Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 25
marchplayer spune:
Tadada, tunete si fulgere pe litoral si baga ploaie da nu fenomenal, mai mult gura-i de ea. Sper sa nu-mi cada netul.
Ana, da fata? Eu am facut strigarile pentru tine, acum imi amintesc de mesaj da sa mor daca stiam ca tu esti persoana in cauza:))
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasebe spune:
March Pai tu draga ai fost!
He, he si mi-era tarsa sa-ti dau mesajul ca ma gandeam ca poate te superi!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Ne-am intors si noi din oras. am depus actele pt. prima de nou nascut, in 8-10 aug. o primesc.
Am fost prin parc, caci e frumos afara. a mancat putin la pranz, gingiile inflamate, se si vede un dinte, nu are febra si nu e marait.Doar putin agitat. Asa copil...sa tot am. Imi e mila de el, caci isi baga in gura dosul suzetei si roade pe plasticul ala. of, doamne.
Cata rochia am comandat-o asa pe catalog, marimile mi le-a luat tipa care are agentia de nunti, am probat ceva asemanator, dart nu aia.
Pe Marco il iau la nunta cu noi, am camera la hotel si am gasit o baby-sitter, pt. noaptea aia- prietena cu mama, care sta pe gratis cu marco.
Toanca fain ca ai gasit o asa bona, dar mama ce pret, aici sunt cu 3-4 mil.
Janina nici eu nu zic nimic de Vigantol, caci si eu ii dau din ani in pasti. si copilul e ok, fontanela iar.
Alina imi pare rau ca e marait Ayan, cat priveste vecinii dai in colo. de ei nu mai poti tu?
Am pus poze pe contul comun.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
silvi_2005 spune:
Giova scumpi, da-i si tu vigantolul, ca nu numai pentru fontanele, Vit d e necesara dezvoltarii osoase in general, chiar daca aparent e bine, Marcolino cel dragut, in timp pot sa apara probleme daca sunt carente de Vit D. Eu il las pe masuta langa jucarii ca sa nu uit,
Cata, nasol ca o necajesc asa tare dintisori, da-i lingurita de silicon s-o rontaie, eu asa faceam cu Alain, asa s-a si obisnuit sa pape cu lingurita mai usor, ii era cunscuta.
Eu pana i-am terminat supa-crema...Alain saracu moraia de foame.
Sunt dusa cu pluta si eu. A mancat saracutul vreo 100 ml (azi i-am mixat dovlecel+morcov vreo 2 bucati+un pic,pic de marar fiert+un pic de lapte praf+2 masuri orez+apa din supa) si atipa cu mancarea in gura.N-a mai vrut si i-am dat laptic, de care a papat220 prin somn.Acum doarme de vreo40 de minute.
Voi le dati zilnic toate legumele fierte in supa? Eu m-am gandit sa alternez sa nu se plicisesca. Oare fac bine?
poze
Bombonicaaaa spune:
Salut fetelor ! Vad ca tot vorbiti de picaturi Vigantol, noua nu ne-a dat dr. nimik ,am avut doar niste picaturi cu fier la care am renuntzat sa i le mai dau ca se constipa fata rau de tot
si dr. a zis ca-i ok...Fontanela e ok ,mai are cam 2 degete zic eu ,dar vedem cum o fi cand mergem la vaccin luna asta , iar vor fi 4 intzepaturi ![]()
Noi am avut un weekend super fain, am stat la iarba verde in gradina
, s-a dat micutza mea in leagan dupa care e absolut inebunita , si am fost si la un festival unde fetitza mea s-a dat pt. prima oara in carusel
iar mami a sarit cu corzile 
Pun poze de ieri si fug sa-i dau papa dupa care sper sa revin
FESTIVAL
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
alina80 spune:
SILVI, eu ii dau lui Ayan piure de legume, fara zeama, ca nu ii place. Ii pun predominant cartof, morcov, dovlecel, ardei gras, telina, ceapa. Ii pasez cartoful, morcovul si putin dovlecel.
GIOVA, il luat si pe Marcolino in luna de miere?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
diana12 spune:
Asa va invidiez cu calciul asta... Aici astia nu dau nimic, doar cand i-am facut vaccinul de patru luni m-a intrebat doctorul cat de des sta copilul meu afara. Si i-am zis ca daca nu ploua stam si cate sase ore. La care el imi zice ca e foarte bine ca, daca sta minimum patru ore pe saptamana afara nu are nevoie de calciu si vitmina D.
Legat de mare, noi cat a fost mandra mica si am fost la plaja, eu eram la sase dimineata pe plaja cu ea si stateam pana la opt. Si mai apaream la sapte seara pe plaja pentru inca o ora. In rest stateam in camera sau printr-un parculet la umbra. Piticotii astia mici nu prea au voie sa stea la plaja, dar am vazut destui bebelusi arsi de soare.
Noi ieri am papat piurea de morcov cu pastarnac. Nu i-am pus nici sare si nici ulei dar, pe bune, ca a iesit o bunatate. Nici nu ma asteptam sa aiba un gust asa de bun.
Acum o sa iesim afara ca pare frumos cu toate ca sunt numai 15 grade.
Pupicei si bebelusi linistiti.
03/02/2006 si
25/04/2000
Bombonicaaaa spune:
Diana chiar si eu voiam sa te intreb dar am tot uitat
unde stai in Michigan? Poate stam aproape si ne vedem in vre-un parc ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
anymony spune:
MULTUMIRI PENTRU URARI!!!
asta in locul Ioanei!!!
Va dam si noi datele la 4 luni...5.900 g si 63 cm
Am vazut ca vorbeati de fontanela si vigantol...ioana s-a nascut cu fontanela larga, la 2 luni avea dim de 4,5/5 cm si acum e de 2/2. Vigantol ii dau in continuare cite 4 pic pe zi. pina acum ii puneam in lapte dar stiti cum..il lingurita intii laptele si apoi vigantolul... azi pediatra mi-a zis sa ii dau direct in gurita.incercam diseara sa vedem daca merge.
Cata fain scaunul de masina si noi avem unul de la Cam Ciao lusso. e fain si mi se pare tare comod.Pina acum ioana a mers in scoica, dar ii ies picioarele afara.
Noi de azi nu mai papam tzitza...nu mai produce lapte si suntem pe NAN HA dar sa combinam cu NAN 1, asta pentru ca ioana are un teren alergic mostenit probabil de la taica-sau si ca sa nu risc am adoptat formula asta.
MULTE LUNI SI CELORLALTI BEBEI CE FAC UN NUMAR DE LUNI AZI, SI MAMICILOR LOR!!!
any si ioana-catalina
poze Ioana-Catalina
Giova spune:
Alina, normal ca-l luam si pe Marcolinio cu noi in luna de meire. de fapt pot sa zic ca e o vacanta, luna de miere zicem ca a fost anul trecut in Grecia. Nu-mi las copilul acasa, caci numai la el ma voi gandi si nu ma pot relaxa deloc.
Dianace mai faceti voi? nici voi nu primiti Vigantol acolo?
Silvi eu stiu, dar uit. Vezi ca nu e bine sa-l lasi la lumina, ca eu il tin in sertarul de la masa de infasat si de aceea uit de el.
Oana am vazut-o pe Jasmine pictata pe fata si pe carusel
.
Si eu l-am dat pe Marco in trenulet, la zilele orasului, in Alba, dar am numai pe camera video, poze nu am facut.
Aoleu, cum ai putut sa te arunci cu parapanta???? eu cred ca muream de frica.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco