C.I.C pe card
Raspunsuri - Pagina 6
simsof spune:
quote:
Originally posted by raducu
Dar in cazul meu ca nu am luat banii de la posta din ianuarie pana in prezent stie cineva ce trebuie sa fac?
Se vireaza pe card banii retroactiv? Sau trebuie sa fac cerere in Str Venerei pentru perioada ian-iunie?
Pupici,
Ioana, Raducu si Bianca
eu parca citisem in lege ca daca trei luni de zile la rand se intorc banii la Direcite, inceteaza plata indemnizatiei. Trebuie sa citesti mai bine Legea.
pd spune:
Eu am primit azi banii tot prin posta.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by simsofquote:
Originally posted by raducu
Dar in cazul meu ca nu am luat banii de la posta din ianuarie pana in prezent stie cineva ce trebuie sa fac?
Se vireaza pe card banii retroactiv? Sau trebuie sa fac cerere in Str Venerei pentru perioada ian-iunie?
Pupici,
Ioana, Raducu si Bianca
eu parca citisem in lege ca daca trei luni de zile la rand se intorc banii la Direcite, inceteaza plata indemnizatiei. Trebuie sa citesti mai bine Legea.
Da asa este,ai dreptate.E noua modificare la OUG 148 (iunie 2006), desi nu mi se pare normal sa nu-ti poti primi banii...
Initial nu era prevazut acest lucru:
lit."h"se constata ca timp de 3luni consecutiv se inregistreaza mandate postale returnate"
..si daca eu sint la serviciu non stop si postasu (pt.stimulent)nu
m-a gasit acasa,de ce sa pierd banii?(in paranteza fie spus a patit-o maica-mea cu o recomandata de la tribunal)
Noroc ca s-a rezolvat problema cu cardurile.
Oricum trebuie sa faci alta cerere sa fii repusa in drepturi.
In mod normal ar fi trebuit sa primesti acasa o decizie de suspendare a platii !
cristinamh spune:
pana la urma in bucuresti unde trb dus extrasul de cont?? in venerei sau in amzei??
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Mondor spune:
Si eu am primit indemnizatia pe card din iulie, oare se poate sa primesc si alocatia..e super, ma saturasem si eu de asteptat dupa cheful postasului
mondor
cristinamh spune:
un raspuns...
pentru indemnizatie pe card in bucuresti, trb cont la BCR, ca numai cu ei au protocol.
asta am aflat eu azi dim, cand l-am trimis pe tati cu extras de cont BRD. a zis ca mai intreaba, daca se mai incheie protocoale cu alte banci, sau imi fac inca un card
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pisoi3 spune:
Fetelor din Bucuresti, luminati-ma si pe mine, unde trebuie sa depun cerere ca sa imi intre banii de pe CIC pe card? Eu locuiesc in sectorul 2. Puteti sa imi dati si mie o adresa si un nr. de telefon?
Si pentru alocatia bebe, unde trebuie sa fac cerere sa intre banii pe card?
Merci mult de tot.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
mariussimiuc spune:
Eu mi-am facut card pentru a putea sa primesc indemnizatia,ca ma saturasem de acriturile de la posta.Am inteles de la doamna de la banca ccc ca s-au trimis la toate persoanele aflate in CIC niste "acorduri" si daca erai de acord sa primesti indemnizatia pe card te prezentai la banca ccc cu acea hartie.La voi nu s-a intamplat asa?
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
pisoi3 spune:
Mariussimiuc si Catautza, va multumesc mult de tot pentru raspunsuri!
Mariussimiuc, nu, mie nu mi-a trimis nimeni nimic. Iar cand am depus dosarul si am vrut sa optez pentru bani pe card mi s-a zis ca nu se poate. Asta era in luna mai. Am sunat vineri si am aflat ca trebuie sa imi deschid cont la BCR, nu la alta banca si pe urma sa ma duc cu hartia cu IBAN-ul si cu stampila bancii la Directia de munca sa o depun. Si vor intra banii in cont, ceea ce e super. Acum sper sa nu fie probleme.
Catutza, super, asa sa fie! Ai dreptate, e aiurea sa stam acasa sa asteptam postasul.
Eu o sa cer sa fie depusa si alocatia lui bebe tot pe card.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
mariussimiuc spune:
Anda,eu am sunat mai inati la Directia Muncii si am intrebat ce trebuie sa fac sa primesc banii pe card.Si mi-a spus ca trebuie sa vin la ei sa aduc codul IBAN al cardului.Eu mi-am facut cardul la BRD si doamna de acolo mi-a spus ca nu mai este nevoie sa merg sa depun eu acel cod,ca se ocupa ei mai departe.Asta se intampla in iunie.Luna asta ar trebui,teoretic,sa primesc banii pe card.Dupa data de 10.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc