Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

INAIOANA LA MULTI ANI!!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE IN FAMILIE!

VIRGI
Despre ce cantece vorbiti? Unde sant? Eu vreau sa-l invat pe copilul meu si lb ROmana si tare m-ar ajuta muzica in asta.

Nu mai stiu cine vorbea despre alaptat (cred ca am dat in dementia postnatala...). Si eu stau aproape toata ziua numai la alaptat, ca altfel nu merge. Dar sanii mei nu merg sincron cu cerinta lui Kailan. Si daca incerc sa iau lapte cu pompa imi ies vreo 10 ml amarate pe cand daca Kailan pune gura, aproape ca se ineaca cu el...nu inteleg, sa fie pompa prea slaba??? Cateodata imi plesnesc sanii de plini ce sant si Kailan tocmai ce a sta vreo 1 ora sa rontaie la ei...dar doarme si nu-i mai trebuie....si pompa ma lasa cu ei plini....Am zis ca ma duc la un fermier ceva care are vaci si ii cer aparatul de muls...ca vad ca cu frumosul nu merge....

Fetele care trebuie sa nasca: NASTERE USOARA SI MULTA FERICIRE CU PUIUTII!!!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana sunt fiarta...

cred ca iar merg maine la spital doar sa stau de vorba...l-am sunat am incercat sa-i aduc aminte de mine...i-am spus ca am fost joia trecuta si ca a zis sa mai stam o saptamana, dar ca pe 15 gata, vin sa nasc...si ca eu am sunat sa stiu la ce ore sa vin...
si el...bine atunci vino sa te vad maine...zic eu: bine, dar la ce ora? el: eee....pe dupa-amiaza...
what? asta nu-mi suna deloc a nastere... ne termina psihic...radu si-a luat concediu...azi a scris prietenilor ca maine nastem...el era fericit de-a dreptul ca o sa-si vada fata...(eu dupa cum ti-am zis aveam retineri...ca mi s-a parut mie ca a ramas loc de intors)...
si daca data trecuta am cedat eu, acum saracutul cred ca cedeaza el...
am senzatia ca daca nu am dureri nu ma baga sa nasc...iar eu sunt maine cu 6 zile inainte de dpn, care era 21 iunie...
of...sunt trista...nu vreau sa o mai lungim...ca pe mine ma chinuie rau burta asta...

asa ca....acum ma apuc sa fac curat!!!! sa fac efort! poate ajuta...
ce sa mai fac? sa beau cola? help me!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Multumesc mult de tot fetelor care m-au felicitat!Scuze ca nu nominalizez dar decat sa uit pe cineva si sa ma fac de kko, prefer sa va spun tuturor ca va doresc toata fericirea din lume alaturi de puii dulci si familiile voastre!

Am facut ieri ceva pozici si o sa revin si cu filmulete!
Pana la urma nu am mai fost la Botanica pentru ca ne-a fost teama de ploaie si ne-am bagat in Mall la niste hot wings si o inghetzata. N-am facut poze cu mancarea , nimeni nu a fost de acord sa fie filmata/pozata mancand!
Poze aici:http://community.webshots.com/album/551353914OwcKLB

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Cristina - nu te enerva si nu te agita. Stiu ca iti facusei planuri pentru manine. Dar doctorul stie cel mai bine. Si stii cum sunt ei la telefon, ba n-au timp, ba ai senzatia ca nu stiu cu cine vorbesc si alte alea. Ia-o incet ca sigur o sa fie bine. Maine o sa se hotarasca ce si cum, si pana la urma e mai bine sa fie surpriza, nu.

Hai, tinem pumnii sa fie totul bine maine!

Si eu diseara o sun pe doc ca nu mai pot nici eu. Am obosit sa astept si sa ma gandesc la cum va fi. Mai ales ca eu cam din luna 6 tot la pat si cu probleme. Acuma macar ma misc si nu mai stau in pat, si uite ca voinicelul meu nu vrea inca sa vina, si mai avem un pic si intam in sapt 41. Offf Maine cred ca ma duc si eu la spital sa vad ce si cum.

pe toata lumea

Dana 39+ Horia Alexandru

POZE
Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

pun eu din nou cantecele ca-mi merge bine netul si am viteza mare si nu-mi ia mult timp....si am sa va spun si cum sa faceti sa mearga celor care nu au reusit pana acum...deci le deschideti cu Windows Media Player..si daca ii dai play la cantecel se deschide o pagina de Internet explorer(nu merge cu mozilla sau netscap sau opera)si de acolo ii dati download licence si apoi gata, merge
auditie placuta

ahhh si o sa mai pun si ceva povesti si muzica...vreo 700Mb...dar nu acum ci in weekend.

de ALEX(5w3d - 8 mai 2006)

POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

ioana super pozicile. Bebelusii toti sunt de-ti lasa gura apa, eu pe toti, dar nici mamicile nu sunt mai prejos. la toate.

Ioana - stiu ca ai mai spus, dar adu-mi aminte ce marca e carutu tau? pls inca nu ne-am decis si mi-ar prinde bine o sugestie.

Dana 39+ Horia Alexandru

POZE
Voinicel

Mergi la inceput

gicutza mult succes maine!!!!!!!!!! nastere usoara!

te invidiez!

apropos, am vazut datele tale...tu aveai UM 15 septembrie parca, iar eu aveam 14 septembrie ...si totusi dpn-urile difera mai mult....al meu e 21...cum oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cine pune acum cantecele pe mailul comun???ca vad ca facem acelasi lucru .....

POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

gicutza mult succes maine!!!!!!!!!! nastere usoara!

te invidiez!

apropos, am vazut datele tale...tu aveai UM 15 septembrie parca, iar eu aveam 14 septembrie ...si totusi dpn-urile difera mai mult....al meu e 21...cum oare?

cristina, eu aveam DPN-ul teoretic pe 22 iunie, adica exact cu 1 zi dupa tine, dar fiind la a 2-a cezariana s-a "mutat" pe 15, adica maine .

luana ce numar la Pampers poarta Hora, ca poate scotocim prin Pampers-ul bebelinei si mai gasim niste catelusi acolo .

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

am inteles...dar atunci eu cand ar trebui sa nasc? dat fiind ca sunt la prima?

zax o sa incerc sa ma linistesc

Mergi la inceput