Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Roxana Claudia sa-ti traiasca bebelusul,e scump foc.
gabi25,ai o fetita frumoasa foc.
Si noi am mai pus poze din luna a 2 a,eu il pozez toata ziua,cred ca avem peste 500 poze,nu ma mai satur,tot timpul cred ca intr-un fel nu iam facut.Robert rade tot timpul cand e bine dispus si nu il doare burtica,gangureste,vrea multa atentie,se schimba pe zi ce trece tot mai mult,in fiecare zi descopar ceva nou la el.
Felicitari noilor mamici.
Va
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">Uite si pozici cu Petra

Andreea cu Petra 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Steluta, te rog, pune in lista si la mine DN: 11.03.1976 si UM: 23.09.2005. Tara arde, baba de mine se piaptana, dar parca nu ma simteam in randul lumii!

Sunt singura acasa (sotul meu lucreaza si in noaptea asta, si samabata noapte) si incerc sa-mi adun ceva muzica pentru travaliu. Probabil ca n-o s-o fololosesc, daca nu ma lasa sa si cant in timp ce o ascult! Maine, la 17:00, mergem la control la obstetricianul nostru - probabil ca va fi ultimul control, pana nasc. Mi-e foarte dor sa o vad pe Ana la ecograf, abia astept!

Noapte buna tuturor - mamici, bebici si burtici!

EllaX si Ana-mica-din-burtica

EllaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello fetelor
nici nu stiu cu ce sa incep...lipsesc si eu cateva zile de p-aci si atatea noutati.....
deci felicitari pt noi venitii acasa
PETRAandreea chiar ai avut un curaj sa mergi acasa asa de repede.

CATALINRoxana Claudia tare dragut bebelul tau si tati vad ca e super mandru ....si eu i-am luat la ALEX body din ala de la Z dar cu maneca scurta
ANDREI Felicitari iulyp. Sa-ti traiasca baietelul drag

Diana, nastere usoara!!!! Bb sanatos si mancacios

marrycalu ce mare e deja Robert, vad ca nici el nu prea mai incape in covatica, eu ma gandesc sa incerc sa-i fac baita in cada din baie in curand, pe buretele in forma de bebe care il folosesc si in covatica....

angelica si eu ma cam chinui cateodata sa-l fac sa ragaie, cica trebuie tinut pe vericala si un pic inclinat in dreapta, cu burtica lipita de corpul nostru asa am citit....dar nu iese tot timpul .....dar daca il pun pe burtica ragaie singur dar cu un pic de zer cu tot ca si Sara......

EllaX cred ca toate au avut nu o data ganduri sumbre despre cum o sa fie copilasul si cu cat sti despre mai multe boli si malformatii si sindroame cu atat te gandesti mai mult .........eu si acum ma gandesc daca oare e sanatos??daca aude bine, daca vede bine....daca e ok.......

apropo Steluta am downlodat cantecele de pe mail dar nu reusesc sa le ascult....cred ca au copywrite si de aia...voi restul fetelor ati reusit sa le ascultati????

raalucutza ai cumparat pompa?cum mai esti?

lidia bine ai venit!!eu mi-am terminat bagajul de spital in ziua in care am incput sa elimin dopul(adica cu zile inainte sa nasc) asa ca vorba aia "mai bine mai tarziu decat niciodata!"

papadie m-am prapadit de ras cand am citit faza cu "caca"...si eu abia astept sa am experiente de genul...cel mai mult astept sa ma imbratiseze ALEX si sa-mi zica mama si sa ma pupe....

Luana si eu ma topesc cand imi zambeste ALEX. din prima zi a zambit si m-am topit toata, acum cand ii cant e tot un zambet din ala pana la urechi si cu gingii fara dinti , imi vine sa-l mananc tot..

gabi25 noi suntem deja la marimea 3 la pampers si a luat sotul duminica un bax de 90 buctot marimea 3 dar deja vad ca ii sunt cam mici pt ca si ieri si azi cand a facut kk s-a murdarit pe spate ca purcelul....io zic ca deja ii sunt mici si ce naiba sa fac cu 90 buc???

no gata ca m-am lungit de numa...... sorry!!

de ALEX(5w3d - 8 mai 2006)

POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

InaIoana - La Multi Ani!!! numai bucurii alaturi de cei doi copii minunati.

- pentru cea mai buna si mai frumoasa mamica.

Ieri pe 13 a fost si ziua sotului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

arleena foarte bun buretele care-l ai,pe aici nu am vazut asa,da deja aproape ca nu mai incape,noi ne gadeam sa luam alta cadita,in cada parca e prea micut.Parca acum ia mai greu in greutate,o sa intreb pediatra cum trebuie sa fie,in 2 sapt.a luat 300 gr.,nu vreau sa fie grasun dar vreau sa fie bine.
amiss zip sa-ti traiasca fetita,e o dulce
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Andreea, frumusica foc Petra ta. Sa va traiasca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Andreea - sa-ti traiasca printesita. E o dulceata de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Salut!intru si eu sa va scriu povestea mea,ca daca nu o fac acum cand am un pic de timp o sa intram la scutece peste putin timp si nu cred ca o sa mai incurajeze nici o viitoare mamica,o sa nastem toate si o sa povestim cu totul altceva.

Duminica 14-05-06 dpn ,ma plictisisem acasa de atata asteptat si am zis sa mergem in vizita pe ici pe colo sa povestim ca data probabila se sfarsise si bb nu aparea.Incercasem cu ciocolata ,peste ,alune si tot ce mai scrisese Doroti sa provocam contractii,calciu lactic ,ceai de zmeura,nimik,nici urma de contractii sau semn ca voi naste curand.Luni dimineat ne/am trezit tarziu si nu mai prinsesem doctora la spital pt control am zis ca o sa incercam marti sa mergem la control.Plictisita de atata asteptat nu mai aveam nici pofta de mancare,toata ziua de luni nu cigulisem decat foarte putin si o ciorba la ora 15.la ora 21 eram singura in casa faceam macaroane cu branza la cuptor,ma duc la toaleta si dupa ce scot macaroanele din cuptor simt o apa calda care curgea necontrolat,f putin ,apoi din nou la cateva secunde,ma duc din nou la baie si era de culoare roz/portocaliu.Intra sotul pe usa,il calmez ca mai are timp sa manance linistit,mananca el cu noduri si nu ii vine sa creada cat de calma eram.Dupa cateva inghitituri zice ca gata hai sa mergem,ajungem la spital ne internam,eram calma la exterior dar pe interior imi crescuse tensiunea de emotii,nu lasam sa se vada nimic,radeam incepusera si contractiile dilatatie aveam 4 cm,totul parea in regula vroiam sa nasc normal,pana cand mi/au luat tensiunea era 170 cu 110,deja ma speriasem un pic mai tare,imi iau tensiunea din nou 190cu 100 era ora 22 si 20 minute ,nu au mai stat pe ganduri doctorii si s/au decis pt operatie,sotul ma incuraja ca ma duc in sala de operatii sa imi mai ia o data tensiunea,si eu il incurajam ca nu imi este frica sa stea linistit.pt ca mancasem foarte putin in ziua respestiva au putut sa/mi faca anestezie generala .la ora 22 si 35 minute copilasul nostru urca cu liftul cu tati si moasa la sectia de nou nascuti .DAVID avea 3500 g,52cm,scor apgar 9 si un cercelus la urechea stanga o bucatica mica,50mm,pielicica ,iar la urechea dreapta un punctulet in plus fata de urechiusele normale.
Ma pregatisem de nastere normala ,nu eram prea interesata de cezariana ,nu citisem foarte multe,dar nu a fost sa fie,cu alaptatul la fel mi/am dorit mult sa alaptez am citit m/am documentat am baut ceaiuri ,dar eu avand sanii f mici 150g bucata si sfarcurile tot mici ,se enerva piticul doua minute sa/l prinda apoi incepea sa urle de foame.sanii mei nu puteau sa tina laptele in ei,la fiecare cana de ceai pe care o beiam incepeau sa curga pana se goleau,nu mai mult de 30ml,am incercat sa prind repede cu pompa ce se putea doar in prima saptamana apoi am renuntat.
Indiferent de cat de greu mi s/a parut totul trece atat de repede ca uiti tot ce a fost urat imediat,si daca ar fi sa mai trec prin asa ceva as mai trece de o mie de ori cu siguranta .

Cam asta a fost povestea noasta ,o sa mai revenim cu amanunte de la controlul de o luna de zile,oricum santem mari voinici bucalati ,mancaciosi si frumosi.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

IOANA, la multi ani si multe , multe impliniri , sa te bucuri de familia ta frumoasa si ei de tine

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput