Manechiura si pedichiura
Raspunsuri - Pagina 3
ana_maria222 spune:
fetelor...ma bag si eu in seama ...daca vreti pedichiura si manichiura am o prietena care vine acasa(mi-a devenit prietena dupa ce a venit sa-mi faca unghiile de mai multe ori)....dezinfecteaza ustensilele si inainte si dupa sa va face...lucreaza impecabil...si super!!! si mai presus..IEFTIN!!
daca va intereseaza..astept PM!!!!! 
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
nadyana spune:
Fetelor, poate ca ceea ce vreau eu sa intreb nu are legatura cu sterilizatoare, dar are legatura cu manichiura si pedichiura noastra.Din ceea ce stiti voi, ce se poarta anul acesta?Ce fel de modele?Se mai poarta manichiura si pedichiura frantuzeasca?
ana_maria222 spune:
se poarta dar cu alte culori in locul albului...culori mai inchise!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
nasha_4as spune:
e bine de stiut ca cuticulele nu se taie ci se inmoaie si se imping inauntru...nu stiu ce se poarta dar clar "carminul" e iesit de mult din moda iar la culorile lacului eu tot timpul am optat spre nuante "culoarea pielii" sau foarte stravezii(asta ne obliga sa acordam multa atentie curateniei unghiilor)
nadyana spune:
adica in locul albului ce culori putem pune?restul unghiei se da cu aceleasi culori de roz, bej...?
ramona71 spune:
Apropo de acest subiect...Am sa va spun ce mi-i s-a intamplat mie intr-un salon cu "fite"in Pitesti.
Eram in vacanta si nu m-am mai carat cu trusa dupa mine cu gandul ca am sa ma duc la salon.
La picioare am unghiile f incarnate asa ca ma simt bine daca ma duc la salon.
Ma duc la salonul respecitv o data, de doua ori...foarte incantata![]()
Am vazut insa cliente care vin cu trusa lor.M-am intrebat oare de ce,fara sa imi pot imagina ca nu au incredere.Eu in prima zi intrebasem daca au sterilizator iar manichiurista mi-a raspuns"ati vazut d-voastra salon fara sterilizator?"
Corect!!!
Dar uitasem sa o inreb daca il si foloseste

pt ca am inceput sa urmaresc si , sper uimirea mea am vazut ca nu il folosea.Imi facea manichiura cu aceleasi ustensile care le folosise pt clienta din fata mea
NU MI-A VENIT SA CREDDDD!!!
MI-a fost jena sa ma iau de ea
dar i-am zis coafezei(o fata f draguta la care ma duc mereu cand sunt in tara)si ea mi-a raspuns ca asa e ,nu le sterilizeaza
Am ramas cu gura cascata,si bineinteles ca nu m-am mai dus niciodata la manichiura ,imi iau trusa cu mine si mi-i le fac singura ![]()
Dar vreau sa va spun ca am ramas tare dezamagita.Nu poti sa te duci intr-un salon si sa nu ai incredere,sa incepi sa controlezi daca e sterilizat totul...Cum v-am spus e un salon "CU FITE"
Cam asta e!Trageti concluzia singure.Daca m-as fi certat cu ea sau i-as fi atras atentia sigur ar fi zis ca am fite eu pt ca vin din "afara"!
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by nadyana
adica in locul albului ce culori putem pune?restul unghiei se da cu aceleasi culori de roz, bej...?
il locul albului pui culori tari: negru, violet, rosu, etc....restu..cum a fost..si cum se potriveste!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Merci mult Ana Maria

Apropos de unghii..stiti vreun salon bun in Bucuresti unde pot sa-mi pun unghii? sa iasa bine si sa nu platesc de ma usuca??
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Oana_B spune:
Sper ca nu sunt pe langa subiect dar vreau sa va zic ce-am descoperit
.
Eu nu prea ma dau cu oja pe unghii am senzatia ca imi atarna mainile mai greu:))) si oricum de ani de zile le tin mai scurte ca mi se rup si nici nu pot scrie la computator.
Ei, si am observat ca aveam niste dungi verticale pe unghii. Am cautat pe net, le zice ridges (aia nu e unghia mea din poza
) in engleza si cica sunt normale toate unghiile sunt asa numai cu varsta
se mai accentueaza. Daca dungile erau orizontale atunci era semn de vreo afectiune, fungus sau alte alea.
Si mi-am adus aminte ca am cumparat mai demult dar nu am folosit-o un fel de pila asa ca o caramida
fiecare fateta are altfel de abraziv. Ii zice www.thebodyshop.com/images/accessories/products/pd_nail_block.jpg" target="_blank"> nail buffer.
M-am apucat si le-am slefuit intai cu partea abraziva si dupa aia cu partea ce da luciu, meeeeey asa arata de frumos de parca le-am dat cu lac, nu mai am dungile alea verticale si la atingere sunt fine; toata ziulica imi studiez unghiile si rade barbata-miu de mine zice "iar ti-admiri unghiile"![]()
Asta am vrut sa va spun, despre buffer ce scula misto e
Oana_B