Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, IOANA!!! SA FII FERICITA ALATURI DE COPII CEI SCUMPI SI DE SOTUL CEL DRAG!!

Nikol, multumim pentru povestea frumoasa pe care ai impartasit-o cu noi!! Am pus-o deja pe pagina web.

Arleena, am facut un test cu fisierele de muzica pe laptopul sotului si intr-adevar nu merg. Pe calculatorul meu totul e in ordine. Asa ca am sters toate fisierele de pe mailul comun, pentru a nu le mai copia si celelalte fete. Trebuie sa le fac in format .mp3, si apoi le pun iar pe mail. Dar e posibil ca asta sa mai dureze. Imi pare rau de problema.

Ella, ti-am trecut datele in listuta.

Bebelina mea este foarte cumintica. Se pare ca ea nu vrea sa se grabeasca deloc . L-am sunat pe dr. T si a ramas ca diseara la ora 20 sa-i mai dau un telefon. Parca prevad ca ma cheama diseara la spital, sau poate maine dimineata. Incep sa am emotii...

Steluta 38s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Steluta - la mine au mers cantecele. E adevarat ca le-a facut sotu meu ceva, dar pana la urma au mers. De fapt le ascult de cateva ore in continuu Multumim mult!!!

Ioana - LA MULTI ANI cu intarziere!!! Sa fii sanatoasa alaturi de familia ta frumoasa.

Dana 39+ Horia Alexandru

POZE
Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna dimineata mamici si burtici si pitici...

Noi mai avem mai putin de 24 de ore pana la "marea intalnire" cu Bebelina si deja suntem la pamant cu nervii. Multumim Luanei ca ne-a mai incurajat la telefon cu sfaturi si vorbe frumoase .

Am luat si eu fisierele cu muzica de pe mail-ul comun si le si pot asculta. Le-am deschis cu Media Player-ul si imediat mi s-a deschis un IE care ma anunta ca am nevoie de un fel de Private Key pentru a le putea asculta si ca-l pot descarca din fereastra respectiva, l-am descarcat si gata. Nu am la mine pe computador nici un program de convertit wmv-urile in mp3-uri. Am sa ma uit la sot sa vad daca are el. Poate reusesc sa le transform eu azi si sa le pun pe mail-ul comun ca sa "salvez" putin timp Stelutei.

As vrea sa scriu mai multe, dar nu prea reusesc sa ma concentrez ca tot la ziua de maine imi fuge gandul...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Fetelor, din pacate am sters melodiile de pe mail, si chiar si din Trash . Oricum m-am apucat sa le fac .mp3-uri si le voi pune pe mail. Daca va trebui sa plec la spital , o sa va anunt si va ramane pentru mai tarziu sa le pun.

Steluta 38s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Steluta - nu trebuia sa le stergi. Eu am reusit sa le descarc cam jumatate si sunt superbe( adevarat ca windows media player mi-a descarcat de pe internet o cheie ).
Imi pare rau ca trebuie sa muncesti iarasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

N-am mai reusit sa mai intru de ceva vreme...nu prea mai am timp de nimik.felicitari celor care au mai nascut.Promit sa ma uit la toti bebelushii.
Am mai facut o eco intre timp si se pare ca nenea ala vazuse parpalatice.Singura mea problema este ca aramas niscai sange in uter si colul s-a inchis si acush ma chinui sa-l fac sa iasa de acolo.Iau antibiotice vo 3 feluri sa nu care cumva sa se infecteze+vo 2 pastile care sa contracte uteru si sa relaxeze colul.Asa ca momentam bebe papa Humana,si de la mine doar o data pe zi...adik asa mi-am propus io,da vad ca azi a molfait tzatza de 2 ori...s-a strambat la ea si a adormit.Sper sa nu o uite de tot intr-o sapt. si sa o mai vrea.In rest ma mulg de zor...spal la biberoamne si cam asa imi petrec toata ziua.

Este cineva care a intrerupt alaptarea o perioada si apoi a reluat-o.as vrea sa stiu cum s-a comportat bebe...daca a mai vrut sau nu.

Uh...incepe ploaia...ma duc sa inchid geamul la bebe.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

vivi - sa inteleg ca doctorul s-a inselat. Ce bine. Succes cu tratamentul si sunt sigura ca Ingrid va accepta cu placere tzitzi si dupaia.

Mai fetelor dar de AMA mai stie cineva ceva? Ca n-a mai intrat de o suta de ani.

Dana 39+ Horia Alexandru

POZE
Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

da...nea Caisa ala la care am facut prima eco descria foarte constiincios cicatricea mea de pe uter.

Si io ma intrebam ce-o fi cu Ama...am cautat-o si pe la scutece la martie-aprilie...ma gandeam ca s-a mutat acolo ...da' nu e.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

eeee... iata ce problema am eu:

stie cineva sa imi spuna si mie ce se intampla cu ...catzeii de la Pampers??!! sunt foarte intrigata si intristata, caci - din doua pachete mari de pampers, deci 78x2 - majoritatea pampersilor este formata din ursuleti si elefantei!! iar catzeii, preferatii nostrii, sunt doar cativa! daca nu ne lamuriti iute vom scrie la Pampers, insa de suparare s-ar putea sa ne apuce constipatia. fica-mea refuza sa mai faca caca (scuzati cacofonia!) fara catzelusi pe burtica!!!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

Andreea este superba Petra! .. si pare asa de linistita la mami in brate...sa va traiasca!

Inaioana multa fericire si implinire alaturi de frumosii tai...

acum inteleg eu de ce ai pus de o intalnire ieri...am asteptat vesti/poze de dupa plimbarea din parc, dar nu am vazut nimic...
ati sarbatorit? e drept ca nu am mai intrat ca pe vremuri pe net...
mai am si eu putin si imi fac de lucru prin casa...atat cat mai pot...mai mult zac in pat, sa fiu sincera...
si multe, multe

Mergi la inceput