Manechiura si pedichiura

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ba io as merge la salon, bine sa nu fie unu din ala unde mi-ar fi frica sa intru.Eu am pb cu colturile de la picioare, asa ca intotdeauna am mers la pedichiurits, inca copila fiind.La ultimul salon la care am fost, in fata mea sterilizau instrumentele, mai ales ca era acolo un du-te vino de persoane.Si acum duc dorul pedichiuristei mele, mai ales zilele astea cand mi-am umblat la colturi si din cauza de pozitie nu m-am facut cum tb,m-am ciupit putin si acum sunt varza la un deget,abia pot merge.
Da bine pt cine nu are pb asa mari,isi poate face si acasa, dar pers ca mine.....E prima data cand m-a "rezolv" asa si tare as vrea sa gasesc pe aici o pedichiurista cum tb,dar din pacate aici nu se baga nimeni in profunzime
Aaaaa si daca tot veni vb de infectii, chestii trestii socoteli,credeti ca doar instrumentele sunt importante?Nope,si vasul in care va tineti picioarele.Atunci ce faceti veniti de acasa cu vasul?

Bafta multa la gasit de saloane ok.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

cristina_26, eu am ramas perplex cand am venit in germania si am vazut ca cu ustensilele cu care a facut-o pe cea din fata mea, ma face si pe mine.
nu-mi venea sa cred...si cand i-am spus, a zis ca ajunge sterilizarea odata pe zi (si mai era si asistenta pe deasupra).
si eu am problema cu unghiile mari de la picioare, sunt incarnate, si a aparut destul de tarziu, eram prin anul II la faculta. in ro am avut ocazia sa am o ft buna pedichiurista, si salonul unde mergem era privat, sterilizau totul in fata ta, apropo, in timisoara. dar de cand am venit in germania, la inceput am tot cautat, am dat ba de una care habar nu avea sa faca pedichiura calumea, ba de altele care nu sterilizau nimica si atunci m-am hotarat sa-mi fac singura, ca n-am chef sa ma aleg cu vreun pui de ceva de la pedichiura.
iar cat priveste manichiura, mi-am facut o singura data la salon, dar nu a fost cu nimic mai presus decat a mea.
asa ca eu nu mai merg la saloane, ma chinui mai bine singura.
claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

gabriela, la ce salon mergi, poti sa imi spui te rog pe PM? Mi se pare interesanta politica salonului, nu am mai auzit de asa ceva, cel putin nu in Romania. Cred ca oricum rezulta din interesul patronilor de a vinde ustensilele specifice mai mult decat din marea grija pt. sanatatea clientilor dar...sa zicem ca este un "joint venture" acceptabil.

Ta, tumpi, e adevarat ca unele dintre noi nu au probleme asa neplacute si se pot "rezolva" si singure -cazul meu - si ca se pot lua boli si din ligheanul respectiv....insa din lighean poti sa iei o ciuperca, ceva....pe cand daca te taie din greseala poti sa iei de la hepatita pana la SIDA. IN cazul asta eu aleg ciuperca. Eu trebuie sa merg la manechiura pt. ca am unghiile foarte striate si singura nu reusesc sa la slefuiesc cum trebuie si chiar ma incomodeaza serios chestia asta. Plus problema cu "french manicure".

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Iepumic,

scuze ca n-am raspuns, dar n-am intrat pe forum in week-end.

Merg la salonul Rouge, al lui Cristi Pascu, pe strada Ankara. La ultimul etaj este salonul Catalina Nail&Spa, unde au politica pe care am descris-o. Acolo merg la Adriana, al carei numar de telefon, daca il vrei, ti-l pot trimite pe PM.

O zi buna!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Buna fetelor, sa stiti ca eu am vazut saloane in Bucuresti in care sterilizeaza totul, iar ligheanul in care stai cu picioarele se baga intr un sac de plastic de unica folosinta, practic nu iei contact cu ligheanul direct....
Oricum eu nu ma prea ma duc ca m am obisnuit sa ma fac singura, si nu prea am timp,ajunsem sa imi tai cuticulele la 3 zile.
Va pot spune ca de 3 saptamani urmez un tratament..cu ulei, creme cumparate de la un salon. Am incercat sa nu le mai tai....stiti ca acum nu se mai taie nici in saloane cuticulele ( de fapt se sfatuiesc clientele sa nu le mai taie )...
Pupici
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

facui si io investitia vietii mele, mi-am luat trusa de fapt i-am dat bani manichiuristei si ea s-a dus si mi-a cumparat-o. am scapat de-un stres, maica-mea are virusu` c nu stie de unde l-a luat. cit despre sterilizare mai bine sa nu ma las la mina lor...

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Aici nu se taie pielitzele, cred ca din motive de igiena, ci le impinge undeva sub carne. La sfarsit au aspect placut, deci e ok.
Insa in Romania sunt jale la capitolul asta deoarece:
*o pun pe manichiurista sa le sterilizeze in fata mea
*ii spun sa nu cumva sa ma taie ca am fobie de sange si fac atac de panica si pana acum felete au fost foarte atente sa nu mi se intample asta!
Eu zic ca e mai bine asa!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput