Sa aveti o zi marfa si fara chiraieli!
Eu stau pe aici ... inspectez si cercetez ...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asteraki La multi ani fericiti, sa fii iubita, tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca , noroc in viata si sanatate multa
pt. tine si Razvanel
Asteraki na ta ekatostisis

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Astery LA MULTI ANI!!!!!
Janina sa va traiasca micuta crestina!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Da si tu unPM sa-mi spui la ce agentie ai apelat. Si spune-mi te rog si cate ore sta la voi si daca mai spala si un vas... etc. Sau uite id-ul meu de mess: ana_sebe
iti multumesc de pe acum.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI ASTERY, SA FII FERICITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!
La multe lunite si lui Rares care implineste azi 5 luni, desi mamica lui Lidia habar nu am cine este...si la mai multe luni si Ioanei Catalina care face si ea 4 luni! Sa-i bucurati pe parintii vostri copilasi dragalasi si sa fiti sanatosi!
Voi fetelor ce mai faceti? Vad ca majoritatea va confruntati cu o problema comuna, dintisorii, va urez sa iasa repejor la iveala si fara prea multe dureri! Stiti ce am auzit azi? Ca cine vede primul dintisor la bebe trebuie sa-i cumpere cadou!!!!
Irina sa ne treci si pe noi la 4 luni cu 7100gr si 68cm! Apropo de fontanela si vigantol, eu am fost azi la dr. si Ioana are fontanela aproape inchisa, cand mi-a zis dr asta eu sa dau de ceasul mortii pe acolo ca nu-i mai creste creierul copilului, dr. se uita la mine ca la o nebuna si mi-a spus ca-i ok fata ca este normal sa se inchida la un moment dat si ca n-ar fi nici prea devreme. Dimpotriva o fontanela larg deschisa indica rahitism! Nici nu stiu ce sa mai cred, mai ales ca eu i-am dat acel vigantol cu sfintenie in fiecare zi, gresala mea ar fi pe undeva ca il dadeam cu lingurita si mare parte ramanea pe lingurita....
Janina, Irinel sa va traiasca micutele crestine!!
Cata, misto scaunul de masina!
Revin dupa ce-mi culc odorul!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cata, multumesc pentru informati, o sa pun si eu, despre banana cred ca ai citit ca se oraseste inainte de a o desface, asa am citit si eu dar sincer n-am vazut rostul, asa ca n-am oparit-o niciodata. o spal bine inainte de a o desface si spal si banana decojita si cred ca e ok.
Marar ati pus careva in supica? Eu tomai fac niste dovlecei cu telemea si marar la cuptor si ma gandeam ca as pune un firisor si in supica lui Alain ca azi vreau sa-i mixez dovlecel cu morcovsi telina si sa-i dau si ar fi bun putintel marar.
Bee ai grija cu muscatul de barbie, si eu il lasam pe Alain dar micul meu colt alb mi-a tras aseara o muscatura de mi-a lasat urme.Nu l-am ascultat pe Jean sa nu-l las dar avea dreptate, le cresc dintisorii si dupa acee e mai greu sa le explici de ce nu te amuza cand te musca. Eu nu-l mai las, m-am lecuit.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

March, nu se pune problema asa de dur, creierul creste dar vigantolul trebuie dozat in functie de evolutia fiecarui bebe.Cat vigantol ti-a zis sa-i dai? Nu e bine nici sa fie fontanela fara semne ca s-ar inchide dar nici nu-i bine sa se forteze inchiderea ei prea repede, oricum oasele capului se sudeaza pana in jurul varstei de 1-2 ani. Pupici, sa cresteti mari si sanoatoase.
La multi ani urez si eu sarbatoritilor de azi, am si uitat din cauza moraielii lui Alain, n-am iesit afara azi ca trebuie sa vina sa-mi aduca indemnizatia...si bineteles ca nu a venit, asa ma enerveaza ca nu o baga in cont si trebuie sa astapti sa-ti vina randul sa ajunga postarita...(factorul postal in termen oficial )

poze

Mergi la inceput