Manechiura si pedichiura

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Catrinel, pot spune ca primul punct din cele3 enumerate de tine l-am pus in aplicare. Am fost sa imi fac manechiura si cand am vazut ca le scoate din trusa fara a fi sterilizate i-am spus respectivei ca nu imi mai fac manechiura!! De atunci ( 2 ani ) nu mi-am mai facu manechiura la nici un salon .
Cand ma duc la coafor,trag cu coada ochiului cat stau sa astept si ma uit cum li se fac altor cliente manechiurile si , vreau sa zic , ca am fost in 3 locuri si in niciunul nu am vazut sa sterilize instrumentele.
Crezi ca daca am face reclamatie s-ar intampla ceva??Ar trebui multe saloane inchise din aceasta cauza, iar unele dintre saloane apartin unor nume sonore autohtone!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Bun....de acord cu voi, reclamam salonul respectiv.Patronul primeste amenda, o perioada poate vor steriliza forfecutele, dar nimeni nu are control asupra corectitudinii angajatilor.
In plus, sterilizatorul poate sa existe dar sa nu functioneze.
Ca sa intelegeti mai bine ce incerc sa spun, o sa va dau un exemplu concret. Institutia la care lucrez are o cantina pentru angajati; uneori merg la masa, mancarea gatita este comestibila si ieftina. Cantina nu sclipeste de curatenie....dar merge. Intr-o zi m-am infuriat cumplit cand am primit mancarea intr-o farfurie sparta si lipita, am cerut alta farfurie si aia era foarte ciobita. Plina de nervi am pus mana pe telefon si am sunat la OPC, am detaliat situatia printre altele am spus ca fetele de masa sunt foarte murdare si rupte, farfuriile ciobite, tavile murdare, ...etc
Cand am fost din nou la cantina, dupa o perioada mai lunga am constatat ca fetele de masa erau albe si apretate, vase noi, tavi curatate, tacamuri noi.....
Orice minume in Romania tine trei zile, dupa catva timp cantina arata la fel. Ce sa fac? Sa stau sa reclam tot timpul?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

quote:
Originally posted by NinaR

Bun....de acord cu voi, reclamam salonul respectiv.Patronul primeste amenda, o perioada poate vor steriliza forfecutele, dar nimeni nu are control asupra corectitudinii angajatilor.
Ca sa intelegeti mai bine ce incerc sa spun, o sa va dau un exemplu concret. Institutia la care lucrez are o cantina pentru angajati; uneori merg la masa, mancarea gatita este comestibila si ieftina. Cantina nu sclipeste de curatenie....dar merge. Intr-o zi m-am infuriat cumplit cand am primit mancarea intr-o farfurie sparta si lipita, am cerut alta farfurie si aia era foarte ciobita. Plina de nervi am pus mana pe telefon si am sunat la OPC, am detaliat situatia printre altele am spus ca fetele de masa sunt foarte murdare si rupte, farfuriile ciobite, tavile murdare, ...etc
Cand am fost din nou la cantina, dupa o perioada mai lunga am constatat ca fetele de masa erau albe si apretate, vase noi, tavi curatate, tacamuri noi.....
Orice minume in Romania tine trei zile, dupa catva timp cantina arata la fel. Ce sa fac? Sa stau sa reclam tot timpul?

Nina

si daca am reclama toti, tot timpul? daca am refuza sa ne mai folosim de serviciile lor? nu ar veni ei spre noi, aratandu-ne cum sterilizeaza de zor instrumentele, cum farfuriile sclipesc de curatzenie?
este chiar atat de utopic ceea ce spun io aici?

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catrinelteodoru

quote:
Originally posted by NinaR

Nina

si daca am reclama toti, tot timpul? daca am refuza sa ne mai folosim de serviciile lor? nu ar veni ei spre noi, aratandu-ne cum sterilizeaza de zor instrumentele, cum farfuriile sclipesc de curatzenie?
este chiar atat de utopic ceea ce spun io aici?

Catrinel
Zambeste-mi!

