Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
Giova spune:
Neatza!!!
Rares si Ioana

Mersi de info Liliana, voi arunca un ochi si acolo.
La noi nu e frumos afara dar nici urat. si azi l-am convins pe Clau, pana nu apar sefii, sa ma duca sa depun actele pt. cele 2 mil. , caci azi maine face 6 luni si pot sa-mi iau adio. macar mi-am scos un vaccin cu ele.
Cata am inteles, deci clar nu-i iau pana in toamna sau mai incolo scaun de masina din ala. poate sa mai stea inca mult si bine in scoica.
Imi pare rau ca Bia e tot febrila si maraita, dintii or fi baiul.
de la noi.
Toanca felicitari pt. cel de-al 2-lea dintisor!!!
Cu cine ai lasat pe bebe acasa? daca ai inceput munca?
Silvi, Marco mananca din borcanase, deci stiu ce-i dau prin strainataturi + laptele praf, oricum voi merge aprovizionata de acasa pt. el, sa nu am cine stie ce surprize pe acolo.
Eu i-am dat branzica de la 4 luni, dar facuta din lapte praf.
Bai fete, pe verighete am gravat numele celuilalt si data casatoriei. abia astept sa le luam si noiavem pe viata certificat de garantie, si o data pe an le trimitem la curatat, caci fiind aur alb da reactii in contact cu organismul si se mai ingalbeneste.
Luna de miere: tipa de la ag. ne-a propus Tenerife, frumos nu zic nu, dar ce hoteluri ne-au placut nu au All Inclusive si noi asta vrem.Eu tot tin la Sicilia, sardegnia, dar partea proasta ca..fiind pe insule, nu avem avion direct, si cu escala si bebe mic...nu prea merge. Nici Malta nu ne-ar displacea, dar nu au All inclusive. cica italienii nu prea dau decat demipensiune.
Noi ne-am trezit la 10 in dim. asta
si ma tot plang ca am copil rau.
intru mai tarziu, va
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
toanca spune:
anasebe da de ce nu ai inceput inca diversificarea?
Nu ti-a dat voie medicul inca?
Giova, Mateias sta acum cu bona acasa; am gasit prin agentie o bona super de care sunt f. incantata; plus ca bunica mea are cheie si mai vine din cand in cand s-o controleze pe bona....
Pana acum sunt multumita de ea...
Am fost samabata de i-am cumparat lu' Mateias vaccinul pentru 6 luni; mititeii de ei, iar o sa primeasca doua intepaturi

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
alina80 spune:
Buna fetelor!
CATA, deci de la dinte e temperaturura Biei! Bine ca nu este altceva. Si noi tot zicem ca ii ies dintii lui Ayan, dar vad ca numai maraiala si nervi si nici un dinte deocamdata, si de o luna mi-a zis pediatra ca ii ies dintii. Zi-mi si mie te rog reteta de branza de vaci, adica pui laptele la fiert si cand pui pastilele si lamaia? Pastilele le pui intregi? Cat lasi la fiert? Si unde sunt pozele cu scaunul de masina? De care ai luat? Ti-am pus vreo suta de intrebari!
ANASEBE, nice glow!
MICIO, merci de sfat. Astept sa vina pediatra sa vedem ce zice de unguentul asta. E un frumos Eduard, am vazut filmuletul!
GIOVA, ce verighete va faceti? Aur alb, galben sau combinat? Si pe Marcolino il luati la nunta?
MONI, si tu esti in clubul nostru, cu dintii care nu ies. Pupici Dianei sa-i treaca nervii!
La multi ani ASTERY, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot si de Razvanel!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
SILVI, felicitari pentru dintisorii lui Alain! Vreau si eu sa ne iasa dintisorii!
ANDA, nu am avut timp sa citesc, dar am inteles ca aveti un nou membru al familiei. Sa va traiasca! Cum se intelege cu Mark si cu ceilalti pisici?
IRINEL, sa va fie de bine botezul!
TEOLINDA, la multi ani pentru Robert! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de papanas si sa faceti si o gogosica!
INGRID, rabdare multa cu dintisorii! Pupici!
TOANCA, si voi cu dintii? Sper sa ii iasa repede si sa nu il doara! Cat platesti bona?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
utocatalina spune:
Mai noi urlam de trezim tot cartierul...vai de noi!
Am mai linistit-o cu un bibe ca nu se mai putea! Toanca 2 dinti..si nu a zbierat zi lumina?
Silvi ii dau cu calgel si tot degeaba!
O idee buna cu frunzele de patrunjel..am uitat sa pun si un mar la fiert cu legumele.am furat reteta de la mamicile de noi-dec! Sau o banana, parca!
Si eu imi fac probleme cu bucatile care ramin mai mari la blendar..in special cele de banana ca marul si piersica le du prin razatoare!Teolinda las ma ca Nicolas papa..iti dai seama la mine bucurie sa fac piureul de legume pentru maxim 40 ml papati zilnic cu mari eforturi!
Giova vad ca locatii ai destule pe lista, dar trebuie sa te decizi care-i mai buna! Las ca alegi tu bine!Nu am retinut daca a venit sau nu rochia
...
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
alina80 spune:
GIOVA, tocmai am citit ca sunt din aur alb verighetele. Si eu iti recomand Turcia, servicii impecabile. E foarte frumos.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Giova spune:
Alina, pai am vazut ca au preturi foarte mici, comparativ cu Tenerife de exemplu. nu stiu inca, sa vedem.
Am inteles Toanca, vai ca si eu tre sa caut Pentaximul, daca nu sa-l comand. Ma bucur ca ai gasit o bona ca lumea, si e si mai bine ca are cine sa o supravegheze. Mie mi-ar fi frica sa-l las acum cu cineva, chiar si cu soacra. Numai in mama am incredere.
Cata, rochia vine la sf. lui iulie. deci mai am de asteptat. sper sa nu slabesc prea mult, sa-mi fie mare rochita, caci nu stiu cine o modifica. ce ganduri am si eu.
Marco e super vesel, gingiile inflamate, dar n-are niciun bai. cred ca maraielile de sapt. trecuta a fost de la rasfatul din Alba. Tot asa patesc, imi aduc copilul total schimbat, trag cu el 2-3 zile, pt. 3 zile cat stam acasa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
utocatalina spune:
Giova pai cum ai comandat rochia? Ce marime?![]()
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
toanca spune:
alina80, bonei ii dau 6.500.000 lei plus mancarea de pranz.....adica ce gaseste la mine in frigider e libera sa manace......
Bona mea a fost bona copiilor tenismenului Segarceanu
si e bona de 9 ani.
Am avut noroc ca am gasit-o.
Piticul a fost destul de marait cu dintisorii, dar nu a plans in continuu......mai mult se agita; da l-am tot dat cu CALGEl si din cand in cand i-am mai dat si PanadolBaby si a trecut binisor peste dureri.
Nu mi-a facut febra.a dormit noaptea...
Spre ex. samabata seara s-a culcat la 10.30 seara si s-a trezit duminica la 9 dimineata.....
Branza de vaci in casa ii fac si eu: pun un pahar de lapte la fiert si cand da aproape in fiert pun o pastila de calciu lactic sfaramata; dupa care amestec in continuu sa nu se prinda; cand prinde consistenta vars continutul in strecuratoare si gata branzica...
Lu' Mateias ii place tare mult
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
pisoi3 spune:
Neata fetele,
JANINA
, sa-ti traiasca mica crestina
si sa fie sanatoasa!
Ce nasol a bagat-o popa in cazan pe Carla. Ma gandesc si eu cu groaza ca parca vad ca asa o sa pateasca si bietul bebe al meu.
Pune si tu niste poze sa o vedem pe Carla.
Merci mult pentru urarile despre Yodi! Sa dea Dumnezeu sa traiasca si sa fie sanatos.
Fetele, asa se pare, ca am sunt cuscra cu Ursulica
, pai la ce fetita frumoasa si cuminte
are nici nu ma gandesc sa pierd o asemenea partida. Unde mai gasesc eu asa o fetita pentru golanu' meu?
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
silvi_2005 spune:
Alina, asa ca o creasca dintisorii, dar vei avea parte si de moraiala, cel putin la Alain asa este.Si acum e agitat, nu inteleg de ce dca i-ai iesit deja

Cata, afla exact ce fruct se pune in supica, ma interesaza si pe mine. Pupicei pt Bia sa scape de probleme.
Anasebe, e bine daca vrea sa pape numai laptic, nu-i graba. La cat e de zdavan, ma gandeam ca papa si mancarica,
.
poze