Tu ai dreptate. Am impresia ca nu ai inteles ce am vrut sa spun cu adevarat. Eu sunt mai realista si sincer nu cred ca ne vom civiliza in masa prea curand...........

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

Nina, tu te asteptai la rezultate imediate la actiunile tale ... eu vorbesc de rezultate pe termen mediu sau lung la actiunile mai multora. Ce nu am intzeles ? Ca ne spunem "realisti", dar in spatele realismului, sta de fapt blazarea, lipsa increderii, "miorismul"... Povesti precum a ta are toata lumea, nereusite personale ... dar povesti despre asociere in scopul apararii drepturilor, despre a lupta impreuna ... f putini
stii cum au reusit indienii sa fortzeze mana britanicilor pt a le recunoaste independenta? sabotandu-le economia pe care acestia o aveau in india ... si asta o facea fiecare indian, pe pielea lui, nu mai cumpara produse britanice etc o rezistenta calma, dar tenace si generala
Spune-mi, te rog, ce nu am intzeles...

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Incercam sa spun ca aceste actiuni tin de civilizatia noastra ca popor. Daca mai multi ar avea "povesti nereusite" poate ca se schimba ceva....Ironia fina nu isi are rostul.
Ma grabesc, nu am timp sa punctez fiecare idee.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Haideti sa va povestesc si eu ceva.

Acu' o saptamana eram suspecta de hepatita (la analize, pe care le-am facut din intamplare, mi-au iesit transaminaze mari). Am facut o gramada de analize la Matei Bals, azi am luat rezultate. Surpriza - am avut infectia de hepatita B, care a trecut de la sine (exista si asa ceva, la 80-90% de infectati cu hepatita B, care au un raspuns imun adecvat). Am ramas socata. De unde, naiba, am putut s-o iau - am fost o data la stomatolog (de la ultimele analize, pe care le-am facut acum un an, care au iesit bune), la un cabinet f. scump, de 2-3 ori la manichiura (mai des nu am avut timp). Sex doar cu sotul, si doar cu prezervativ. Deci...

Si daca nu aveam eu imunitatea buna? Si daca luam hepatita C, nu B? Sau HIV?

Nu ma mai duc la nici o manichira, o fac acasa singura. La stomatolog o sa-l rog pe dohtoru' sa sterilizeze instrumentele in fata mea, fara jena, fara rusinea falsa, la urma urmei, la cat platesc vizita, si la cata spaima am avut saptamana asta!!!

Va doresc sa fiti toate sanatoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Readuc subiectul in actualitate pentru a le intreba pe fetele care se duc cu trusele lor de manechiura la salon daca au intampinat ceva rezistenta din partea manichiuristei sau priviri antipatice, chestii d-astea....
Eu nu am fost niciodata la manichiura tocmai de teama infectiilor, riscurile mi se par mari, mereu mi-am facut singura....dar pt. ca nu imi iese deloc "french manicure" si sunt innebunita dupa ea, vreau sa merg.
Ma ajutati cu info, va rog?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Iepumic,

la salonul unde merg eu, fiecare client/a are trusa individuala, care ne-a fost pregatita chiar de doamna de acolo si clientul doar a platit costul instrumentelor. Nu a fost o "alegere", este regula salonului. Fiecare client/a are gentuta personala, cu numele pe ea si cu, evident, instrumete individuale.

Asa ca nu numai ca nu n-am avut parte de "priviri antipatice", dar asta e regula!

Succes!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Iepumic,

la salonul unde merg eu, fiecare client/a are trusa individuala, care ne-a fost pregatita chiar de doamna de acolo si clientul doar a platit costul instrumentelor. Nu a fost o "alegere", este regula salonului. Fiecare client/a are gentuta personala, cu numele pe ea si cu, evident, instrumete individuale.

Asa ca nu numai ca nu n-am avut parte de "priviri antipatice", dar asta e regula!

Succes!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Interesant. La ce salon mergi?
Uite, tocmai frica asta de boli m-a determinat sa nu imi fac manichiura la salon.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput